Keresés

Részletes keresés

Kobzoska Creative Commons License 2001.03.20 0 0 2765
Kobzoska ezért ma reggel is roppantmód hálás.
Előzmény: Lappantyú (2764)
Lappantyú Creative Commons License 2001.03.20 0 0 2764
Jó súlyemelgetést nektek! :-)
Tegnap én voltam jógán, utoljára [bármennyire is tetszik, iszonyatosan hosszú. annyira későn érek haza, hogy emiatt nem szeretem csinálni.]

Viszont nem semmiért voltam tegnap törpe vízmű: máris egy kilóval kevesebbet mutat a mérleg. Ennek meg örültem is.

Ma otthon akarok tornázni, kazettára, holnap reggel meg menni kéne futni, jókor korán, remélem, lesz hozzá energiám.

Lappa_szorít zének a vérvételhez és hatalmasakat gratulál Kobzoskának a fogyáshoz, mert azt tegnap elfelejtette

Előzmény: Kirké (2763)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2762
8-)))
Előzmény: bilonka (2761)
bilonka Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2761
Aranyos a "törpe vízmű" kifejezésed, Lappa! Ebben a témában van még egy gyöngyszem a birtokomban.
Néhány éve az egyik kolléganőmnek egy orvos állított össze egy szigorú, egy hónapig tartó tisztító kúrát. A lényege az volt, hogy naponta kb. 1 kg zöldséget vagy gyümölcsöt ehetett, mindig egyfélét.
A bevezető napon 5 (azaz öt) liter enyhén citromos ásványvizet kellett innia. Reggel hozta magával a hatalmas üveg HARMATVIZET, itta is szorgalmasan. Tudjátok, egy tanár kizárólag szünetekben intézheti az ügyes-bajos dolgait, nem akkor, amikor kellene. No, a mi Évánk így mesélte kínjait: "Azt hittem, ÖSSZEHARMATOLOM magam, mielőtt kicsengetnek!"

Üdv: Bilonka

Előzmény: Lappantyú (2751)
enciána Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2760
Nekem 17 h után lenne jó, ha neked is, akkor mennék.
Napközben nem leszek netközelben. sms-ben el tudnád küldeni, hogy mikor?
Előzmény: Kirké (2759)
enciána Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2757
Kedves Kirké!

Mikor mész legközelebb edzésre?
Csatlakozhatnék hozzád?

enciána

bilonka Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2756
Kedves Kirké!

Tündéri vagy, de valahogy majd csak elleszek a két hazug mérlegemmel, harmadikra semmi szükség...
Képzeld el: ráállok a "mínusz 20 kilósra", elkezdem hirdetni, hogy 47 kiló vagyok. Aki rámnéz, nem diétát, hanem elmekezelést fog javasolni! Lehet, hogy jobban járok, ha 70 kilónak mondom magam, és örvendezek a döbbent megjegyzéseken: Nahát, nem is nézel ki annyinak!!! (Ez igaz, mert ANNYI azért nem vagyok!!!)

Hiteles mérleg nélkül is igyekszem jó lenni: Bilonka

Előzmény: Kirké (2748)
DéZsé Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2755
Helyes! Megillet benneteket! :-)
Előzmény: Zaporozsec (2754)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2754
akkor én most bezsebelem a dícséretet és átadom anyumnak :))))

Zé_örül, dejó!

Előzmény: DéZsé (2753)
DéZsé Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2753
Nem tudom ki ajánlotta a sovány tejfölt márványsajttal, de köszönet érte nagyon bejött!
A hosszú hétvégén minden nap kellett ilyen öntettel /1 kefír és 1 sováby tejföl bele a márványsajt/ salátát csinálnom, a család egész egyszerűen imádta!
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2752
Ezt én is megfigyeltem, főként a léböjt napokon. Sokkal több víz távozik, mint amennyit megiszom, valószínűleg a vese fokozott működésre van serkentve és "kihajtódik" a visszatartott víz a szervezetből.
Előzmény: Lappantyú (2751)
Lappantyú Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2751
Eh, azt én már nem imádnám. Ha stabil három-négy kilóval mutatna kevesebbet, az igen. Azt el is lehetne hinni :-).

Ma megittam eddig úgy két liter teát és olyan vagyok, mint egy törpe vízmű. Minimum három liternyi folyadékot veszítettem. De hogy az az egy liter, az miből lett - rejtély.

