"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
csapatunk gerince ua, lassan ket bajnoki szezon alatt a harmadik edzovel keptelen a feljutasra..en nem szeretem Csankot, de a Videotonnal 2000-ben mar 7 forduloval a vege elott feljutott az nb I-be....amig valaki nem sopri ki a 'szart' ebbol a csapartbol ue lesz...
Vasas még a jobbak között volt az utóbbi meccseken.
Haldernak teljesen igaza van. Csanknak van felelőssége a szereplésünkben, hát hogy ne lenne. Viszont aki mindent az ő nyakába varr, az nem érti a futballt. Aki szerint a lusta, nyugdíjas játékosainknak ő tiltotta meg azt, hogy szívüket-lelküket kitegyék a pályára, az nem érti a futballt.
Az edzőváltást helyes lépésnek tartom, de ugyanígy játékoskeretet is kellene váltani, mert egyszerűen gusztustalan, amit Lipcseik, Lisztesek megengednek maguknak. Hagyjuk már ezeket a marhaságokat, hogy nehéz az edzés meg minden! Lusta, levezető magyar futballistáknak persze, hogy nehéz. És ha nem szimpatikus az edző, akkor nem játszanak.
Az edző elmegy, a csapatunk meg marad a másodosztályban. Na, ez a mi játékoskeretünk. Ennyit érnek a "legendáink".
Olyat meg soha nem mondott, hogy zavarja a sok néző, persze ezt is remekül félre lehet magyarázni. Őt nem zavarja, csak a pöcs játékosainkat. Amiről "természetesen" biztosan ő tehet, hiszen gyermekkoruk óta apjukként neveli őket, nem?
Abban meg teljesen igaza van, hogy rajtunk iszonyat nyomás van, hiszen minden egyes meccsünket meg kell nyernünk a másodosztályban, egyszerűen nincs lehetőségünk hibázásra.
Szerintem meg:ő játszatta Holzert,Vasast,Lazicsot és még sorolhatnám.
Szarik a fiatalokra,1-et ki nem próbálna,amikor szarban vagyunk.
Mindenre ráfogta,h miért nem megy:időjárás,szar a pálya,kevés a szurkoló,sok a szurkoló,túl hangosak vagyunk stb stb.Hallottuk eleget.
Nincs taktika,nincs csapat.Idióta posztokon játszat embereket a legfontosabb meccseken.Védekező csapatot akar belőlünk csinálni,de nem tudunk védekezni.
Látom megint megvan a bűnbak azért.
Lassan néhányan mindent rátolnak a szerencsétlen vadászra.
Nem Csank mondta, hogy ne fussanak, ne küzdjenek, ne hajtsanak.
Nem ő mondta a kapusnak, hogy ne védjen a meccseken, hogy a védelmen simán átmenjen bármelyik amatőr csapat, hogy elképesztő helyezkedési hibákat kövessenek el.
Nem az ő kérése volt, hogy a középpályás sorunk tulajdonképpen nem is létezett az egész idényben.
Nem miatta nem ütköztek, nem szűrtek már itt, nem indítottak, képtelenek voltak emberhez passzolni.
Csatárok nem miatta hagyták ki a kihagyhatatlant.
Azért még is csak egy nagyon rutinos MAGYAR szinten remek eredményeket elért edzőről van szó. Ezért volt röhejes hír a második alapozás a szezon közben meg a többi…Lehet tudni, hogy megy ez, ilyenkor elég egy-egy játékosnak néhány bennfentes szurkoló felé elejteni néhány aljas megjegyzést és a dolog máris szárnyra kell és önálló életet él…..
Követett el hibákat biztos nem is keveset, és nem ide való volt az is biztos.
De az is biztos, hogy egyesek hónapok óta rajta vezették le minden dühüket.
Még egy hét, és az időjárásért is ő felelt volna, sőt májusra Gyurcsány helyett is ő vitte volna el a balhét egyeseknél.
Csank most már elment hála isten. De a főbűnösök itt maradtak.
Azok a játékosok, kik keverték a szart a háttérben. Kik szégyent hoztak a Klubra, -olyat melyet nehéz lesz lemosni,- nem Csank, hanem ők. Sok mindennel foglakoztak, de a focival nem.
Ha ennyit tudnak azért kell a keret 70 %-ának innen eltűnnie, ha meg Csank ellen játszottak akkor meg azért. Az előbbi sajnálatos, ez utóbbi undorító és gerinctelen.
Hajrá Fradi !!
Szebb jövőt !!!
Egyáltalán nem nagyképű szerintem. Minden szurkolóval kedvesen viselkedett, váltott vele 4-5mondatot, kezet fogott stb, amikor én láttam edzés után pl....
Vezetőség ! Itt egy újabb lehetőség , próbáljanak élni vele .
Rabóczki Balázs, a holland bajnokságban szereplő Vitesse magyar kapusa megunta, hogy esélye sincs a csapatba kerülésre, így nyáron biztosan elhagyja az arnhemi együttest. A hálóőr elmondta, 30 évesen nem szeretné a kispadot koptatni és mivel vannak ajánlatai, továbbáll. Nagy álma, hogy nevelőegyesületével az élvonalban szerepelhessen. Én azonban védeni szeretnék, így az szinte biztos, hogy nem maradok Arnhemben. Van érdeklődés irántam, de még nem tudni, hol folytatom – mondta a játékos a Kisalföldnek.
A soproni gyökerekkel rendelkező kapus természetesen az FC Sopronnal történtekről is nyilatkozott. – Szörnyű, hogy ez megtörténhetett, hogy gyakorlatilag engedték megszűnni a soproni klubot, aztán pedig amolyan koncként odadobták a szurkolóknak a szintén nehéz helyzetben lévő REAC-ot – jelentette ki, majd hozzátette, nagy álma, hogy a jelenleg az NB III-ben szereplő Soproni VSE színeiben a magyar élvonalban védhessen.
Tiszteletben tartva Rabó álmait , Én viszont azt szeretném , ha ősztől az Üllői úton védene .