Keresés

Részletes keresés

Supersonica Creative Commons License 2003.11.05 0 0 1352
1. Pl. Memalonnál 5.000 volt a berakás és ékszer együtt, bár ez öt éve volt (de szerintem drasztikusan nem emelkedett az ár), amúgy arany keze van, és ha betartod az utasításokat, akkor nem történik semmi rémség Veled, amit itt a topikban lehet olvasni ;)
Ha érdekel, írj egy üzit, és megírom e-mailben a számát.
Szalonban: 8-10-15 ezer Ft, szalontól függően (meg szerintem a "mestertől" is függ, pl. Pötinél drágább lesz a Dark Artban, noname szalonban noname piercerernél (bocs) biztos olcsóbb).

2. Ha saját ékszert vennél, az 2-3-4.000 Ft, nagyobb ékszereseknél vásárolható bármelyik Plázában :D, azt is le lehet fertőtleníteni berakás előtt a piercerer által. Fontos, HOSSZÚ SZÁRÚT vegyél elsőnek, mert rendesen feldagad a nyelv, és ez kb. 2 hónapig marad benn. De magában a szalonban is nagy választék szokott lenni, talán ajánlott először az őáltaluk javasoltat betenni, majd utána, amikor elmúlt a 2 hónap hosszúszárú javaslati idő, akkor rövidre váltani, de akkor magadnak KELL fertőtleníteni (alkoholba áztatva, nem egy tragédia)

3. Orvosi fém!

4. Ld. 1-es pont.

5. Szimpátia alapján, nálam döntő volt, hogy Memalont ajánlották, és hogy házhoz volt hajlandó jönni (nekem az volt a privát parám, hogy nem akartam szalonba menni, mert attól féltem, hogy el fogok ájulni szúrás közben, és az olyan kellemetlen, ha nyilvános helyen puffanok, sokkal jobb, ha mindez 3 ember titka marad, hogy én elájultam, minthogy még 10 látja... persze, nem ájultam el :D, csak lesápadtam, a végén meg attól esett le a vércukrom, hogy én sokkal rosszabbnak és fájdalmasabbnak és hosszabbnak gondoltam, mint ami végül volt).

6. rendesen beszélni? attól függően hová szúrják (előrébb, hátrább) némileg változni fog a hangképzésed, én spec. icipicit (saját magam által érzhetően) pöszébb lettem... Amúgy rögtön tudtam beszélni :)

7. Kaja? engem azzal riogattak, hogy 1 hónapig csak szívószálon keresztül fogok joghurtot inni, és tuti fogyókúra, ahhoz képest aznap ettem :D, igaz vadast, amit szívni kell, mert hazamentem, nyelvet nyújtottam anyámra, aki felsóhajtott, hogy Istenem, kislányom, már megint hülye vagy? és főzött egy lábossal...

Fájdalom: szúráskor egy pici, de úgyis sokkal jobban izgulsz, mint fáj :), uátna kb. 1 vagy 2 hétig fog hol jobban, hol kevésbé tompán fájni, jégkocka szopogatásával ez (és a nyelvduzzadás) hatékonyan csökkenthető, én ezt a Cataflam szedésével spékeltem :), nem is volt semmi gondom...

Ja, és javallott legjobb barátot-barátnőt is vinni magaddal, sokat segít ;) én így jártam vagy 15-ször 1. pontban említett úrnál, plusz az extra ékszerkívánságaimmal és vásárlásaimmal mégegyszer ugyanennyiszer :)

Előzmény: Nolf (1349)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.05 0 0 1351
nekem az orromban van egy kis pötty, ami látszik, és nem panaszkodom.
Előzmény: originalqszi (1350)
originalqszi Creative Commons License 2003.11.05 0 0 1350
Kéne egy statisztikát csinálni, hogy hány piercingesnek van rendes munkahelye????:DDD
Én egyet sem vennék fel!!!!!
Valszeg meg kell várniuk a következő második generációt, mert akkor talán jóval több piercinges lesz az öregek között is!!!
Arra is kiváncsi lennék, hogy hányan bánták meg, miht a qtya, aki 9-et kölykezett, de 7 bennmaradt:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Nolf Creative Commons License 2003.11.05 0 0 1349
Hali Mindenki!

Szeretnék a csapatba bekerülni.
A nyelvembe szeretnék egy piercinget.
a kérdéseim:

1. myennyibe kerül a berakás?
2. mennyibe kerül az ékszer?
3. m?anyag, fém mi van?
4. hova érdemes menni?
5. mire figyeljek nagyonj a "felrakató" cégnél:-)?
6. mennyiiedjig nem tudok rendesen beszélni?
7. mennyi idejig nem megy kaja?

