Akkor az eddigi 5 motorral szerzett tapasztalataink alapján megállapíthatjuk, hogy egy digó motor esetében a lehetséges kimenetelek hogy jól jársz, vagy szopsz, vagy átlagos. Ez pontosan miben is különbözik bármely nemzet tagjától vásárolt használt motortól, amivel kapcsolatban szokták emlegetni hogy lutri?:)))))
Apró érdekesség ez a mai kép a rexi fészcsi csoportból, konkrétan Katsuhiro Maeda japán(tudjátok, az a nagyon alapos tökéletesre törekedő nép tagja) kolléga ügyködését követhetjük. Felhívnám a figyelmet a kép alsó részén pihenő ráspolyra meg a kencére, amik ügyesen terelik a figyelmet a zsír új szelepfedél tömítésről, ami elvileg mindenféle kence használatát feleslegessé tenné ott, ahol Katsuhiro pont keneget. Meg hogy nem szokás az alu tömítő felületeket kemény fém szerszámmal baxtatni, mert az ilyesmi gányolás leginkább pl a digók szokása ugyebár.... :D
Rexi a harmadik "digo" motorom. Köszöni szépen, csillog villog hasít. :))))))))))))))) És a tehén is hasított 9 évig, meg a zizi is 3 évig, az ráadásul a legapróbb hiba nélkül. Ugyanakkor láttam már 10 éves szétütött "gondos osztráktól" motort, pl 2 hete egy kollégának véleményezett kilenccázat, ami már kép alapján se volt bizalomgerjesztő az idős osztrák tulajdonos ellenére, aki aztán fénysebességgel engedett többször az árból, oszt mégis a nyakán maradt....
Ha karbantartott a gép akkor nem számít a km. Én 4 éve vettem 93 ezerrel a 3VD-met. Hibatlanul működik azota is. Többeknek itt szinten 100 ezer fölött futott a gépe. A karbantartás a fontos nem a km. Szerintem kevésbé hihető hogy egy 15+ éves túra motor 30 ezret futott...
Remélem sikerül egy jó motort sikerül venned. Sok sikert!
Tényleg van rajt némi folytonossági hiány a sonkáján, mert pont akkor rúgott mikor ott toltam a gépet, de az innen nem látszik, meg nem is vérzett, csak az irhát karcolta meg a fésű, nem tom mi faxért kell annak ilyen hegyesnek lenni, le is köszörültem a 2 szélsőt.Nagyon utálja a gépet, a 2 végét már ollóval fejeztem be, mert azt jól tűri.Szépségdíjasok nem leszünk. :))))))))) de így legalább nem eszik meg a szúnyogok, mert maradt némi szőr, de már meg se döglik a nagy melegekben.
Ne dőljön be updatenorbinak, ne vegyen vagyonokért csoda fogyi tablettákat! Ne költse nehezen megszerzett pénzét drága fitnesz bérletekre! Csak jöjjön el Kópházára, és mi percek alatt karcsúvá varázsoljuk! Feltéve ha ön elég szőrös..... :)))))))))))))
Már biztos, hogy ilyet veszek, csak segítsetek, hogy melyiket. Köszi!
A hahu-n nem sok eladó van fent, abból megnéztem egyet amelyik olaszból való (a sós levegő miatt rozsdafoltok vannak rajta, egyébként jónak tűnik), egy másikat pedig évek óta ugyanaz a gazdi használja (viszont kétszer annyit mutat a kmóra, mint az előzőben >50ekm). Ha karbantartott, akkor számít az óraállás?
Jelentem az új kamerához, új számítógépet is kellett vennem. Mert a régi gépen a fhd és a 4k videók, fotók gyors egymás utánjának látszottak. Szóval akadt, minta dög!:) De most már felkészült vagyok! Jöhet bármi.:)
Töltöm én is Drive-ra a képeket. A videók 4K felbontásúak, tudja valamilyen eszközöd kezelni? Mert itt a gépen a VLC azt mondta, hogy kakukk és nem boldogul vele.