"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Már bocs, de ez tisztán hazugság. Tudom, mert ott voltam... Kb. 5-6000 nézô lehetett, ami persze még mindig vicces szám, de az eddig átadott lelátón ez majdnem teltházat jelentett.
Nem szabadna az ilyen atrocitásokat szó nélkül hagyni.....az azonosítószámokat felírni és azoknak a szurkolóknak,akiket bármilyen sérelem ért,feljelentést kell tenniük.....méghozzá közösen,egymást támogató (de igaz)tanuvallomásokkal.....jogban jártas szurkolóknak,segítséget kéne nyújtani,a fiatal,többnyire gimnazistakorú sértetteknek.....
Nekem is de az vigasztal hogy nem fogok látni még egy iylen töketlen csapatott nem lesz anyagi helyzet miatti nyavajgást nem lesz többé ilyen vezetőség lesz csapat lesz új stadion .Ha még sem ez lesz akkor bele pusztulok!!!
srácok, nemtom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon nehezemre esik beletörődni a 3. NB2-es szezonunkba...
jó, ok. megismertünk nagyszerű vidéki városokat, szurkolókat, remek meccseket vívtunk a különböző vidéki arénákban, de azért én mégis mennék már inkább dózsásokat szidni a barbie-ba.....
jaj hagyjuk mar az ETO-t nekem szimpik, azert mert egy Blikk faszsagokat ir nem kell ezen ragodni :) egesz pofas lesz a stadionjuk, bar ha ezt igy hagyjak h 2 oldalt magas fasza lelatok a ket kapu mogott meg semmi, vagy 10 db. kempingszek ahol atsuvit a szel, na az ugy eleg gagyi. remelem nalunk fel sem merul h igy nezzen kis a stadion akar csak ideiglenesen is.
"Az újjáépített Győri ETO FC Stadion 20.000 néző befogadására lesz alkalmas, de szükség esetén további fejlesztésekkel a stadion lelátója akár 30.000 férőhelyesre bovíthető."
Durva volt, talán elsőként a Duna TV számolt be róla, másnap játszott otthon az UTE, és nagy nehézségek árán tudtak csak az FTC-ből UTE-t hegeszteni (talán a Kispest játszott aznap a lilákkal, ha jól emléxem, 2-2 lett).
Elkapkodták volna, de akkor bejelentkezett az MTK, hogy nekik is kell jelentős számú belépő, legalább 20-30 darab.
Lassan ki kell bővíteni az új ETO-stadiont, s ugyanez lehet az MTK-pályával, amekkora az érdeklődés...
Ezért mondom én, sz@rjunk az nb1-re, ha nem jutunk fel magunk. Remélem, ahogy az angol belép, kirakja Berkit meg csankot, a fél csapatot, és jövőre benyomjuk az nb2-t és a Magyar Kupát (ahogy ezt már az első szezonban illett volna). Az nb1-et meg nézze 2500 néző.
Kár, hogy az angol csak májusban kerül birtokon belülre. Mert addig nézhetjük ezt a szánalmat.