A beszéd a legfontosabb :-)

köszi el?re is mindenkit?l

Shifti Creative Commons License 2003.11.04 0 0 1348
Szevasz a laptalan!Nekem még nincs piercingem a nyelvemben, de már tervezem.A véleményem szeint elég nyelvbe egy mert a piercingekkel lehet úgy játszani, ,hogy cserélgeted a tetejét.Tüske meg ilyenek és így nagyon frankó hatásokat lehet elérni.Szreintem nem muszály kettőt, hanem inkább próbálkozz a cserélgetésükkel.Sok szerencsét és jó szúrást!
Előzmény: a laptalan (1347)
a laptalan Creative Commons License 2003.11.03 0 0 1347
Sziasztok! Új vagyok a topikban és arra lennék kíványcsi, hogy van-e valakinek két ékszer a nyelvében? kettő jobb mint egy? Van valakinek erről véleménye (tapaszatlat alapján)? Köszi
Shifti Creative Commons License 2003.10.29 0 0 1346
Szevasztok!Nekem most érék a 7. piercingem.Edig 5 db van a fülemben, 1 az orromban és nemsokára lesz egy karika a számban is.Szerintem hülyeség az a sok babla szöveg amit a betegségekről írnak, hogy el lehet kapni.Egyedüli probléma a fémallergia lehet.Fertőzést csak a felelőtlenek kapnak.Szerintem egy embernek annyí piercingje lehet amennyít csak akar.A lényeg, hogy izlésessen legyen elhelyezve és ne divatból rakassa az ember ha rakat.Szívből és bellűről érezze az ember, hogy hozzá tartozik.Ez az én véleményem.Szevasztok!
PiroskaLány Creative Commons License 2003.10.22 0 0 1345
nem, nem ez történt. nekem már a köldökömben évek óta ott volt, csak kivettem, a másik kettővel együtt, mely csak néhány hónapot töltött bent a rendeltetési helyén (nyelv januártól mostanáig, intim kb. márciustól mostanáig), s azután, mikor megint meggondoltam magam, a köldökbe simán vissza tudtam tenni, mert még nem forrt össze.
Előzmény: Banshee (1337)
cohób Creative Commons License 2003.10.21 0 0 1344
Szia,

Nekem kb 2 hét alatt tünt el teljesen a lilaság, szerintem lassan Neked is elfog múlni.Azóta semmi bajom Vele :)

Előzmény: icesky (1343)
icesky Creative Commons License 2003.10.20 0 0 1343
még mindig kérdésem hogy normális dolog az hogy véraláfutásos lett a szúrás mellet?
mondjuk már halványodik, de elég csúnya még.

Miért lehet ez, nem lehe roszul lett szúrva?
ha igen mi a teendö?

Alabárdos Creative Commons License 2003.10.19 0 0 1342
Mindenképpen akadályozó hóbórt, divat. Majd elmúlik. Veszélyes is lehet, bármi beleakadhat. Akinek már van Ö meg arra esküszik, hogy nincs vele problémája. Valszeg. nem lehet kategórikusan eldönteni.
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.18 0 0 1340
Nem én, soha! Már évekkel ezelőtt leszoktam az emberre aggasztható vackokról, óra sem volt rajtam kb. 8 éve. Mobilom sincs, az is csak csörgő, pittyegő, mindenben akadályozó kacat lenne, nyűg.
Előzmény: originalqszi (-)
PiroskaLány Creative Commons License 2003.10.17 0 0 1339
nekem a srác, aki berakta a piercinget lentre (profi), azt mondta, hogy ilyen megkötés nincs. egyébként én egynaposan már szeretkeztem vele, ami kicsit fájt, ha hozzáértek, de nekem talán egy hétig fájt. ennyi.
Előzmény: icesky (1336)
Banshee Creative Commons License 2003.10.17 0 0 1338
Bocsi, az előző Senki8-nak szólt.
Banshee Creative Commons License 2003.10.17 0 0 1337
Szia, én még mindig a Dark Art-ot a ajánlom piercing ügyben....nem olcsó de nagyon megbizható és sztem ez a fő szempont. Egyébként nem fáj, de azt ne próbáld ki, hogy a szúrás másnapján véletlenül kirántod.....nekem sikerült :)
Előzmény: PiroskaLány (1334)
icesky Creative Commons License 2003.10.16 0 0 1336
Halli

egy kérdéssel fordulok hozzátok, olyanok válaszoljanak akiknek van tapasztalatuk.

Női intim piercingnél (ciklo fölötti bör visszintesen átszurva)
Normális e hogy véraláfutásos lesz?
2 napos a piercing és nem fály, mikor be lett rakva kicsit vérzett.

Szoval anyi a kérdés hogy normális dolog e a véraláfutás és hogy mikor múlik el?

Ja és menyi ideig nem szabad szeretkezni?

