Ha valaki tudja, hogy lehet erről az oldalról képet lementeni, szóljon. Nekem nem megy. Csak minimális méretű, használhatatlan fotóként tudom letölteni.
Vagy tötsétek fel lécci a motorozz.hu-ra, onnan le tudom szedni. Esetleg jöhetnek az
... Alsóőrsön megálltunk, hogy ne üres gyomorral induljunk. Míg vártunk a lángosra, kint ücsörögtünk.
Egyszer csak borzasztó fájdalmas gyermeksírás... Karcsikának- aki már tud számolni is és még összeadni is, pedig csak 5 éves- bekapta a bal lábát a kerékpár hátsó kereke. Multi bicskával kellett kivágnom a küllőkből vagy 6-8 db-ot.
A lába csak zúzódott! A 11-12 éves nővérkéje meg csak megijedt, Ő nem sérült.
Ebédidőre (13 óra) hazaérve háromfogásos menü fogadott otthon, ami az én ízlésem legjava volt. A részemről rövid volt ez a találkozó, mert jó volt köztetek lenni a motoros túrán vagy a társas összejöveteleken sztorizgatni.
Mi kb. 5 körül érkeztünk meg. Velencéig szép idő volt, ott belilult az ég és éppen elértük a benzinkutat, mire esni kezdett. Ott még egy ázott márkatárs is érkezett, de őt nem ismertük, csak benézett szombaton. Aztán néhány perc esőben motorozás után elállt, majd kisvártatva az út is szárazzá vált. Most minden letakarítva, kivéve a motort, az nagyobb lélegzetű projekt lesz. :-) Köszönjük mindenkinek az aktív részvételt, mi jól éreztük magunkat veletek. :-)
14-óra körül, szerencsésen hazaértünk mi is. Esőt nem kaptunk, így megúsztuk az egész hétvégét nélküle. A "kiadós" reggeli miatt délben megálltunk egy halászlére ami méltó befejezése volt az idei TDM Találkozónak. Nagyon jól éreztem magam veletek. Köszönöm mindenkinek az élményeket, a vidámságot és a barátságot. Akitől nem sikerült elköszönni élnézést kérek, jövőre duplán üdvözöljük egymást.
Megérkeztem. Még éppen nem kellett az esőruha. Jó kis rendezvény volt, egy nagyszerű csapattal. Már nagyon várom a következőt. Üdv, mindenkinek és szerencsés utat annak aki még nem érkezett meg!
:))) semmi pénzért nem adnám. Már megvan pár hete, de még mindig megbámulom mikor dolgozni megyek reggel. Meg amikor hazaérek, akkor is:)
Az első áldozatom ott lesz a talin. Nexudes nevű kolléga vette meg annakidején a földi maradványait és állította talpra. Mondjuk megnéztem volna hogy milyen munkát végzett, mert volt dolog rendesen a géppel.
Szerintem Te leláncoltad a garázsban a paripádat, elszállni nem tud. :-)
Meg nem is engednéd, sokat " böjtöltél" míg ezt megvetted! Jut eszembe, a régi, amivel történt az a sajnálatos esemény itt nálunk Zalában, azzal mi van? Eladtad alkatrésznek?
Rendben, majd rádcsörgök, ha összejön a dolog. Gencsapátiba megyek, felveszek pár apróságot aztán visszafelé megejthetjük az " XJ márka találkozót"! :-)
Az indulás időpontja attól is függ, hogy akihez megyek, mikor ér rá...