"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Éppen a napokban volt talán az rtl-n két könyök, akik nagyon magas szinten bohóckodtak, de saját bevassáluk szerint soha nem lesznek focisták.
A láki menekült tábora meg lassan túltelített lesz. Valszeg ingyen szerzik be az újakat. Én pl. nagyon örülnék, ha McCabe úr küldene végre 2 használható csatárt. A lákinál meg annyi az idegenlégiós ezen a poszton (asszem már 7), hogy az ügyes magyar gyerkőcöket mind kölcsönadogatják. Az ideális a 4 csatár egy csapatban. Közel azonos tudásúak legyenek, esetleg legyen közte 3 méteres erőcsatár és villámgyors egér is. Ha több van, az már nem egészséges.
a Fradinak nincs köze ehez a dibis játékoshoz, csak gondoltam megmutatom mit igazoltak.. hasonlításképpen pl a mi négereinkhez... bár őket freestylozni nem láttuk, de a debi gyereket meg focizni ...
Elképzelem,hogy egy jó angol másodosztályú csapat "szintén technikás" hátvédje úgy derékon rúgná ezt a cigánygyereket,hogy úgy kellene összesöpörni.Aztán mehetne labdázni a kórházba.
Egyébként meg mi köze a Fradinak a debreceni menekülttábor legújabb lakójához?
A MI FIAINKAT ELNYOMTA , MIATTA MEGBÉNULTAK ? MIATTA NEM TUDTAK ANNYI GÓLT RÚGNI, MIATTA NEM TUDTAK CSÚSZNI MÁSZNI, KÉPESSÉGŰ KET NEM TUDTÁK SEM IDÉN SEM TAVALY KAMATOZTATNI MERT A BANÁNSZEDŐ STÍLUSÁVAL ELNYOMTA ŐKET!!
SOKAT SZENVEDTÜNK MIATTA MINT MONDOD MERT CSAK PÁR MECCSET NYERT MEG NEKÜNK NEM MINDET MERT CSETLŐ BOTLÓ STÍLUSÁVAL VAGY 15 PONTOT SZERZETT NEKÜNK ÉS HA Ő NINCS MÁR RÉG BAJNOKOK LENNÉNK MERT IFJONCAINK MÁR VAGY 30 PONTOT CSINÁLTAK VOLNA HA LEHETŐSÉGET KAPNAK!
IGAZAD VAN MEG MINDENKINEK SZENVEDÉST OKOZ NEKÜNK MERT NEM MEGY EGY VESZTES MECCS UTÁN A DOKK DIZSIBE FELEJTENI! MERT NEM KERES 1mFt AZAZ EGY MILLIÓ FORINTOT CSAK A NEGYEDÉT MINEK NEKI ANNYI FÁN ÉL ÉS BANÁNT ESZIK -á 250/ kg!
SZÓVAL TESTVÉR NAGY A MI SZENVEDÉSŰNK!! IGAZAT SZÓLSZ!!!
Meg mindenki aki ezzel a szerencsétlen sráccal ezt műveli!
Mennyi itt lévő játékos viselhetné a zöld-fehér mezt mondjuk a 70-es vagy a 80-as években!
Szóval EZ TÉNYLEG AZ A FRADI??
Szóval itt tényleg Ő a bűnbak?
Szóval miért nem az aki ilyen játékosokat a Fradi környékére enged aki 10-alatt mezszámot ad nekik és aki egy Forint fizetést is ad ilyen sílány botrányos munkáért szórakoztatásért!
Te a munka helyeden így végzed a munkádat meddíg maradhatnál??
Tényleg az edző mindíg a híbás?
Tényleg csak a CSANK??
És hol van az örökbecsű mondás: FIAM TÚD ÚSZNI?? -NEM?? - ÉS HAMEGFIZETEM???
NOS EZEKNEK HA 10x ENNYIT ADSZ AKKOR IS CSAK ERRE A SÍLÁNY ÉS A FERENCVÁROSRA A SZÚRKOLÓKRA SÉRTŐ ÉS SÍLÁNY JÁTÉKRA LENNÉNEK KÉPESEK!!!!!
A Liverpool stadionnal is szobakerult a neve egyebkent.Ukrajnaba is keszult, mert most Szocsiban van de allitolag nagyok a gondok arrafele nagy a kaosz az EB elokeszuletekkel szoval egyenlore idot kertek az ukranok tole.
Tervekrol nem nyilatkozott szerintem meg annyira elore nem tartanak a megbeszelesek, es miutan veletlen talalkozas volt ezert nem valoszinu, hogy a kesobbiekben tobb infoval tudok majd szolgalni bar minden elkepzelheto...
Nagyjabol ennyi.Mindenesetre ha ok tervezik szerintem garantaltan hipermodern stadionunk lesz ugyhogy most mar csak penz kell hozza...
amikor felhívtam, először nem is tudta, hogy miről beszélek, aztán minden 2. mondata az volt, hogy nehogy félreértse bárki is no problem, csak a feszültség, meg hogy ők küzdenek és mégis szidják őket. nem akart rosszat, persze a mozdulat szerintem elég szerencsétlen...
jobb lett volna, ha üvöltve mászik fel a B-közép elé a kerítésre és ölelkezett volna a szurkolókkal, hogy "megcsináljuk!! megcsináljuk!!".