Lappa

Előzmény: Kirké (2748)
Kobzoska Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2750
De én milyen boldog lennék 58,5 kilóval!
Előzmény: Vének Tanácsa TM (2749)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2749
Nem rossz! Bár 38,5 kiló azért nem szeretnék lenni :o))
bilonka Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2747
Kitartás, Kobzoska! Mindjárt ránktör az ebédidő, vagy ha meg tudod oldani, hozd előbbre nyugodtan, és egyél valami finomat!

Igyekszem nem ugrálni a mérlegre (de sokszor elhatároztam már!), helyette inkább a szobabiciklimre kellene gyakrabban ugrálni, és akkor talán elbánnék a galád mérlegemmel is, előbb-utóbb hajlandó lenne szebb értéket is mutatni!

Jó csel lenne, ugye?

Bilonka (ábrándozik...)

Kobzoska Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2746
Sikerek ide, vagy oda, én most nagyon éhes vagyok.
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2745
Halihó!

Először is: csúcsszuper volt ez a pár nap, azt csináltam amit úgy hivnak: aktiv pihenés. Emberrel hatalmasokat sétáltunk, várost néztünk, kirándultunk, egyszóval csuda jól átmozgattuk magunkat és még az időt is kifogtuk! :)))) Nagyon klasszul érzem magam a bőrömben, pedig mostanság többet csokiztam, de a mozgás helyreteszi az ilyesmit!

Lappa: sajna nem tudok menni, mert haza kell menje estére, holnap vérvételre megyek az otthoni dokimhoz. :((( és oda már reggel 7.30kor sorba kell állni lacházán. Úgyhogy azt hiszem ennyi volt a jóga tapasztalat ezen a helyen, amiről beszéltünk is a múltkor. Ha találok valami másikat, szólok!

bilonka, el ne keseredj, hisz ebben a jó időben sokkal könnyebb kimozdulni, sétálni. A mérlegek meg köztudottan rosszindulatú tárgyak. Max 1X állj rá hetente!

Zé_izgul a lecsapolás miatt

Kobzoska Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2744
Nálam a konyhamérleg dilizett be. Olyat is produkált, hogy amikor ráraktam egy darab sajtot, akkor 20 dekát mutatott, amikor meg levettem, 40-et.
Összejátszanak ellenünk a gazok!

A kobzoskamérleg, a tükör, a nadrág viszont most jó barát, és olyanokat mutogat, amitől én nagyon boldog vagyok.

Lappantyú Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2743
Akkor páros motiválás turn on... :-)

Nem, az én mérlegem nem kergült meg, én az elmúlt pár hétben elengedtem jól a gyeplőt, mert az nekem jólesett nagyon, a múlt héten disznótoros hurka-kolbász vacsora kedvesbarátomnál, a hétvégén otthon a mamim szülinapja reppenő tetejű mákos és almás rétessel és húsos palacsintával, szóval ilyenek. Semmi lelkiismeret-furdalás, csak most megnézem, hogy két kilóval mennyi idő alatt tudok elbánni és aztán kicsit megint mellőzni ezeket a zsírban fürdő finomságokat (persze, nem örökre).

A mérlegre ne állj rá vagy ha mégis, ne foglalkozz vele.

Lappa

Előzmény: bilonka (2742)
bilonka Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2742
Szia, Lappa!

Én már itt vagyok, hogy motiváljalak! Nem lehet, hogy tavaszt éreznek a mérlegek, és megkergültek? Az én kedvenc digitális mérlegem mostanában 80 kilót szeret mutatni!!! Szerencsére tudom, hogy annyi nem lehetek, 67-68 kg körül mozogtam mostanában. Az én hibbant mérlegemnek ezúttal az elemcsere sem volt hatásos, kitart a 80 kiló mellett!
Marad a régi, hagyományos mérlegem, az meg mindig is többet mutatott, mint a digitális. Most éppen 70 kilót mutat!!!
Tudom, tudom, az számít, amit a tükör és a ruhatáram mutat! De mégis, nem kiszúrás az emberrel, hogy újra 70 kilósnak látja magát?!

No, átmentem motiválás helyett önsiratásba...
Lehet, hogy engem is motiválnia kellene valakinek?!

Üdv: Bilonka

Előzmény: Lappantyú (2741)
Lappantyú Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2741
Jó napot mindenkinek! Én is jöttem most egy kicsi motivációért, mert stabilra beállta a mérleg 61 kilóra és úgy gondoltam, hogy bepróbálkozok egy hétnyi kicsinyke megszigorítással magam felé, mert akkor visszatérek az 59-re könnyedén. De nem akarom erőltetni, csak akkor ha van kedvem az egészhez. Egyelőre úgy tűnik, hogy van kedvem, viszont a motiváció sosem árt. :-)

A házipatika étrendjét szorgalmasan töltögetem, nyomtatom, fűzögetem össze, egyszer majd biztosan arra is sor fog kerülni életem során.

