Keresés

Részletes keresés

timyke26 Creative Commons License 2009.05.14 0 0 580

Szia!

Az emberek többsége nem tudja, hogy a legtöbb fogyókúra csak az elhízás okainek egy nagyon kevés részét küszöböli ki.

Először is vegyük sorra,hogy mely tényezők borítják fel az egyensúlyt a testben és vezetnek egyaránt az elhízáshoz és a kóros soványsághoz:

1. a szervezet nem kapja meg a működéséhez szükséges tápanyagokat ( vitaminok,ásványi anyagok,nyomelemek,enzimek). És itt nem arra gondolok,hogy nem eszel elget!!! Hanem ,hogy nem olyat eszel,amit a szervezet tudna hasznosítani. Vagyis elkezd raktározni, mert "ki tujda mi lesz"...

2. a lerakódott rengeteg méreganyag. Na,erről regényeket tudnék írni. De a lényeg,hogy a szervezetünk nem hülye! Ha olyan anyag jut be,ami neki nem tetszik, kis zsírgöbökkel veszi körül,és "félreteszi". Ebből aztán lesznek a zsírpárnák, és pl a narancsbőr.

3. a hormonális egyensúly felborulása.

4. elsavasodás

5. candida gomba felszaporodása. Erről már talán többen is hallottatok. Szereti a savas közeget, és táptalaja többek között a szénhidrát. Ha ez elszaporodik,akkor jobban fogod kívánni a szénhidrátot.

6. paraziták: ez egy nagyon érdekes téma, de röbviden a lényege: ezek olyan organizmusok,melyek megtapadnak valahol, és csüngnek rajta. Ez lehet szervezetünk szinte bármely pontja. Változó,hogy melyiknek mire van szüksége a szaporodáshoz, és fennmaradáshoz, de általában ezek a felelősek pl a túlzott édesség iránti vágyért is. Neki mondjuk szüksége van cukorra a fennmaradáshoz,eréz küldi valameyl szövetünkön-szervünkön keresztül az infót az agynak,hogy kell a cukor a szervezetnek. Ez most kicsit leegyszerűsítva, de nagyjából ez a lényege. :)

7. nem megfelelő mennyiségű folyadék bevitel. És itt mondanám el, hogy egy embernek a normáli működéshez testsúly kilogrammonként 70 ML folyadékra van szüksége, melyből 30 Ml tiszta víz kell hogy legyen! Ha már csak erre odafigyelsz,azzal is fogyhatsz egy keveset.

Nagyjából ezek lennének az okok. És szerintem mindannyian, ha magunkba nézünk, legalább 3-4 tényezőt találunk,ami igaz a mindennapjainkra.

A legtöbb fogyókúra pontosan azért nem jó,mert rögtön az első pontot nemhogy javítja,de még rontja is! A testsúlyt beállítani úgy nem lehet, hogy nem eszel!!! Fogyni lehet, de azt vissza is fogod szedni,mert turbó raktározásba kezd a szervezeted! És hiába kezdesz bele bármibe, amíg nem tusztítod ki a gyomor és bélrendszert, nem pucolod ki a szervezetedből a méreganyagokat ( amik vannak! ebben 1000%-ig biztos lehetsz), amíg nem iszol elegendő folyadékot, de legfőképpen amíg a szervezeted nem kapja meg a szükséges tápanyagokat,addig nem fog visszaállni az egyensúly,és nem fog normalizálódni a testsúlyod!!

Ha esetleg érdekel részletesebben a dolog, nagyon szívesen beszélek róla, csak már így is elég hosszúra sikerült a levelem. :)

Ha érdekel keress, itt, vagy akár emailen: borsoditimea@freemail.hu

Akárhogy is döntesz sok sikert kívánok! És ne keseredj el! Mindíg van megoldás, és mindíg van kiút! Sokszor könnyebb mint gondolnánk...

Előzmény: Törölt nick (574)
Meaditti Creative Commons License 2009.05.11 0 0 579

Sziasztok!

LEFOGYTAM! :))

A bőröm nem nyúlt meg,

az egészségem kitűnő és nem koplaltam,

zsírból fogytam!!!

