Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Még egy hír (itthonról): rotyi a miomnak, teljesen tönkrement, kidobtam! Még jó, hogy beruháztam egy iconx-re (69999-ért) full EU-val, hivatalos frissítési lehetőséggel. Mivel az jó úgy, ahogy van, sajnos nem fogok több skint buherálni. Töröltem a gépemről az okosságokat, így legalább lett helyem. Azért maradok a fórumon, majd néha beírok valamit, segítek is ha tudok. Mindenesetre köszönöm a Tőletek tanultakat... :-)
Mio C520-hoz megvettem a TMC vevőt. TMC menüben automatikusra állítottam meg is találja az MR2-t. Térképnél is a jobb felső sarokban ottvan a felkiáltójeles háromszög. Ha rámegyek akkor kb 7 lapon keresztül felsorolja hogy az országban milyen helyeken van útfelújítás stb. Ez nem túl kevés??? Aztán navigálás közben nem is jelezte azt a helyet ahol felújítás van, pedig korábban megnéztem és kiírta a listában de az adott útszakaszon semmi.
Mit állítsak be másként hogy jó legyen? Meg cikkekben láttam olyan képet hogy a forgalom szerint is jelzi az utakat de én olyant se találtam.
Azt válaszoltam, hogy Dimka megoldásához hasonló Sznyt-skin már ezer éve létezik. De jelenleg hivatalosan nem létezik R3!
azaz csak r1-es skint lehetne készíteni, illetve azt van értelme. Természetesen Sznyt R3-as skinjei is készülnek és lesz átlátszó oldalsáv, meg egyszerre megjelenített 3 féle útvonal a térképen, meg egyéb nyalánkságok is, de majd csak ha lesz R3 PDA exe.
Most úgy érzem, hogy elbeszélünk egymás mellett...
Dimka skint azért hoztam fel, mert nekem kinézetre és tudásra az szimpatikus, viszont ha van hazai fejlesztő, akkor miért ne az ő skinjét használjam? Azzal tisztába vagyok, hogy sznyt skin jött ki legelőször a 8.3.1 verzióhoz, azonban azt még a látottak alapján (oké warez) kicsit nyersnek találom. Az iconx is 480*272 felbontású, tehát azon is futni fog többféle skin...
A lényegi kérdés igazándiból az volt, hogy teljesen átlátszó oldalsáv, normálisan brandingolva lesz e?
Lehet, hogy "arcbarátod" éppen olyan helyen dolgozik ahol sokmindent megtud de hivatalosan nem teheti közzé, viszont sokszor jó az infócsepegtetés, hogy sokan tudjuk mit kell keresni. Nem hinném, hogy akár nekem akár másoknak kéne megvédenünk, de ha eleget olvastál volna vissza akkor bizony észre kellett volna venned a segítő szándékot.
De csak a speedcams.hu VIP userei érhetik majd el. Amíg nincs R3 exe addig nincs mire skint csinálni. Mert ugye jelenleg nem létezik R3 exe hivatalosan, csak az iconX-ben, amit nem kell skinezni. Supportot pedig nem adunk warezhez. Ha lesz R3 frissítés valamikor, akkor természetesen lesz Sznyt skin is. De ahogy a mellékelt ábra mutatja egymás után következő verziókban is olyan változás lehet, ami miatt csak hivatalos megjelenés után érdemes skint csinálni.
Nem veszem fel a kesztyűt... egyszerűen nagy ívben elkerülném a pénzintézetet amihez köze van. :-))
Tudod barátom az én dolgaim meg attól mennének jól (és szerintem a többieké is), ha megadnál pár számla hozzáférést... csak úgy passzióból. Ha meg nem adod meg akkor ne arcoskodj.... attól nem megy előre a világ.