cdl1: Mit ertesz komplett szettnek!? Amugy 245/45 R17 - es gumik vannak rajta, es a csomitartoban a kereknek a melyedes csupan olyan ~140mm korul van.. szoval a teljes mertekben "egesz" kerek nem ferne oda be.
Engedjetek meg, hogy ide uljek a propelleres kerekasztalhoz en is. Egy 2006.08. havi 530D E60-t vettem 140ekm-el Nemetbol. Elso szemelyautom. Vezettem mar neha hasonloan eros gepeket, de ez valami felelmetes. Komolyan mondom, hogy ezt a technikat egy eles lőfegyverhez tudnam csak hasonlitani. Nem kezdem el dicserni, mert itt mindenki tudja mirol is akarok irni. Remelem nagyon sokaig szolgalni fog. Igyekszem vigyazni ra. Meg meg kell tanulni megulni a lovakat es megszokni ezt a merhetetlen csendet, es stabilitast.
Az autot potkerek nelkul kaptam. Arra gondoltam, hogy veszek egy akkora mankokereket, ami befer a csomagtartoba a potkereknek kikepzett helyre, mert ha olyan defektem lenne, amit ezzel a habos-spres-szarral nem tudnek megjavitani, akkor megis csak egy manko kerek lehet a megoldas... Tudom, van defekt turo gumi, de amik rajta vannak meg jok... nem cserelnem ezert le.
Olvasgattam visszafele tobbet is... Latom itt is megvannak a forum guruk... Hat minden elismeresem a megszallottsagukat tekintve. (Tudjatok kikre gondolok...)
A kapcsolot utolag, minden varazslas nelkul be tudjatok rakni hivatalosan, 61 31 0 409 985 a Satz szama. Arban nem draga, 60 EUR, csak le kell kapni a kozepkonzolt, hogy hozzaferj (illetve a szerviz) az airbagvezerlohoz.
Sajnos nagyon rosszul sikerült a fotó, amit készítettem az alvázszámról.
Talán a WBAPU31090CT77943 a helyes alvázszám?
Az autó biztos, hogy E61-es, barbera rot metal és elvileg 2007-es.
Nem szeretnélek feleslegesen fárasztani és visszaélni a jóindulatoddal, de megnéznéd ezt is? Abszolút nem sürgős, csak ha van egy kis "felesleges" időd.
Egy gyors megerősítés kéne nekem: ugye az E60-ban két pontos ISOFIX rendszer van! Autós ülés vásárlásában vagyunk és kiderült, hogy a kinézet típusban van három és kétpontos változat is. Más: első légzsákot ki lehet kapcsolni? Úgy nézem, hogy nincs semmilyen kulcsluk a kesztyűtartóban, de hátha van valami más megoldás. Ha nincs, akkor szoftveresen meg lehet oldani? Mekkora munka ez?
ozapft.is Szia!Tegnap küldött neked a Vojnó egy vinkódot,(GX07709) Sajna nem érem el a Robit,s naon kellene az lista.Ha megtennéd hogy bedobod ide,vagy emailbe nagyon megköszönöm.
Valami viszont nem stimmel. Amelyik alvázszámot én adtam meg, az nem teljes mértékben egyezik meg azzal, amire Te adtad meg az adatokat. A Tiéd úgy kezdődik, hogy WBANX, az enyém WBAPU. Aztán a 9. pozícióban Nálad 8-as szerepel, nálam 9-es.
Amit küldtél, az egy 2009-es E60-as, az "enyém" (még nem az) 2007-es E61-es.
A B oszlopon lévő táblán láttam még egy kódot: N53825A
Megnéznéd, hogy mi a hiba oka és mik vonatkoznak az én alvázszámomra?
Sziasztok! Hátha valaki tud segíteni. Szükségem lenne egy BMW R 1200 S, GS, R, vagy RT motorkerékpár motorra. Sárkányrepülőbe szeretném beépíteni. Nincs valakinek kapcsolata? Megtört motorkerékpárból, lehetőleg kevés kilcsivel.