Válaszokat előre is köszi.

senki8 Creative Commons License 2003.10.16 0 0 1335
Sziasztok! Én szeretnék orr piercinget, de még nem tudom, hogy hol csináltassam. Valahol túl drágának találom, valahol meg egy ezres lenne... Szerintem ez meg túl olcsó! Anyámék nem igazán díjazzák, de annyira nem érdekel, majd megbékélnek! Ha valaki tud valami jó és olcsó helyet, légyszi írjon! Ja, és milyen, meg milyen lesz? Fáj? Nem igazán tudok róla semmit, de érdekel. Tetkóm már van, az abszolúte nem fájt! Ha gondoljátok az emilemre is írhattok: mouse@freemail.hu Mindenkinek előre köszi!! Puszmák
PiroskaLány Creative Commons License 2003.10.13 0 0 1334
ma észrevettem, hogy a köldököm még nem nőtt be. ezért visszaraktam a köldök-piercinget :)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.13 0 0 1333
szeretném eladni ajándék arany köldök piercingemet (lajos korabeli napocska..)
holnapra fel tudok tenni egy képet róla.
nagyon szép, de nem szeretném, ha arra emlékeztetne, akitől kaptam, így ezért nem hordtam/hordom/fogom hordani.. ennek a topikban is utána lehet nézni.

kérlek, ha érdekel, jelentkezz emilben (damitaaa@freemail.hu)!
memalon, esetleg tudnál segíteni?

köszönöm!
dami

PiroskaLány Creative Commons License 2003.10.12 0 0 1332
nos, a nyelvemben lévő túl hosszú volt, még mindig az eredeti igen hosszú, amit ugye ildomos betetetni akkor, amikor csináltatod.

alulról... valójában azt egy pasi kedvéért csináltattam, annak ellenére, hogy nekem is tetszett, s mikor betetettem, akkor lényegtelen volt, hogy be lesz a téve, vagy sem...s hogy miért vettem ki? nos, talán kicsit magamért, kicsit másért. még nem "dobom el" egyiket sem, hiszen ki tudja, mit hoz a jövő...

köldök: nos, talán most nem annyira tetszik a vékonyságom, s kivettem. nem is tudom, hogy miért. majd visszarakom, ha úgy ébredek egy reggel megint :)

de akkor az összeset... :))

Előzmény: Murmuro (1331)
Murmuro Creative Commons License 2003.10.12 0 0 1331
Miért vetted ki?
Előzmény: PiroskaLány (1330)
PiroskaLány Creative Commons License 2003.10.12 0 0 1330
nekem három volt kb. két héttel ezelőttig, aztán kiszedtem őket. volt a nyelvemben, a köldökömben, plusz egy arasszal lentebb...
semmiben sem zavart, bár a köldök nehezen gyógyult, több hónap után, csak akkor gyógyult be, amikor lecseréltem egy másikra.
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.12 0 0 1329
FEL ÉN!!! A szomszédomnak.
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.09 0 0 1328
Szombat óta van köldökpiercingem. :)
Westendben csinálták, végig mondta a fiú, hogy most épp mit ügyködik rajtam, és miért, villámgyorsan kész volt, és nagyon szép lett. Nincs vele semmi probléma.
Brucka Creative Commons License 2003.10.09 0 0 1327
az excsajomnak is volt,de kivette mert az istennek nem akart meggyógyulni..2 hónap után is fájt neki soxor..
Előzmény: Kiiccsaj (1326)
Kiiccsaj Creative Commons License 2003.10.09 0 0 1326
Én is gondolkodtam rajta, de elhatározásra még nem jutottam. :)
Előzmény: Brucka (1324)
Antonioni Creative Commons License 2003.10.08 0 0 1325
Szia Brucka!
Ha már le mered teljesen írni, akkor az már fél siker.
Bocs
Előzmény: Brucka (1324)
Brucka Creative Commons License 2003.10.08 0 0 1324
nem is tudom miért,de elkezdett foglalkoztatni az intimp. gondolata..lehet ,hogy megmarad a fejemben..de ki tudja..>8)
Kiiccsaj Creative Commons License 2003.10.08 0 0 1323
Írunk írunk írunk!!! :)

És gratu a pierchez. Ugye, hogy túl lehet élni? :)

Előzmény: golyho_ (1322)
golyho_ Creative Commons License 2003.10.05 0 0 1322
Hé mindenki!
vérárjú?
Hejj, megvan a kis aranyos, már egyáltalán nem fáj, az első hét mondjuk húzós volt, mert sajgott, fehérlett meg minden amit el tudtok képzelni.
Eddig még nem nagyon tűnt fel senkinek, bár feltűnően keveset dumáltam :)
Csakhát furdal a lelkiismeret (ohh)
És egyébként meg ÍRJATOOOK!!!
Előzmény: Kiiccsaj (1321)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!