Segítek Nektek is, írjatok!  meaditti@gmail.com  

üdv, Ditti

kasika Creative Commons License 2009.05.04 0 0 578

Sziasztok!

Amiről írtatok az más Debrecenben kapható a patikában. Alli kapszula (recept nélkül)

Én eddig nem vettem étrendkiegészítőket, fogyást támogató tablettákat. Viszont annyira lassan tudok fogyni, hogy úgy gondololtam most kivételt teszek és az Allit megpróbálom, mellette természetesen diétásan étkezem, és egy kis mozgást is megpróbálok véghez vinni.

Az a gond, hogy napi 1000-1200 kalóriás étrend mellett is csak nehezen olvadnak a kilók. Az elején még megy is heti 1-1,5, de azt követően már csak havi 0,5-1 kg. Nagyon lassú az anyagcserém gondolom

Az Allit megvettem május 2-án. Tehát a tegnapi volt az első nap, hogy 3 kapszulát bevettem. Nekem egy 10 kg-tól kellene megválnom.

Üdv: Kasika

vadmalna87 Creative Commons License 2009.04.30 0 0 577
Pedig valahova segítségért kell fordulnod...
itt nézd meg az oldalt , talán tudnak neked segíteni, az oldalon pszichológusok válaszolnak a kérdésekre...
vadmalna87 Creative Commons License 2009.04.30 0 0 575
Hát ez elég komolynak hangzik, neked nem egyszerűen testi , hanem lelki bajaid is vannak , ez nem mehet így tovább , valamit tenned kell
Először a lelkedben kell mindent rendbe tenni , lehet szakember segítségével...
Előzmény: Törölt nick (574)
bakibaby Creative Commons License 2009.04.24 0 0 572

Azért nem teljesen jó a "tool", mert nem veszi figyelembe a kort illetve a nemet. Pontosabban a BMI értékét jól számolja, de a hozzáfűzött szöveg (elhízott, túlsúlyos, egyészséges) nem helyes. Azért nem, mert egy 26-27-es BMI bizonyos korban lehet lehet "egészséges" és bizonyos korban lehet túlsúlyos. Ugyanez ez igaz a férfi/nő relációra is.

Egyébként ügyes tool és iránymutatásnak jó.

bb

Előzmény: Törölt nick (565)
GERY_LACI Creative Commons License 2009.04.23 0 0 571
Diéta, mozgás? Már bocsi:)
Előzmény: kinga.str (569)
kinga.str Creative Commons License 2009.04.21 0 0 569
Egész jónak ígérkezik ez a termék, ha bejön hazánkba szerintem kipróbálom, jó lenne már úgy igazából fogyni :)
GERY_LACI Creative Commons License 2009.04.19 0 0 568

Szia!

bemásolom neked annak a szakértőnek az alapelveit aki nekem adta az iránymutatást a fogyáshoz és életmódváltáshoz. Szerintem megszívlelendő, amíg ezt nem láttam be esélyem sem volt fogyni és főleg úgy fogyni, hogy az meg is maradjon!

Tehát idézem:

"Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és nem létezik semmilyen olyan termék, ami edzés nélkül használ."

"A hétköznapi átlagember táplálkozása még egy nem sportoló szintjén sem alkalmas a testünk táplálására, nem véletlenül van ennyi beteg ember! Ha testünk nem kap tápanyagot, ún. katabolikus állapotba kerül, bontani fogja az izmokat. Izomépítés megfelelően megtervezett étrend nélkül LEHETETLEN. Ugyanígy, zsírégetés, testkompozíció megváltoztatás megfelelően megtervezett és kivitelezett (igen, az adagokat minden alkalommal mérni kell, lehetőleg pontosan, kezdetben akár mérleggel) étrend nélkül NEM LEHETSÉGES! "

"A diéta csak tiszta tápanyagforrásokból állhat. Kerülni kell a cukrokat és a telített zsírokat. A diétában szénhidrátbevitelt korlátozni kell, ez kiindulási állapottól, izomzattól és nemtől függően 1-3g/tsk legyen. Átlagos testsúlyú férfi 150g szénhidráttal tud diétázni kb. ez általában mindenkinél működik. Nők kb. 100g szénhidráton kezdhetnek."

