Keresés

Részletes keresés

Kcsita Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323400
Kispesten más ok miatt van a tiltás. Nem a házirend miatt...
Előzmény: Törölt nick (323393)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323399

Lesz lehetőség élőben dumálni?

Na.Végre egy jó hir.

Mi a barátommal órákig vitázunk ezeken a dolgokon.Ezért nehéz ide leirni és összefoglalni.

Előzmény: takacsi (323397)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323398

Annyi törvénytelen dolog van ebben az országban.Most ezt az egyet nem lehet benyelni csak?

A többit meg simán,szó nélkül türjük?

Előzmény: takacsi (323396)
takacsi Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323397
Keressünk rá lehetőséget.
Sokszor ez volt a megoldás....
Mindenki elégedett volt eddig....
Előzmény: Törölt nick (323394)
takacsi Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323396
A tényekkel nincs semmi baj.
Ugyanez a kintieknél: semmiféle balhé.
Mindenki tanul.
És kényszerül.
Csak az alapoknál van probléma: törvényes, vagy törvénytelen.
Előzmény: pranzo (323385)
Kcsita Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323395
Gyászol a magyar sport:

"Elhunyt Zsivótzky Gyula
[origo]MTI2007. 09. 29., 17:28Utolsó módosítás: 2007. 09. 29., 18:22
eszközök:

Életének 71. évében, súlyos betegség után elhunyt Zsivótzky Gyula olimpiai bajnok kalapácsvető, a nemzet sportolója. Zsivótzky Gyulát a Magyar Olimpiai Bizottság saját halottjának tekinti. Temetéséről később történik intézkedés.

Csermák József, Helsinkiben aratott győzelmén felbuzdulva, tizenöt évesen kapott kedvet a kalapácsvetéshez. A nemzetközi porondon 1958-ban a stockholmi Európa-bajnokságon mutatkozott be, ahol harmadik lett. A római olimpiáról ezüstéremmel tért haza. Következő Európa-bajnoki szereplése alkalmával, 1962-ben Belgrádban már a kontinens legjobbja volt.

Komoly reményekkel készült a tokiói olimpiára, ám súlyos gyomorműtéten esett át, 200 napot töltött kórházban, tizenhét kilót veszített testsúlyából. Fantasztikus akaraterejének köszönhetően azonban hat hónappal később már a dobókörbe léphetett az olimpián. Újabb ezüstérme a zavaró körülmények ellenére csalódást jelentett számára. Elkeseredetten állt a győzelmi emelvényen.

Harmadik olimpiai részvétele során, Mexikóban valóra vált legnagyobb álma, s olimpiai bajnok lett. Negyedik olimpiai indulása során, Münchenben már leszorult a dobogóról, s ötödik lett. Tizenhárom magyar bajnoki cím, két világ- és kilenc országos rekord fémjelzi pályafutását.

A közéletben is szerepet vállaló bajnokot a honi szövetség az évszázad magyar atlétájává választotta, a nemzetközi szövetség pedig az elmúlt száz esztendő legjobb száz versenyzője közé sorolta. 2004-ben a nemzet sportolója lett.

A magyar szövetség alelnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségének tagja, a Hagyományőrző Bizottság vezetője, a Mező Ferenc Közalapítvány kuratóriumának elnöke volt. Becsületességével, segítőkészségével, szolidaritásával, példásan sportszerű magatartásával a magyar sportélet kiemelkedő személyiségeinek egyikévé, a fiatalok igazi példaképévé vált.

Felesége, Komka Magdolna, magasugró bajnoknő két olimpián vett részt, hat alkalommal javította meg az országos rekordot. Idősebb fia, Gyula Európa-bajnok labdarúgó, az UTE bajnokcsapatának tagja volt, jelenleg utánpótláskorú fiatalokkal foglalkozik. Attila fia kiváló tízpróbázó, junior világbajnokságot nyert, már Sydneyben is rajtolt az olimpián, Athénben a hatodik helyen végzett, az elmúlt évi Európa-bajnokságon pedig második lett. Az utóbbi másfél esztendőben édesapja irányította edzéseit.

