"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
akkor nem értem, miért reklamálod, hogy nincs szurkolás. úgy kellene tennünk, mintha mi sem történt volna, aztán a 3. szezont kezdjük a másodosztályban...
Berki a focifelelős. Idehoztunk egy Shawt,egy Szkukaleket,egy Pisanjukot stb,és heteket-hónapokat nem játszanak a különböző balf*szságok miatt.A Holczer,Csiszár-féle bombaigazolásokról szót se ejtsünk.A hónapok óta tartó kilátástalan játékot is eltűrte a szerencsétlenje,amit a Csank és a csapat közösen előadott.
A többivel egyetértek,és várom a bajnokság végét,amikor feketén-fehéren eldől,hogy az angolskótírwalesi komolyan gondolja a futballt nálunk,vagy csak nyűgnek tartja.
Szerintem Berki napi negyvennyolc órát dolgozik gőzerővel. Nála inkább a tapasztalathiány dominál: egy korosabb róka ugyanezt kevesebb idő alatt is teljesítené. Gondolom futballban tanácstalan főnökének volt egykoron a jobbkeze, akkor csinosan bevált, naturlich, hogy ide is magával cipelte. Majd belejön, ha az angolok is úgy akarják...
Azok az idők már rég elmúltak, amikor a mez becsülete számított. Most otthon az önbecsület rosszul értelmezett korát éljük állítólag... az én-centrikusság rulez, tehát, ha te nem húzol, akkor én miért.
Szerintem (és nagyon remélem, hogy így van) Davison tükröt tartott a tegnap fűre lépettek elé. Ezek vagytok ti. Lesz, aki megmérettetett, és könnyűnek találtatott. A nehezebbje megmarad, a többi pedig... hát megvárja a szezonvégi szelet, ami szétszórja majd őket a súlyuknak megfelelő sarkokba...
A jövőt várom, hogy kopogtasson, egy pár hónap múltán.
Nem tudom Balázs.
Miért Berki ??
Én nem tudom annyira a dolgokat, mint ti.
Én csak egyszerű szurkoló vagyok, kimegyek a hazai meccsekre, de nem látok be a történésekbe, annyira nem vagyok benne, annyit erről nem olvasok.
Amit én tudok, lehet rosszul:
Összeomlás határán voltunk nyáron.
Ide senki sem akart jönni nyáron, mert meg fogunk szűnni.
Úgy kellett könyörögni a játékosoknak, megalázó egy helyzet volt.
Amit hallottam, aki felmerült, az meg Csanknak nem kellett.
Most nyáron lesz eleször, hogy tudunk hiány posztokra igazolni.
Nem hinném, hogy Berki a FŐ felelős, de mondom én csak a felszínt látom.
szerinted ezért a csapatért kellene még szurkolni a mutatott teljesítmény után? nem sok meccsen lehettél idén, ha nekiállsz még ezek után reklamálni...
Nem bonyolult a dolog. Az az angol gyerek azért focizik,mert szereti csinálni,a mi vilink meg azért focizik,mert jól meg lehet élni a futballból a 8osztályával is.
Szarból nem lehet várat építeni, ez tény, de egyszerre a játékos anyagban és Csankban, meglátszik, hogy itt tartunk. Egy dolgt nem értettem: Lisztesnek miért nem adott lehetősget? A fiatalokra, gondolom hamarosan bekapcsoldnak a felnőttekhez, vagy nyártól. Ezt is eltudom képzelni.
Nemcsk jó és hiteles játékosl, hanem vezető is kell.
Türelem ? Nehéz ügy. 2 éve ezt mondják.
Az már válszeg mindenkinek leesett, hogy itt nem Csank (Gellei, Kuntic, most meg az angol edző) miatt játszottunk rosszul.
Az ő nyilvánvaló hibái legfeljebb ráadtak valamit erre az egész borzalomra.
A játékosok ennyit tudnak.
De aki nem tud focizni legalább küzdjön, hajtson.
Én elnézem, ha 5/4 beadás a kapu mögé megy, de jusson oda, hogy be tudja adni egyáltalán.
Évek óta a lét nem lét problémája volt itt nálunk.
Aki tudott focizni elment, elmenekült innen.
