Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Mivel csak francia doski volt mellette, nem árt elmondani, hogy a DIGIT.TTF -et az igo8 gyökér könyvtárba kell másolni (ha még nem lenne ott) máskülönben a skin alakalmazása után a térképre lépve resetel a rendszer.
Sziasztok Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy m3-as bevezető sakaszán80-as tábla van kirakva és a navi 50-re, figyelmeztet át, lehet ezt valahol írni a 8.3.1.57021
...elképzelem, ahogy a sok feketéző GSM boltos a BDW-ről épp nagyban formázza az adathordozóit és törli ki a telefonjából a kellemetlen telefonszámokat. :-)
Lehet ezért van "leltár miatt zárva" itt a félemeleten is mind a két bolt? :-)))
Felraknám az 520-ra a 8.3as verziót ezért OLVASGATTAM vissza :)) Staphylo 22943-as hozzászólásában van két hozzászólásra történő hivatkozás amellyel az új rendszert fel tudnám rakni. A 21387 ill 21248. (Mást nem találtam) Sajna az ott lévő datás linkek már nincsenek meg, törölve lettek a file-ok. Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy újra felrakja a datára vagy átküldi msn, skype vagy egyéb módon a szükséges file-okat. köszönöm. Attila
szia mi a helyzet a moov 200-zal ami csak magyarország térképes? annak milyen cobia neve van?
másik kérdésem, hogy egy pdaplus-os cikkben azt olvasom hogy a mio moov sorozat valojában navman cucc, ezért a miopocket-tel nem szabad osszeereszteni. ez azt jelenti hogy a navman-os unlockkal lehet elérni a win felületet?
Sziasztok! A 17218 és a 24240 hozzászólásomban is kérdeztem már, de még nem reagált senki a kérdésemre ... :(
Van vki aki 320*240-ben használja (c710) az igo8-at és rendesen működik a teherautós tervezés? Nekem még csak meg sem jelenik a járműtípusok között, míg a kártyát átrakva egy 480*272-es felbontású készülékbe (c520) minden ok. Ha valakinek van tapasztalata, kérem jelentkezzen! Előre is köszi!
Sziasztok! PaSzabó! Va-tibor! Az igazságos! Annyi baj legyen! Kérem, segítsetek!
Hogyan lehet szóra bírni a speedcamot ennél a Dimka skinnél? A progi RIGO_831, a Flasch-ra telepítve a MioMap//Miomap könyvtárban van. Maga a progi mükszik, de a figyelmeztető hang nem akar megmukkanni. Aki tudja, írja már le hol és mit kellene átírni a skinben, vagy hová kell bemásolni a magyarítást? Előre is köszönöm a segítségeteket! zmisi
Kizártnak tartom közös múltunkat bármilyen szinten is. Mint azt korábban jeleztem, valakivel összetévesztesz. Persze megesik az ilyen és sejtésem is van, hogy kivel :-) Ezzel sincs semmi baj.
Csak annyi, mikor ilyeneket írsz Hááát nézek mint a kertisólyom. :-))
Nagyon ne mélyedjünk bele, mert ez nem az a topik, és pláne nem szeretnék az ördög ügyvédjének a szerepébe bújni, főleg úgy, hogy tele van a kis lila hócipőm az összes Artisjus, BSA, és hasonló szervezetekkel, akiknek az az életcéljuk, hogy létezésük szükségességét bizonyítsák. Úgyhogy csak röviden:
A tíz évvel uralkodó, http-s, ftp-s letöltések ideje lejárt, mostanában a p2p hálózatokon zajlik a warezolás nagy része. Persze léteznek még komoly nagy ftp szerverek, de egy részük zárt, mondhatjuk a különböző torrentoldalak feltöltőinek a beszerzési forrásai, gyakorlatilag közös raktárak, elosztóállomások, a maradék pedig fizetős. Tehát az ecceri emberhez most leginkább a torrent, és más fájlcserélő protokollokon keresztül jut el a legújabb hálivúdi szuperproduksön. Ezeknek a protokolloknak viszont szükségszerű velejárója a feltöltés is, tehát visszaosztod az anyagot másoknak. Ez pedig az ejnye-bejnye kategória már. CC levlistán lemeccseltük már párszor Tóth Péter Benjaminnal, az Artisjus egyik jogászával, ő is hajtogatta a magáét, mi is, mások is, igazából kevés volt a közös nevező. Gyakorlatilag most az ügyben eljárókon múlik, hogy mit vesznek terjesztésnek, és mit letöltésnek.
Én rendszeres koncertre járó vagyok, és sokféle muzsikát meghallgatok, viszont 7-8 ezer forintokat nem adok ki egy cédéért, ráadásul úgy, hogy abból az előadó lát a legkevesebbet. Úgyhogy maradnak a netrádiók, mert persze nem járunk warezoldalakra :D
</OFFTOPIK>
<ON>
Bárki, akinek kedve van egy, a topik tartalmából készülő GY.I.K. szerkesztéséhez, adatokkal feltöltéséhez, az tegye fel a kezét, vagy írjon va-tibornak, pause-nak, staphylonak (bár ő most a coccusokat kergeti :)), vagy nekem. Ha sikerülne jól összegyűjteni a gyakori kérdéseket, és az arra adott válaszokat, akkor talán a beeső kezdőknek sem kell 25000 hozzászólást visszaolvasni.
ha az 54000 memkariról ment és nem volt benne ez a 3 fájl akkor az 57021 is simán működni fog a v3 verzió is. a 3 fájl nélkül természetesen a megfelelő sys esetén. Ne feledd a save mappát üresre törölni és reset.
Amúgy ez a három fájl többek között arra is jó, hogy kártya nélkül a gépről, kártyával meg a kártyáról indul a progi
ez a verzió: igo - v8.3.1.57021 - sept. 25 - DROLAND Edition, ha eltávolítanám ezt a 3 fájlt és a sys.txt-ben átírnám az indulást, elvileg menne memókariról?
Tudnál adni egy jó 57021-es linket? esetleg megtudom oldani ennek a futtatását memókariról? Mindenképpen kellene nekem a miomap az eredeti helyéről. Köszike.