Ahogyan a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja megemlékezésében írja, Zsivótzky Gyula hetvenedik születésnapját ez év februárjában látszólag jó egészségben ünnepelhette. Boldog volt, hogy új otthonba költözhettek. Születésnapjára edénykészletet kapott ajándékba, hogy ízletes körömpörköltet, pacalt, csülköt főzhessen. Alig egy hónap múlva azonban váratlanul kórházba került. Heteken, hónapokon át küzdött a gyilkos kórral, a gondos orvosi kezeléss és szeretett felesége ápolása mellett a legutóbbi időkig bízott felépülésében. Örömet okozott számára, hogy Attila fia, bár tartós sérülése miatt nem tudott megfelelően felkészülni, az oszakai világbajnokságon teljesítette a pekingi olimpia nevezési szintjét. De sajnos már nem tud újabb hasznos tanácsokat adni fiának. A magyar és a nemzetközi sport történetének egyik legkiválóbb alakját veszítette el.

"Pótolhatatlan veszteség érte a magyar atlétikát" - mondta a távirati irodának Rábold Gusztáv, a MASZ elnöke. "Zsivótzky Gyula méltán lett az évszázad atlétája egész életpályája alapján. Nem sokszor születik ilyen képességű ember, az elmúlt 110 évben legalábbis rajta kívül erre nem volt példa, és sejtésem szerint a következő 110 évben sem lesz. Nemcsak versenyzőként, hanem sportvezetőként is rengeteget tett a magyar atlétikáért."

Kamuti Jenő, a MOB főtitkára, orvosként napi kapcsolatban volt Zsivótzky Gyulával. "Versenyzőként sok időt töltöttünk együtt edzőtáborokban, olimpián, de soha nem volt olyan szoros a kapcsolatunk, mint az utóbbi időben, amikor naponta felkerestem a kórházban" - nyilatkozta Kamuti. "Nagy bajnokhoz méltóan viselte a szenvedést, de tervezte a jövőt, s nagyszerű meglátásai voltak, hogy mit kell másképpen csinálni a MOB-ban, amelynek munkájában az elmúlt 2-3 évben minden addiginál aktívabban vett részt. De látni kell, hogy egy hosszan tartó folyamat ért véget most hirtelen. Zsivótzky Gyula a tisztesség és a becsület példaképe volt."

ZSIVÓTZKY GYULA
születési idő, hely: 1937. február 25., Budapest
sportág: atlétika
szakág: kalapácsvetés
felesége: Komka Magdolna
gyermekei: Gyula (1966), Attila (1977)
klubjai: Kiskunfélegyházi Vasas, TF Haladás, TFSE, Újpesti Dózsa
legjobb eredményei: olimpiai bajnok (1968, Mexikóváros), kétszeres olimpiai ezüstérmes (1960, Róma; 1964, Tokió), Európa-bajnok (1962, Belgrád), Eb-ezüstérmes (1966, Budapest), Eb-bronzérmes (1958, Stockholm), négyszeres Európa-, kétszeres világcsúcstartó, Universiade-győztes (1959, 1961, 1965)
közéleti szerepei: az UTE elnökhelyettese (1991-93), a Magyar Atlétikai Szövetség alelnöke (1999-), a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségének tagja (2005), a Mező Ferenc Közalapítvány kuratóriumának elnöke (2004)
elismerései: az év sportolója (1965, 1968), Magyar Örökség-díj (2000), MASZ: az évszázad atlétája (2000), a nemzet sportolója (2004), Kiskunfélegyháza és Balatonfenyves díszpolgára.

[origo]"

Őszinte részvét a családjának! Klubunk egykori játékosának Zsivóczky Gyulának és testvérének Attilának. Ha jól tudom, Zsivózcky Norbertnek a rokona volt az olimpiai bajnok.
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323394

Nem azért nem tudok irni,mert nem olvasok vagy nem gondolkodom,hanem ,mert olyan hosszú lenne,h azt inkább csak szóban tudnám elmondani.

