"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Ez szerintem csak egy nagyon rosszindulatú pletyka. Vagy még egy év NB II, vagy adminisztratív indokokra hivatkozva most a változatosság kedvéért felfelé bukunk.
De a 2009-10 szezonra már jó lenne 12 csapatra leszűkíteni az NB I és II mezőnyét, mert ez így ahogy van egy nagy vicc.
háát,semmit.... DE,figyelni kell őket,úgy,hogy érezzek,egy pillanatra sem tévesztjük őket szem elől. Rendszeresen számon kell kérni,minden lépésről tudni kell.....meg bízni az angolban,h valóban vannak velünk tervei.
Ha a negyediket, a telephelycserét elfogadnák, esetleg, ha ez a lehetőség felmerülne, akkor az onnantól kezdve nem a Fradi, tehát elég sokan nem mennénk ki többet.
Nem éri meg, csak még egy év, és megmarad a becsület, bassza meg....
Igen, ráérünk számolni még. Én a Szászból kiömlő szöveg e részének örülök a legjobban:
"...ám azt egyelőre nem döntöttük el, hogy a telek mely részén építkezünk. Több tanulmány is készült, ezek között valóban van olyan is, amelyben a stadiont a jelenlegi helyzetéhez képest 90 fokkal elforgatjuk. ..."
Tehát az a lehetőség, hogy marad a helyén, még nagyon életben van...
Én nem akarok itt ómen lenni...főleg rossz nem....de ez a szász féle brigád,nem hat rám megnyugtatóan,ha az új stadionunkról van szó...... ne legyen igazam.....
Igy van... és volt, aki ezért a levezetésért itt lehülyézte az Öreget... Az is igaz viszont, hogy képes a "dobozon kívül" is viselkedni, de legtöbbször érdemes kiszűrni mondanivalójából a lényeget.
S bár egy héttel ezelőtt is szó volt arról, hogy a zöld-fehérek vezetői egyeztetnek az új tulajdonossal a csapat szerepléséről, azóta is mindenki mélyen hallgat. Az újabb szégyen azonban változásokat hozhat a Fradi életében. – A labdarúgó zrt. igazgatósága a héten összeül, s értékeli a kialakult helyzetet – mondta szűkszavúan, de annál sejtelmesebben Berki Krisztián (27), a labdarúgó zrt. igazgatója. Információink szerint ebbe a megbeszélésbe bevonják majd az angolok képviselőjét, Terry Robinsot is. ...A hírek szerint Csankot meneszthetik, de vannak, akik szerint az sem kizárt, hogy a vezetőedző és a játékosok is maradnak. Mivel a feljutás nagy valószínűség szerint elúszott, az angolok nem változtatnak a nyárig, utána úgyis új felállás lesz.... Ősszel újra megpróbálják, s akkor aligha Csank Jánossal és a mostani játékoskerettel.
Most van 2008. Még maradunk egy évig. tehát a bontás kezdete 2009 tavasz, de inkább annak vége. Onnan másfél év a bontás. Így az építkezés kezdődik 2010 legvége a legjobb esetben, de inkább 2011 legeleje. Onnan még 2 év a befejezésig. és 2011-ben stadionavató is... vagy nem?
Továbbra is új stadionban gondolkozik a Fradi új tulajdonosa, erősítette meg Szász András, az Esplanande Kft. vezetője. A szerződésben csak a stadion 1,2 milliárd forint értékű felújítására garanciát vállaló Kevin McCabe egy 25 ezres, fedett, UEFA követelményeknek megfelelő arénát varázsolna a mostani Albert Stadion helyére. - A bontási munkálatokkal még legalább egy évet várnunk kell - mondta Szász honlapunknak -, ennek oka, hogy időbe telik, amíg megszerezzük a megfelelő engedélyeket. A bontás ezek után még másfél évet vehet igénybe, az építkezés pedig körülbelül kettőt. A stadion megnyitását 2011-re tervezzük, ám azt egyelőre nem döntöttük el, hogy a telek mely részén építkezünk. Több tanulmány is készült, ezek között valóban van olyan is, amelyben a stadiont a jelenlegi helyzetéhez képest 90 fokkal elforgatjuk.
Nekem kicsit máshogy rémlik, de csak tényleg apróságban tér el. Szerintem a játéktér 25 %-a is fedett lesz, és a 75% a játéktér fedetlenségére vonatkozott. De tényleg tök mindegy, csak legyen/történjem már valami.
Többször elhangzott már, McCabe-ék (Rieb) is mondták. 2 szintes, angolos, sarkok nélküli, 25.000-es fedett lelátós stadion épül majd. Egyedül maga a gyep nem lesz fedett, így kb. a stadion 75%-os fedettséggel bír majd.
Meghívást kapott a magyar U18-as labdarúgó válogatottba Vattai Balázs. A korosztályos együttes április 26. és május 2. között a Slovakia Cup-on vesz részt, fiatal tehetségünk is ott lesz a csapatban.
Sisa Tibor együttese Ukrajna, Csehország és Törökország ellen meccsel majd. Biztonsági tartalékként Pintér Balázs is tagja az együttesnek, legutóbb ő ült a kispadunkon a Makó elleni bajnokin.
Mostantól lehetne mondjuk a kezdőben is sztem...Jah de nincs 30 fölött...bocs.