Zé, ugye, este találkozunk?

Lappa

quantum Creative Commons License 2001.03.17 0 0 2740
Köszi!
Előzmény: buttercup (2739)
buttercup Creative Commons License 2001.03.17 0 0 2739
Sziasztok Lányok!

Nálam most kaja-téren elég tragikus helyzetek vannak (=nem fogyózom, mindenfélét eszem), de legalább továbra is rendszeresen eljárok stepre meg tornázni.
Gretidi, szerintem, ha fogyni akarsz, inkább kezdj előbb mozgolódni valamit, elhiszem, hogy nehezen megy belekezdeni, de egy idő után biztos nagyon belejössz majd! Fogyózni ill. kajára odafigyelni is sokkal, de sokkal jobban megy így! (Persze ezt már sokan leírták itt a topicban.) Egyébként én is most a nagy "eleresztésemet" próbálom helyrehozni valahogy, ami főleg kaja-ügyileg nehéz. Szóval motiváljuk egymást! :))

Quantum: Pécsi Sasok kazit nyáron megvettem, mert nem tudtam járni tornázni. 2-3 alkalommal csináltam végig, utána eléggé meguntam. Gond vele szerintem, hogy vissza kell tekergetni 15 perces részeket és akkor "haladó" szint, ha kétszer megcsinálod ugyanazt, ez elég uncsi! Aerobic-része nekem nagyon nem tetszett, talán azért mert sokkal változatosabb és dinamikusabb órákhoz vagyok szokva. Szóval nekem nem jött be igazán... (Pl. utána a Cindy-t csináltam és az ezerszer jobban átmozgatott, pedig az sem olyan jó, mint az órák.)

Hú, mostanában olyan, de olyan jó szép idő van!!!
Tegnap hatalmasat kirándultam, testedzésnek sem volt utolsó, bár ez eszembe se jutott közben.
Sajna már csak a vasárnap maradt, de azért Nektek is nagyon-nagyon klassz hétvégét kívánok!
buttercup.

Gretidi Creative Commons License 2001.03.17 0 0 2738
Sziasztok lanyok, itt vagyok ujra en is. Eleinte azert nem irtam, mert szorgalmi idoszak elejen valahogy nagyon sok lett a dolgom, aztan meg tobb, aztan meg mar olyan regen irtam...
Sokat gondolkoztam, hogy megjelenjek-e egyaltalan. Ugyanis az eltelt idoben annyira sok volt a dolgom, hogy nem is nagyon tornaztam meg hasonlok, az etkezessel sem foglalkoztam igazan, aminek meg is lett az eredmenye: plussz ot kilo. Iszonyat sok. Mindez kb. 1,5 honap alatt, ami azt jelenti, hogy nagyon oda kell figyelnem ezekre. Bar tenyleg elegge eleresztettem magam, szoval nem is csoda, nem kellene meglepodjek rajta, de be kell valljam el vagyok keseredve.
Egyszeruen fogalmam sincs, hogy miert nem vagyok kepes felfogni, hogy most kell odafigyelnem magamra iszonyatosan, hiszen ezzel alapozom meg a jovobeli kozerzetemet... De v.hogy mindig minden fontosabb, mint az, hogy elmenjek tornazni v. akarmi... Mar a hiusagom sem hajt, mert mostanaban mindenki elfogad ilyennek, amilyen vagyok...
Bocs, hogy nem tudok senkit felviditani, de legalabb tanuljatok a hibambol es rogton az elejen fogjatok szorosra a porazt!
Udv mindenkinek: Gretidi
H_G Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2737
Kedves Kirké,

1re kíváncsibb vagyok arra a répakrémre! Kokrétan milyen sajtot és milyen fűszereket használsz hozzá?

quantum Creative Commons License 2001.03.15 0 0 2736
Asszem, itt emlegette valaki a pécsi Sasok "Három test-őr" kazettáját, csupa szépet és jót olvastam róla a reklámanyagokban, de egy igazán őszinte véleményre lenne szükségem!
beny Creative Commons License 2001.03.14 0 0 2735
Kedves Kirké!

Részemről is szent a béke, bár haragról szó sem volt!