Érted?

Előzmény: takacsi (323392)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323393

De ez röhely.Nem volt kérdés.

Az egész úgy,ahogy van törvénytelen.

Én nem őket védem(ne érts félre),mert utálom mindet,mint a szart.

És azt is tudtam,h nem kapsz választ Berkitől.

Ez elég egyértelmű.

Mert egy féreg.

Kispesten is tiltanak ki embereket?Ezt nem is tudtam.És miért?

Előzmény: Törölt nick (323391)
takacsi Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323392
Nem.
Ha gondolkodna előbb.
De írta, hogy nem megy neki, hiába olvas engem...:).
Az olvasás után, az írás előtt kellene gondolkodni....:).
Előzmény: elefantkillah (323361)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323390

Ja.És nem fogom magam e miatt felkötni.

Nem én vagyok a hibás.

Bár sajnálom,h nem vagytok bent,de igy jártam.....

Előzmény: monteverde (323386)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323389

Mi hülyéskedni is szoktunk velük.

Tök normálisak.

Előzmény: pranzo (323385)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323388

De ez miért poénkodás?

Csak leirtam a tényeket,h mi szokott történni.

És az is tuti,ha nem vmilyen csoport pólójában jön senki,akkor egy csomóna bemehetnének.

Nem hiszem,h az összes embert arcról ismerik a biztonságiak a K-L-ből.

Ez képtelenség.

Előzmény: monteverde (323386)
monteverde Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323386
Aranyos,ahogy igy elpoénkodsz a kitiltásokon...
Előzmény: Törölt nick (323383)
pranzo Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323385

megint nem leszek népszerű, de azutóbbi időben: köszönnek, jó szurkolást kívánnak a biztonságiak

csodálkoztam is

Előzmény: Törölt nick (323383)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323384
YES!!!!!!!!!!!!
Előzmény: VVL (323382)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323383

Na ugye!

Engem is mindig beendegnek.Sőt.A biztonságiak velem mindig tök jó fejek.

Persze ettől még nem szeretem őket.

És milyen póló volt rajtad?

Nem lehet,h ez a kulcs?:))

Előzmény: Matt (323376)
VVL Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323382

És Töki villant a 93. percben....

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323381
Nem meglepő szerintem. A németekre ez jellemző (mind klubszinten, mind válogatott szinten), ha egyszer nagyon elkapják a fonalat, akkor akár 2 számjegyű győzelmet is arathatnak.
Előzmény: Kcsita (323374)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323380

Nem hiányolok semmit.Minden tök jó.Csak azt hittem még van vmi fontos,amit nem tudok.És majd elmondod nekem.

1.nem hinném,h mi ketten a barátommal akkora nagy tömeget képviselünk,ha most nem megyünk be,akkor majd észbekap a vezetőség,h: jaj,baj van....

2.semmi nem fog változni,ha üres lesz a stadion, akkor sem.Mi történik,ha nem lesz bent senki??Ki a fenét fog zavarni,szerinted.

Olyan okos,értelmes,inteligens,tanult vezetői vannak az FSZSZ-nek.Csak megbirkóznak egy ekkora gonddal.

Le kell ülni és megbeszélni.

Vagy .................na ezt nem irom le,mert elvisznek a zsaruk.

Előzmény: Ljungberg (323375)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323379
Amúgy ez azért is baromság, mert a fehérvár eddig 2 komolyabb csapattal játszott (mtk, honvéd, győr), és mind a 3-tól kikapott. Az ute meg a loki még hátravan nekik.
Előzmény: pranzo (323370)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323378
Azért a fehérvár nem szerepel olyan rosszul. Dobogóközelben vannak. A sopron gyenge, de nem fognak kiesni. A tatabánya viszont gyenge is, meg motiválatlan is. Herbert és Dienes 1 év alatt 2szer fognak kiesni. :)
Előzmény: pranzo (323366)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323377

Sőt.Nem csak elegük lett a fizetésből,hanem nincs miből fizessenek,azért ,h pár 100 ember énekelhesse,amit akar.

