Akkor majd találkozunk kedden, nekem is magas szőkésbarna a Vivien és majd a gimnázumba tanul tovább most 4.7 lett a bizonyítványa. A laptopot jó ha hoztok, mert ott biztosan nem lesz internet szerintem, az időjárást nézegettem én is , de már a jövőhétre 32 fokot is jelez. Szia , Tünde
Megvan az időpont: 10 óra 40perc- re kell a Pesterzsébeti Tesco előtt lennünk. Megkaptuk a részvételi jegyeket, és most már készülünk nagyon. Nekem még a hétvégén ballag a lányom a 8.-ban és családi összejövetel lesz. Majd a buszon találkozunk a helyeket a busznál tudom meg azt mondták. Nekem rövid szőkésbarna a hajam és az ismertetőjelem a nyakláncom, amin rajta van a TÜNDE felirat. Szia , Tünde
Köszönöm a választ. Mi is fizettünk a helyekért, de nekünk még nem mondták az ülés helyünket és még azt sem tudjuk hánykor indul a busz, talán a jövőhéten kedden már megkapom az emailt és a papírokat, mert én is telefonon keresztül intéztem mindent. Nekem a férjem fél inkább a távolságoktól, mert fájós a térde és hát a sok gyaloglás nem a legjobb neki, de hát állítólag lesz ingyen kerékpár a szálláson meg majd szép lassan gyaloglunk mindenhová végül is majd ráérünk. Ti már tudjátok hánykor lesz Győrben a busz?????????? Nekünk azt mondták, hogy a fele magyar utas lesz......majd meglátjuk.Üdv.:Tünde
Szia ! Örülök, hogy valaki jön ugyanide és magyar, mi hárman leszünk a férjem , gyerek és én , mi 46 évesek vagyunk a gyerkőc 15 lesz pont 21.-én van a szülinapja . Ti hányan jöttök???????Üdv. Tünde
"Rina apartmanban szálltunk meg. az apartman alap felszereltségű, arra tökéletes, hogy kipihend magad egy csodálatos kirándulás vagy fürdés után. szerintem tökéletes helyen van, két tengerparti strandot is könnyen meg lehet közelíteni a rinából"
"Rina apartman, jó helyen van, csendes kis utcácskába, nem 300 m-re a parttól ahogy azt reklámozzák, de annyira vészesen nincs messze a part. ne várjon senki nagy extrát a szállástól, kicsi szobák, két összetolt ágy egy kicsi fürdő, ami nem túl igényes, a konyha része két személyre felszerelt, egy éles jó kést érdemes vinni magatokkal, nagy főzöcskét nem kell rendezni aki arra készül ne ezt válassza, nekünk megfelelt, egy zacsis levest csináltunk egyik este, azt ennyi, meg reggel melegítettünk rajta egy kis tejet a kávéhoz. a tulaj nagyon kedves, és ha van valami gond azonnal intézkedik. kocsival meg lehet állni az apartmannál. van kis terasz, a miénk szerencsére az utcára nézett, így nem lógott bele senki a szánkba. viszont kaját egy percre se hagyatok kint, mert vannak pofátlan galambok és belemásznak a tányérotokba. Ágyneműt egyszer cseréltek, törcsit 3-szor. 9-kor el kellett hagyni a szállást, ami nekünk nem volt gond, de akik busszal mentek, azoknak kicsit szívás volt mert csak 10.30-11 körül jöttek értük, és addig ott szobroztak a csomagokkal"
Mivel jún.21.-én indulunk a Soroksári út TESCO elől busszal és még addig van 19-nap, ha van valami hasznos info szívesen fogadom ,és ha hazaértünk elmesélek minden élményemet. Ha valaki ebben az időpontban jön jelezze!!!!!!!!
Lehetni éppen lehet, mert valszeg a kölcsönző ki fogja adni neked, de ha baleset van, akkor viszont bajba kerülhetsz:
"Felhívjuk állampolgáraink figyelmét, hogy Görögországban érvényes magyar ’B’ kategóriás vezetői engedéllyel - a hazai szabályozástól eltérően - segédmotor kerékpár (50 cm3 alatt) vezetése nem megengedett. Segédmotor kerékpárt kizárólag ’A 1’ kategóriás vezetői engedély, vagy olyan nemzetközi jogosítvány birtokában lehet vezetni, amelyben az adott járműkategória feltüntetésre került. Kérjük, hogy a kölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedélyeket. Közúti baleset esetén a motorkerékpár vezetőjét ez nem mentesíti a hátrányos következmények alól."