"A nem kielégítő táplálkozás azonban MINDIG izomvesztéshez vezet, aminek egyenes következménye a zsírvesztés leállása, sőt a zsír tárolása. Fogyni (zsírból) csak hosszú távú munkával és diétával lehet, a minimális eredmény 12 hét, de kövér embereknél évekre kel tervezni."

"A zsírégetők(nek nevezett szerek) nem tudják eltávolítani a zsírt. Feladatuk az, hogy segítsenek a folyamatban, de diéta és edzés nélkül teljesen hatástalanok. Rengetegféle zsírégető van, komplex készítmények és az egyes hatóanyagok külön-külön is. Az igazán hatásos és népszerű kiegészítők mindegyike az ún. termogén csoportból kerül ki. A full termogén "pörgetős" (efedrin vagy szinefrin, vagy más növényi stimuláns tartamú) zsírégető veszélyes és tiltott! Ne kísérletezzünk csodaszerekkel, mert a legtöbb átverés! "

GERY_LACI Creative Commons License 2009.04.19 0 0 567
Persze diéta betartva:)
Előzmény: GERY_LACI (566)
GERY_LACI Creative Commons License 2009.04.19 0 0 566

Persze! Szorítok neked! Hajrá!!!

Nekem most 110-112 között van a súlyom de nagyon belejöttem a testépítésbe, szerintem már 5-6 kg zsírt lepucoltam és ugyanannyi izmot pakoltam fel. Hosszú próbálgatás után a heti 4×80perc súlyzós és heti 3-4×70-80perc aerob(elipszis tréneren) edzésnél kötöttem ki, nekem ez a legjobb jelenleg!

Üdv

Előzmény: energolux (563)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.09 0 0 565
most rákerestem erre a fogyasztókapszulás dologra ha már így szóba jött.találtam egy jó oldalt,ahol nem csak egy termék van,de a testömegindexet is ki lehet számolni,sztem érdemes.És receptek is vannak!Ha valaki kíváncsi,itt találja:
http://alliprogram.hu/ számoljátok ki a bmiteket!
energolux Creative Commons License 2009.04.09 0 0 563

Gratulálok! Végigolvastam a kűzdelmedet, és nagyon nagyra becsüllek érte!

Én most tartok mínusz 10 körül. Így vagyok veled egy súlyban kb. (Vagyis 105 körül.)

Szeretnék 95, de talán 90 alá is menni. Az már klassz lenne.

Drukkolok neked!

(Esetleg Te is drukkolj nekem, jó? :-))

Előzmény: GERY_LACI (553)
szimonettaa Creative Commons License 2009.04.09 0 0 562
Elérhető fogyasztó kapszulával. Pontosabban ez egy kis segítség hozzá hogy elérd.
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.09 0 0 561
hát azért olyan szerintem biztos nincs,amivel bármit bármikor ehetsz,egy kicsit biztos oda kell figyelni mikor mit.De tényleg jó lenne,ha hosszas sanyargatás nélkül is elérhető lenne eredmény.
dancerfoot Creative Commons License 2009.04.08 0 0 559
Hát igen,ismerős,ilyen helyzetben már voltam.Ezért keresek valami hosszútávú megoldást,ami maradandó.
Előzmény: Törölt nick (558)
dancerfoot Creative Commons License 2009.04.08 0 0 557
Hát ez mind szép és jó,hogy az emberek mondják,egészséges életmód,meg sok mozgás stb.De megvalósítani annál nehezebb számomra.Néha eljárunk kicsit sportolni a barátokkal,de nem rendszeresen.Néha ráveszem magam hogy koplaljak és abban bízok.
dancerfoot Creative Commons License 2009.04.08 0 0 555
Sziasztok!

Először is gratulálok mindenkinek akinek sikerült már fogynia!:) Én is elhatároztam,hogy teszek érte vmit.Írjatok módszereket vagy szereket amik segítettek lécci!!Köszönöm!
GERY_LACI Creative Commons License 2009.03.29 0 0 554

Ingyenes fogyókúrás tanácsadás: igazsagoszto.@freemail.hu

A válaszra esetenként pár napot várni kell!

