ledöntött hátsóüléssel 1,8m a csomi. belefektetek simán egy ducato-boxer elsőszélvédőt. szólj ha ezt megoldod az ML-el. ja, és 160nál 2900at forog hatodikban, olyankor 6,7lit a fogyija. (utazó seb.) ezt a magdeburgi autobahnpolizei filmre is vette, mert mögötte lógott egy motorszállító futó is:DDD
nos,nekem is egy a6 avant 2.5 tdi volt,kézi6 és igaz minden amit írtál,de a hely....na az azért nem.....Egy Ml más.....méretileg is.....Ha azt írtad volna hogy egy 530 Bömösnél nagyobb na az oké
mint mondtam nem szempont, az én szememben a felét sem éri meg. többre tartom az öreg 2,5 TDI Avantomat, 230at tud, elmegy 7l büdössel, 1800kg vontathat, több hely van benne, soroljam......? bocs, ez van
hát ezt nem...szerencsére ismerem a kocsit....nagyon egyben van és nem csak külsőre....Itt költöttek rá...egy haveromé és én is jártam vele....Patent,de ez a sok szar adó,meg ráadásul Kw alapú lesz jővőre a kötelező is....szóval ezek miatt nem kell csak.....
Eladó a képen látható 4 db. 6,5x15 colos Speedline ( SL 474 ) alufelni. ET 36. Osztókör : 4x100, agyátmérő : 60,1 mm Gyári Renault Clio 1,8 16V alufelnik. A felnik utcai autón voltak. Nem ütnek, nem tojások, esztétikai hibák ( sómarás, 1-2 apró horzsolás ) vannak rajtuk. A gumik 195/50 R15 Bridgestone Potenza RE 720-asok, 2 db. kb 3mm, 2 db. kb. 3,5 mm , egyenletesen kopottak.
hat, manapsag mar valoban nem toltok le. de nem tudom, hany tucat cd-m van megirva, meg megegyszer ennyi csak a vinyon rohad :)
mondjuk nekem van egy 6-os cd tar is a csomagtartoban, igy osszesen 7 lemez van. Az meg oszesen tobb, mint 8 ora zene. Amit nem hasznalok ki, mert szivesebben hallgatok radiot (bar a nemeteknel mondjuk korrekt a TP).
Mert nem töltesz le elég zenét, és keveset mész hosszú úton.. Kölnig vagy 15 cd-t kellett cserélnem...elég szar... USB-s fejegységet veszek, azzal kevesebb a gond. :)
Sajnos nem, akkor nem adnám el. Nem attól mp3as, hogy mikori. A sportokba asszem mind mp3as van a simákba csak rendelés esetén volt 2008-ban, de talán még 2009-ben is. Ami fekete az sima, ami középen ezüst az mp3as. Az mp3-asok 25-30k alatt nemigen vannak....nekem is az kell. És ezért csak 8k az ára, mert nem tud mp3-at..
Ügyanaz a kettő paramétere, tökéletes rá. Az autót 4 éve ellopták, még télivel. Gazdinak most jutott eszébe, hogy ez megmaradt. 2004 32. heti az egész, de sötét garagéban pihent a szett.Nem repedezettt, hibátlan állapotban. Maradt még egy szett gyári tetőcsomi is, az is eladó.
Telen egy aldas, de tavasszal es osszel is hasznos.
Egy mechanikus idokapcsolo oraval kiegeszitve roppant kenyelmes. A fogyasztasa 600W, kulso homerseklettol fuggoen 2-3 orat erdemes uzemeltetni (3-nal tobbet folosleges).
Nekem -10 alatt is felmelegitette a hutovizem annyia, hogy 200m-en belul megmozdult a vizhofok mutatoja, 2km-en belul pedig uzemmeleg volt. Illetve a meleg motor miatt a futes is hamar beindul. Ileltve a fogyasztason is nagyon meglatszik, jelentosen csokken tole.
A beszereles roppant egyszeru (akar hazilag is kivitelezheto), mivel a fagydugo menetes, igy a hutoviz leeresztese utan csak ki kell csavarni, a futoegyseget a helyere csavarni, a kabelt kivezetni a lokharito egy tetszoelges pontjara, hutovizet feltolteni, es kesz.
Itthoni ara tobb, mint 50000 ft. En mindossze 30000 ft-ot kerek erte.
(csak a "meruloforralo" resz is elviheto kulon 15000-ert)
A csomag tartalma : futoelem, kotorteri kabel csatlakozoval, felfogatokeszlet a csatlakozohoz, zold halozati kabel, doboz, beszerelesi utmutato (ezek a defa honlapjarol is letolthetok)
A futoelem nem 100% ugy nez ki, mint a kepen lathato, ez a 200-as (vagyis menetes) szeia altalanos fotoja. De ha valaki igenyli, lefotozhatom a szoban forgo darabot.
Eladó egy 1984-es évjáratú VW Golf 1 1.8 GTI. 5 évvel ezelőtt csontra fel lett felújítva a kasztni , fényezés, stb. A futóműben erősített vastagszárú Katona féle BILSTEIN lengéscsillapítók vannak, elől-hátul toronymerevítőkkel, stabilizátor, tárcsafék (e-h) FERODO DS2000 betétekkel. Erős motor, hosszú váltó. Az autó benzin-gáz üzemű, gázos üzemmódban 6-7 liter körül fogyaszt, ami a jelenlegi üzemanyagárak mellett igencsak jónak mondható. Kevés esztétikai hibával. 30 68 67 hat88
Musketier felni gumival citroenre-pugra 7x15 et15 4x108x65. Felnin kisebb horzsolások vannak, de nem vészes. Gumi 195/50r15 Pirelli P5000 Drago DOT-ot sajnos nem tudok de 2004-ben vettem újonnan, de már 2-3 éve nem volt autón, minta még van rajta "bőven" sötét hűvös száraz pincében pihent :) 50e lenne az ára.
Mercedes S osztály gyári felni, 7,5x16 et46 Türhető állapotban, kisebb használati karcokkal, gyári fényezéssel. A garnitura ára 48,000-ft Gumikkal a szett 60,000- 225/60R16 2db Dunlop 40% 2db Good Year 90% állapotban.