Köszönöm a választ és örülök, hogy akkor előreláthatólag az apartman is olyan lesz mint ahogy a képen látjuk. Talán csak a férjem aggódik egy kicsit a sok sétától mivel egy kicsit lábfájós, de ahogy írod, hogy szép a táj és így könnyen eltelik a séta ez megnyugtató lehet. A strand azért nem lesz olyan messze? Állítólag lesz ingyen kerékpár a szálláson, de akkor dombnak fel lehet, hogy nem lesz könnyű tekerni, igaz????? Az aeulus- ról tudsz valamit el visz a busz a szállásig????? Köszi előre is
Nem saját élmény csak pár vélemény a Villa Maria-ról:
"az apollonos Villa Maria apartmannal kapcsolatban: a templom feletti utcácskák egyikében helyezkedik el,szerintem nagyon jó környéken,szép,citromfás kerttel.legközelebb a valtos van hozzá,de a városi strand sincs túl messze.nem kell lépcsőzni,az utca csak emelkedik. szerintem jó választás,nem zajos környék,viszont a központ csak pár perc séta. "
" Villa Maria egy nagyon klassz apartman, közel a főtérhez a templom melletti utcában. vasárnap egy kicsit harangoznak, de ki lehet bírni minden nagyon közel van, tulajdonképpen a belvárosi részen van, de mégsem hangos. reggelente a kukások csinálnak egy kis zajt, de ez egész görögországban így van"
"mi a Villa Mariaban laktunk. elájulva nem voltunk, de ennyi pénzért nem is lehet jobbat várni. sajnos az embernek el kell fogadni, hogy 60 ezer forintért nem kap luxust, sőt lehet, hogy olyan a szállás, ami néhol kicsapja a biztosítékot, mivel a nap nagy részében nem az apartmanban van az ember, így nem volt probléma. a szoba viszonylag nagy volt. a főzősarok tökéletes volt, azaz a hűtő, mert a többit nem használtuk. a fürdő is megfelelő lett volna, de nem tudott kiszellőzni, ezért mindenhol penészesedett és ezt a dohos szagot a szállás átvette. a csúcs a falszomszédainknál volt!!!!a szerelő, aki felszerelte a fürdőjükben a tükröt és a polcot, átfúrta a vízvezetéket és folyamatosan!!!, megállás nélkül!!! folyt a falukból a víz, amit mi is folyamatosan hallottunk!!!elképesztő volt!!!amikor szóltak az idegenvezetőnek, az ő válasza csak annyi volt, hogy az ő szállása sem különb. szóval a hozzáállásáról ennyit!!!elszomorító volt hallani a szomszédainktól ez a közönyös választ. az ágyak minősége, hmmmm kritikán aluli!!!!!!Én annyira nem tudtam aludni rajta, hogy a férjem fogta magát vett egy matracot és azon aludtam, mert az ágyon lehetetlen volt. kényes lennék??nem hiszem! ha éjszaka azt érzi az ember, hogy az ágy rugói ..."
"a Villa Maria-ban vannak edények, de csak olyan szolídan néhány tányér, poharak, lábasok, evőeszközök. dugóhúzót vigyetek de pl wc papírt adnak. "
A Garden apartman a Valtos strandhoz van közel, készüljetek fel rá, hogy a városközpont kb 30 perc séta lesz dombnak fel:) De közben rengeteg látnivaló van fel sem fog tűnni és már ott is vagytok. Akik tavaly voltak ebben az apartmanban azt mondták, hogy nagyon szép és újszerű:)
Parga csodálatos, mindenképpen menjetek el a Paxos-i kirándulásra(minden nap indulnak hajók 10-kor a kikötőből, azt választod ami neked szimpatikus, én a Marco Polo-t ajánlom, tavaly 20Eur volt), Lichnosra is érdemes átsétálni, bár az a Garden apartmantól jó 1,5 órás séta lesz:S De mennek vizitaxik is a kikötőből Licnosra, Sarakinikora az Acheron folyóhoz:) Valtos feletti részen van egy Monostor oda is megéri felmenni, Ali Pasha vára kisvonattal vagy egyénileg, Gliki falu, Necromantio ókori jósda, Parga "vára":)) Szóval lesz látnivaló bőven!
Sziasztok. Mi a családommal jún.21.-én megyünk elősször Pargára a Garden apartmanba az Aeulus utazási irodával, aki volt már itt írjon, mert nagyon várjuk és nagyon szép hely úgy látom. Voltunk már Vrasnán és környékén, de ez más lesz szerintem.Írjatok Pargáról, nagyon várom.Tünde
Szia ,mi tavaly voltunk Pargán motoroztunk 600km bejártuk a környéket Lefkadáig én mindenkép azt alyánlanám hogy Preveza irányába induljatok el ,arra több fürdözési lehetöség van és nekünk jobban is tetszet .Mondjuk 50cm3 motoral voltunk Elmentünk Porto kacikiig de az nagyon fárasztó azt nem ajánlom .Kajálda szinte mindegyik nagyon jó Gíroszt mi a grill 33 ban ettünk szerintünk ott volt a legfinomabb meg a pultos lány tudogatot magyarul :-)
A koktél bár is nagyon jó :-)
Környékbe van Alibasa vára gyönyörüen rá lehet látni a pargai várra csodás a kilátás :-)