GERY_LACI Creative Commons License 2009.03.17 0 0 553

110,7kg

hamarosan száztíz alatt leszek:)

június 1-től júli 18-ig beiktatok egy intenzív diétát, bemegyek 100 környékére remélem...Aztán 2 hét pihi a tengernél:)

mikike mikike Creative Commons License 2009.02.28 0 0 552
Sziasztok!

TVben hallottam egy fogyókúrás orvostól, hogy van valami vényköteles zsírfelszívódást gátló tabletta, amit hamarosan vénymentessé tesznek! Nem tudja valaki, mi a neve ennek a gyógyszernek?

köszi szépen!
GERY_LACI Creative Commons License 2009.02.25 0 0 551
 112kg :) azaz 45kg minusz!
bakibaby Creative Commons License 2009.02.23 0 0 550

Nem tudom, remélem kiderül...

bb

Előzmény: H_G (549)
H_G Creative Commons License 2009.02.20 0 0 549
És azt várta, hogy *kilók* fognak lemenni onnan?
Előzmény: bakibaby (548)
bakibaby Creative Commons License 2009.02.20 0 0 548

Várjál ! Lehet hogy fiú ! :-)))

bb

Előzmény: H_G (547)
H_G Creative Commons License 2009.02.20 0 0 547
Örülj.
Előzmény: Luna83 (545)
bakibaby Creative Commons License 2009.02.20 0 0 546

Már ne haragudj, de fiú vagy vagy lány ? :-))))))))))))))

bb

Előzmény: Luna83 (545)
Luna83 Creative Commons License 2009.02.20 0 0 545
Sziasztok!
EGy kérdéssel fordulok hozzátok! Én mindenkitől úgy hallom, hogy ha az ember elkezd fogyni, akkor először a melléről mennek le a kilók. Hát én ezt nem igazán vettem észre... tavaly február óta 10 kilót fogytam le, ma megmértem magam centivel, és valóban a hasam, derekam, csipőm jóval vékonyabb, mint volt, de a melleim ugyanakkorák. És ez eléggé elszomorító, mert én pont a mellemből szerettem volna fogyni. Mit tegyek?
GERY_LACI Creative Commons License 2009.01.29 0 0 544

Igen, nekem is mondta a gyerekeim dokija, hogy ne fogyózzak mert az egész család influenzás volt. De félreértés mert én nem a hétköznapi értelemben vett fogyókúrát csinálom! Jelenleg 125 vagy 250g basmati rízst fogyasztok 4 adagra elosztva naponta. Amikor megyek edzeni akkor 250, amikor nem akkor 125g a napi adag... Ehhez eszem minden nap minimum fél kg csirkemellet natúr sütve kevés fűszerrel. A csirkét szintén elosztom 4 felé. Ehhez jön még alkalmanként zöldség és gyümölcs (főleg 1-2 alma). Amikor már nagyon unom a csirkét mint fehérje forrást akkor veszek lazacot és szintén kevés fűszerrel kisütöm, vagy tonhal konzervet is szoktam enni salátával. Havonta egyszer steak-et is eszem grill zöldségekkel. Nagyon lényeges, hogy napi 4-6 liter vizet iszom! Káros szenvedélyem a kv amit naponta többször is szoktam de csak édesítővel, és néha teázom is...  Azon kívül nagy dózisú multivitamin és ásványi anyag csomagot eszem naponta (multi-x) plusz 3×1g c-vitamint! Egy órás súlyzós edzéseket csinálok amit egy óra kardio edzés követ (elipszis tréneren). Edzés után szoktam inni egy 100%-os tejsavó fehérje turmixot vízzel.

Szerintem ez nem mutatja egy szokványos fogyókúra képét. Nem éhezem soha, de fogyok még így is! Most 112kg vagyok de szerintem 3-5kg izommal gyarapodott is a súlyom miközben zsírból fogytam.

Mindenkinek erőt kívánok a fogyózáshoz és a mozgáshoz!

Előzmény: Törölt nick (543)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.07 0 0 543
Olvastam egy cikket, mely szerint ilyenkor, influenza időszakban nagyon kell vigyázni a fogyókúrával, mert jobban elvisz az influenza. Itt van a teljes cikk: Influenza fertőzés fogyókúra miatt
Előzmény: GERY_LACI (542)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!