Komoly csillagászok szerint tarthatatlan a H. C. hipotézis, hiszen ehhez visszamenőleg át kellene programozni a naprendszert! Várom a leépítő véleményeket, számoljuk fel a Hungár naptárt!
"Akkor is meg most is azt mondom, hogy szemétség volt ide átpakolni a Kitalált középkor topicot.
Szabad megkérdezni, hogy miért?"
A Kitalált középkor ugyan egy abszurd elmélet, de a cáfolása miért ne lehetne tudományos? Sőt, ha nem tudományos, akkor nem is cáfolat.
"a Tudomány topikból ki szerettték volna pakolni a Kitalált Középkort,"
A Tudomány fórumból általában az összes nem természettudományos topicot ki szerették/szeretnék pakolni.
Valami okból csak azt tekintik tudománynak.
A Kitalált középkorban azonban éppen elég ilyen dolog is volt.
"a Történelemben meg többek, így én is, nem látták volna szívesen, ha az egész Történelem topikban másról sincs szó, mint a Hungár Naptárról."
A Hungár Naptár csak egy kis része volt a Kitalált középkor témának.
Ha Hunnivári nyit egypár topicot az abszurd teóriáival, azzal nincs semmi baj.
Nehogy már a tudománynak ártson a kétely.
Az egy más kérdés, hogy amikor egy másról szóló topicba próbálja beleerőltetni a témát, onnan off-topic minősítéssel el lehet tanácsolni, azzal sincs semmi baj.
Idézhetnéd Wágner úr válaszát is, aki kicsit részletesebben is kifejti, hogy kik kapnak Ident státuszt. Nem csak a 'neves közéleti személyiségek' ebben tévedtem.
Akkor is meg most is azt mondom, hogy szemétség volt ide átpakolni a Kitalált középkor topicot
Szabad megkérdezni, hogy miért?
Annak idején nagy viták voltak belőle, a Tudomány topikból ki szerettték volna pakolni a Kitalált Középkort, és az egyéb hungáros topikokat, a Történelemben meg többek, így én is, nem látták volna szívesen, ha az egész Történelem topikban másról sincs szó, mint a Hungár Naptárról.
"El tudod képzelni, hogy egy Hunnivári, zoltanskoda e-maillel nyít Hetesi Zsolt nicket?"
El tudom képzelni. :))
De ezzel az összesküvéselmélettel már elkéstél.
Korábbi hozzászólásaiddal lényegében elismerted. Eső után köpönyeg.
Egy nickhamisító sohasem próbálta volna meg magát a 41-es hozzászólással lebuktatni. Azt a magyarázkodást Hunniváriként kellett volna írnod, nem a hamsító nevében.