Lehet,h az lett volna a jobb,ha már okt.elején elfogy a pénz és vége.

És akkor még ez a halvány kis remény sem maradna a megmenekülésre.

Előzmény: pranzo (323373)
Matt Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323376

ez nem igaz, méghozzá saját példám alapján.

elkéstem kupameccsről egy elhúzódó tárgyalás miatt.

odakint elbeszélgettem az egyik "kitiltott" topiktársunkkal úgy, hogy mindenki látta hogy jóban vagyunk.

tcs-től a huszadik senki beengedőig.

dumáltunk negyed órát, majd elindultam befelé.

a kutya sem szólt hozzám, pedig lejattoltam jónéhány ismerőssel, mielőtt odamentem volna hozzájuk.

szóval nem kell kelteni a hangulatot feleslegesen, elég rút ez a helyzet így is.

Előzmény: takacsi (323354)
Ljungberg Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323375
"Énekeltek,beszédeket mondtok,kirakjárok a drapikat,isztok.....Mi van még?"

mit hiányolsz a felsorolásból? És kérlek értsd már meg, h semmi baj nincs azzal, h látni akarod a meccset!!! Tényleg rendben van. Csak úgy érzem, h emiatt soha nem érzi majd a vezetőség azt, h vmit csinálniuk kéne, mert az nem járja, h 100 ember lézeng a lelátókon. Amíg bemennek mondjuk 2000-en, addig elmondhatják, h "ó, jönnek a szurkolók szép számmal.." Persze jól tudjuk mi az igazság.
Előzmény: Törölt nick (323372)
Kcsita Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323374
off

Werden Bremen - Bielefeld 8 - 1 (4 - 1) lett. Na, ez a nem semmi...

on
pranzo Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323373

a te olvasatodban lehet, h ez

sőt, lehet, h tényleg

de az is lehet, h elegük lett a fizetésből

paktum?

lehet

sőt

de az is lehet, h túlélés

nem tudjuk - vagy tudod?

ríb ettől még gusztustalan

Előzmény: takacsi (323371)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323372

Pl???

Mesélj már.

Énekeltek,beszédeket mondtok,kirakjárok a drapikat,isztok.....Mi van még?

Ezt már sokszor irtam itt,de én be AKAROK menni.

Semmi hátsó szándékom nincsen,se ellenetek,se melletetek,csak látni akarom a meccset.

Szerintem ez nem abnormális,már ha a Fradi focicsapatáról van szó.

Előzmény: Ljungberg (323368)
takacsi Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323371
"a szép szó soha nem használ ilyen esetben
csak a diktatúra
most ezt éljük át"

Ez ajrópéernek ugye elfogadhatlan.
De érdektelen.
Nem vezet jóra.
Ez viszont fontos.
Általánosságban: teljesen véletlen, hogy melyik ember kerül első számú pozícióba. Ezért elfogadhatatlan, hogy döntések 99%-át ő hozza meg (véleménykérés nélkül), és senkit ne avasson be a vezetésbe.
Csak rossz jöhet ki belőle. Egyébként az első jelentős rossz (üzletemberi paktum kistelekivel) borította ki esetünkben a bilit, további hasonló lépések után...

Mi a baj tulajdonképen?
A srácok viselkednek. Nem balhéznak.
Kiürült a lelátó. Ez volt a cél. Néma a lelátó. Ez volt a cél.
Minden jó. Nem?
Előzmény: pranzo (323348)
pranzo Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323370

ezért lenne értelme a licensznek

persze nem így

és max 10 csapatot az első ligába

a Fehérvár az első meccseken ereje teljében ment előre, most meg nincs kedvük játszani

Előzmény: pranzo (323366)
elefantkillah Creative Commons License 2007.09.29 0 0 323369
nem tudom milyenek a kitiltók, de öngólnak, öngól.
Előzmény: Ljungberg (323363)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!