A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Egy haverrel cseréltünk egyszer, Pilismaróton krúzultunk át kb 60-nal egy 5 fokos decemberi napon, amikor meghallottam azt a csörgést. Gyorsan félreálltam, kérdeztem, h ez mi??? Mondta ne izguljak, Ő csak betonkeverőnek hívja.
Csak, hogy bonyolítsam az életemet, visszatettem a piros, 45 ezret futott R 1200 Gsa Dohc-t is hirdetésbe, így mindkettőre lehet pályázni (hahu, képes), amelyik előbb elmegy, az eladó, a másik marad.
Szereztem topcase-t a DOHC RT-hez, de csak ezüst színűt tudtam szerezni. Festetném a motor színére, de nem tudom a fedelet szétszedni. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tovább? Nem találok már több kiszedhető csavart, így viszont nem tudom levenni a zsanért, meg a BMW emblémát. Köszi
Nekem a DOHC-ban a kidolgozás és anyagfelhasználás minösége fogott meg. Ezt még az örökkévalóságnak készítették. A kényelme és a finoman rugózó futóműve még ami ott van a szeren.
Technikában az LC RT már egy hatalmas ugrás, az már egy sportmotor a DOHC-hoz képest, főleg a futómű tekintetében. Viszont keményebb is.
Ez egy ilyen konstrukció, és a modellváltás előtti sem lett jobb. Az 1250 Gs egy fejlettebb változat, ami már alig ad furcsa hangokat, csak még magasabb az ára. Majd ha kiforrta magát az 1300 Gs, és megnyugszik a használt ára, akkor még fogok hozni No-ból egyet, a Tramuntana tetszik arany kerekekkel.
GS oldaldobozok lamellázását, új kulcsra feltanítását szeretném megoldani. Van ötletetek, javaslatotok hogy merre tudnám ezt intézni Bp-en? Esetleg 3. kerületben?:)
Persze a fejlődést nem lehet megállítani, ez kb ugyanilyen kérdés, hogy a vizes Gs szebb e, a Dohc szériánál. Igazából szemből nekem is tetszik, csak oldalról furcsa a fejidom, olyan mintha orra akarna bukni a gépezet. Ebben a színben szép, gratulálok. Egyébként Hamvasatnak volt egy ideig ilyen gépe, amit kipróbálhattam. Vezetni jó volt, és nagy pozitívuma, hogy ennek nem hallani a motoron ülve, az 1200 vizesekre jellemző blokkzajt, mert a burkolat szépen lefogja azt. Csak a 17-es első kereke, ami nekem nem annyira tetszik, valamint nekem kicsit túl be volt hajlítva a lábam rajta.
Írtad, hogy az R-en benzinszag van. Eddig egy Bmw-m hagyott ott az úton, az a régi Dohc Adv, amin a benzinszivattyú feletti tank fedőnél lévő 90 fokos csonk tört el. Ez egy típus probléma a szerviz szerint, és előtte mintha benzinszagot éreztem volna. Ez régebben volt, de egy ellenőrzést megér, lehet hogy ott van elrepedve a csonknál.
Gratulálok, szép, mondhatni most már, hogy klasszikus. Az eleje fényévekkel szebb, mint a vizeseké, bár az 1300 Rt-t még nem láttam milyen lesz, ott még lehet meglepetés, de ez akkor is fél ár.
Ok, élőben meg kell nézni majd, és ezzel én is mennék egy kört, mennyire zavaró a 21-es kerék. Bár korábban csak ilyen enduróim voltak, és akkor még nem vett elő ez a nyavalya, hogy elől 19-es kerék kell nekem, ezért gondoltam a ninet turbózására. Meglátjuk, nyilván egy K-i túrára ez alkalmasabb, mint egy átalakított Ninet Gs, vagy 1250 Gs. Bár a Rece egy 1300 gs-el is megjárta a Pamir Highwayt, és a barátja egy Dohc Gs-el. Gondolom egy nagyobb tank hamarosan kapható lesz hozzá, és akkor irány a végtelen. Kiváncsi vagyok hogy fog fogyni, a 8+ millás árával.