Üdv.:
Beny

Előzmény: Kirké (2733)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.14 0 0 2734
Hali.
A mai napot szobabicajjal és felülésekkel kezdtem, mert valahogy nem aludtam jól. De utána olyan klasszul felfrissültem!
Napról napra nő bennem a bizonyosság, hogy túl vagyok a holtponton és már nem fogyókúrázom, hisz ez már az életstílusommá vált. És ha megeszem egy szelet csokit sincs bajom, sőt. És tényleg nem hízom tőle. :))) Szóval már nem ez a legfontosabb az életemben és teljesen megértem Lappa szemléletét jónéhány hozzászólással lentebbről, hogy más fontos dolgok is vannak, méghozzá jóval többen.
A lényeg: a szédülés mintha múlt volna, a napsütés is energiával tölt fel és egyáltalán.

Alig várom, holnap Emberrel elmegyün pihenni és egy jó kis túrát is beszervezünk magunknak a friss levegőn! :))

Bilonka, kedves, szerintem jól döntöttél, hisz a fogyókúra a "legkönnyebb", megtartani a kívánt súlyt már jóval nagyobb kihívás hosszú távon és Kirké ennek élő példája. :))

Zé_Zenben :)))

beny Creative Commons License 2001.03.14 0 0 2732
Kedves Kirké!

Ne haragudj, hogy tegnap már nem reagáltam a hozzászólásodra, de már nem tudtam gépközelbe kerülni.
Én nem írok olyan hosszú, szívhez szóló monologot, mint Te írtál (mielőtt rosszat feltételeznél, semmi cinikusság nincs bennem)!
Nem akarom állandóan bizonygatni, hogy én mit gondolok, hogyan érzek, de Te mindig ezt váltod ki belőlem!
Az pedig, hogy őszinte vagyok és nem mások háta mögött mondom el az igazi véleményemet, ezért ne haragudj, némely esetben ez kifejezetten rossz szokás, de utálok másokat a háta mögött kibeszélni, és ahogy Te is, én is felvállalom a saját véleményemet.
Tegnapi "vitánk" kirobbantója az volt, hogy kérdeztem valamit, esetleg durván fogalmazva megkérdőjeleztem valamit! Amire egy kb. 10-20 hozzászólásig Te nem is válaszoltál, inkább mindenféle kitérő választ adtál. Délutánra viszont megválaszoltad a kérdést, ami számomra teljesen érthető és korrekt volt, és meg is köszöntem. Ha Te ezt a választ, már az első kérdésem után így leírod, akkor ez a röpke 4 órás húzavona nem történt volna meg.
Te azt kéred tőlem, hogy a jószándékodat ne vitassam, ezt - ha nem haragszol- csak akkor tudom teljesíteni, ha Te a kérdéseim mögött nem a kötözködést feltételezed! Nem kell egyből rosszat feltételezned, pusztán kíváncsiságból kérdeztem tegnap.
Ha ezt Te is tudod teljesíteni, akkor megegyezhetünk, bár én a jószándékodat soha nem vitattam, ez komoly! Részemről teljesítve a kérésed!

Én is kösz:)
Beny

bilonka Creative Commons License 2001.03.14 0 0 2731
Kedves Lányok és Fiúk!
Tegnap nem jutottam el ide, csak délután. Olvastam és olvastam...és nem akartam "beleszólni".
Most azonban egyetértek Veled, Kirké! Ebben a topikban alkalmunk van egymástól a fogyókúrás módszereken túl mást is tanulni: elsősorban önmagunk elfogadását, meg mások elfogadását is. Említettem a találkánkon, hogy a vékonyságod nagy vihart kavart a honlapom látogatói közt is. Sokáig gondolkodtam rajta, hogy vajon akarok-e én egy ilyen nagyon vékony nőt "reklámozni", mint amilyen Te vagy. Aztán úgy döntöttem, hogy: IGEN, vállalom!
Átgondoltam, hogy ha attól a hölgytől, aki 170 kilóról fogyott 100 kilót, sokan elfogadják a tanácsokat, hitelesnek tartják a módszereit, akkor éppoly hiteles lehet a másik - talán kevésbé "extrém" -véglet, a Te példád. Az, ahogyan hosszú ideje tartod a formádat.
Én csak megköszönni tudom, hogy eddig kitartottál mellettünk! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek a találkán Téged is és a Többieket is.
Jó volt látni, hogy valamennyi jelenlévő arra törekszik, hogy a harmonikus egyéniségével még jobban érezze magát vékonyodó testében!
Nyugis, vidám napot kívánok mindenkinek: Bilonka
Előzmény: Kirké (2730)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!