Itt maradtak, vagy jöttek a bénák, és a régi kiégett nagyjaink, kik vagy fociznak vagy nem, inkább nem.
Egyszerűen leépült a keretünk 2-3 év alatt. Ez még érthető is.
Ezt nyáron majd fel kell hozni ,meglátjuk mennyit szán erre a tulaj, nyáron sok minden kiderül, mennyire komolyak a tervek.
Ellenfelekkel nincs bajom.
Amit játszani kell nálunk, azt csinálják. Nem is értek itt néhány embert, mikor derék amatőrökön kérnek számon néhány dolgot.
Megbízható védekezés, és gyors kontrák.
Van aki ennél többet vállal, van aki kevesebbet is.
Első évben be volt szarva sok csapat, feleslegesen, később eszméltek, és meg is van az eredménye, sajnos.
Egy jó kerettel, nyugodt (hosszú évek után eleször) anyagi háttérrel, nem lehet gond a feljutás, a biztos feljutás, nem is lesz mire fogni a sikertelenséget.
Megint kint volt 11-13 ezer ember az elején és megint visszajutottunk 3 ezerre.
Ezt sokszor nem lehet eljátszani.
Szvsz kicsit türelmesnek kell lennünk. Három napja vette át a csapatot, nem biztos hogy szerencsés mindent rögtön felforgatni, még akkor sem ha már egy ideje ott volt körölöttük.
Mondjuk az igaz, hogy a mutatott "teljesítmény" enyhén szólva is frusztráló.
Változtatnunk kell az ellenféllel szembeni hozzáálláson is. Egész a közelmúltig úgy álltak hozzá a vendégcsapatok, hogy az első 15-30 percet ússzák meg, és be voltak tojva.
Most meg minden jött-ment falusi csapat még nagy arcot is ad, és meg van sértődve, ha nem nyer ellenünk. Persze, tördelik a játékot, rugdosódnak, a védelmünk által meccsenként összehozott 1-2 (3-4-5) kavarodás szerencsés kihasználására bazíroznak, illetve hogy a bíró hagyja a játék ölését (szokta hagyni).
De ! Az elsődleges hiba bennünk van. A foci is mentális játék. Vissza kell térnünk ahhoz, hogy ne is gondoljanak arra az ellenfelek hogy nyerhetnek. És ez nem csak focitudás kérdése.
ja egyebkent kinek volt az a zsenialis otlete, hogy a B-kozep egesz meccsen total kussban voot? majdnem ugy volt h kiviszek par angol havert akik itt vannak hetvegere csakhogy lassak, aztan megse tettem, szerencse.
tegnap csak a masodik felidore ertem ki, nem volt egy elete szolo elemeny. mondjuk az tetszett legalabb, hogy a bocs szamoltam, 3 x lepte at a felpalyat, 0 kapuraloves, laadabirtoklas kb. 75-25 lehetett ide. ennek fenyeben egeszen nevetseges a bocsi edzo aki azt nyilatkozta a sportban h bocsi biroval lehetettvolna x is,meg hogy melto partnerek voltak. ahaha, szanalmas, mondjuk ha jol lattam valami roma gigolo az edzojuk.
na mind1, 3 pont, Szolnok meg kapott egy otost Verebestol ?:) szerintem Csanknak uzent ezzel:D
Hagyd !!
Különbözőek vagyunk.
Van,aki minden meccsen ott, van, van aki csak a hazain, van aki csak a nagyobbakra jön ki, és van aki még ritkábban.
De tegnap még 4.000 sem voltunk kint.
Mindenkire szükség van !!!
Fanatikusra, normálra, és divatszurkolóra is.
Így együtt. Mert van átlépés a csoportok között.
Mert ilyenekből is lehet fanatikus, ki majd ott lesz mindig és más lesz a hozzáállása (vagy nem).
De legalább érdeklődik a Klub iránt, ma ez is nagy dolog.
Majd rendbe jön minden.
Nekem megint baromira akadozott a közvetités... :((( Èlvezhetetlen volt... sööt inkább nézhetetlen.. az utolsó 15 perc volt kb nézhetö.. Ezzel csak én vagyok igy, mert akkor valamit kezdek a gépemmel...??