Keresés

Részletes keresés

H_G Creative Commons License 2001.03.28 0 0 2829
Kobzoska: "Oldozztatok fel!"

Úgy látom, téged most inkább lekötözni kellene :) ahogy engem is, a hidegfront végéig! (Gergő KVs csokival vétkezett -- Ferrero Pocket Coffee, hát nem volt kimondottan rossz :))

Már meglátszhat a + 1kg, mert az utcán kezembe nyomtak 1 olyan szórólapot, h. "cégünk méregtelenítő programja, kimondottan ajánlott fogyókúrázóknak is". De jó lenne 1x olyat kapni, hogy "garantált végleges hízás, biztonság a szeles napokon"! :))

Előzmény: Kobzoska (2825)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.28 0 0 2828
Szerintem engem félreértettetek a "mi gondolnak rólam mások" hozzászólásomban.
Én Gretidinek (2821) azt válaszoltam, hogy nem lehet MINDENKINEK megfelelni MINDEN szempontból (mert ő hangsúlyozta, hogy minden szempontból érdekli mások véleménye).
Persze, hogy fontos a barátaim véleménye a külsőmről és belsőmről is, de nem azé, akinek a véleményére nem adok (olyan emberé aki nem ismer, vagy előitéletei vannak velem szemben), akkor aztán az lehet pozitiv vagy negatív, tökmindegy.
Nna. Hát igy értettem.

Lappa, én tanulni csak akkor tudok, ha közben eszem/iszom. Mindegy mit, de megállás nélkül. Igy aztán vizsgaidőszakban a mérleget messze kerülöm. De a tanulás (még a fölös kilókkal is) mindig megérte. Sok sikert! :))))

Kellemes napot és reggelt mindenkinek, ma usziba megyek :)))

Lappantyú Creative Commons License 2001.03.28 0 0 2827
Ugyan! :-) Majd ha te is igazán akarod. Akkor majd működik.

Én ma reggel rápillantottam a mérlegre, gondoltam, rá kéne állni, majd határozott mozdulattal bevágtam a sosekinyitós szekrény mélyére. Ott egye meg a fene. :-) Mozgok sokat, "főműsoridőben" (főétkezésekre) eszem, amit kívánok, nem nassolok össze-vissza és ez így most jó nagyon. Tanulásproject van, amit nem lehet éhezve csinálni. Szóval egy időre kivonom magam a fogyókúrás topic aktív résztvételéből (mármint kúrailag, de nem olvasás/írásilag), majd jövök még biztosan.

Lappa_akinek szintén nagyon fontos, hogy mások mit gondolnak róla, mert hogy ő maga mit gondol, azt tudja, de a külső szem többet lát

Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.03.28 0 0 2826
Úgy tűnik a levegőben van ez a rendetlenség... Tegnap otthonfelejtettem a 0%-os joghurtomat. Mit vettem helyette a büfében? 10%-os tejszínes joghurtot. (Ráadásul nem is ízlett.) Este meg, pedig nem is voltam éhes, csak megkívántam egy kis pácolt heringet, még abból is jól bekajáltam.

Fogjuk a hidegfrontra, jóóó?

Kobzoska Creative Commons License 2001.03.28 0 0 2825
Nekem igenis nagyon fontos, hogy mit gondolnak rólam mások. A másoktól kapott bókok visznek előre.

Napok óta rendetlen vagyok, tegnap például vettem megettem legalább 4 konyakmeggyet, este pedig vettem a boltban olyan kimérős vacakságokat, marcipánost, meg likőröst, a harmadik fajtát pedig már el is felejtettem. Ja nem, megvan: krémtöltelékes.
Oldozztaok fel, és motiváljatok, hogy ma már jó legyek! Meg holnap is, meg holnapután is, meg...

Gretidi Creative Commons License 2001.03.27 0 0 2824
En Auchanban vettem... :)

Miert olyan fontos, hogy mit gondolnak rolam? Ez 1 tok jo kerdes, meg valaszt nem talaltam ra... Teljesen persze sose tud az ember fuggetlen lenni a tobbiektol, nem? Csak persze nem mindegy milyen mertekben, nekem nehez ezt "beloni". :(

Na, de ez a nap eddog tok jol sikerult, pedig majdnem elcsabultam vmi kajara delelott, ami nem volt tervbe veve, de aztan megalltam, ennek uuuuuugy orulok!! :) Ti is? :)) Ugye Ti is erosek maradtatok?

Tovabbi jo napot: Gretidi

Előzmény: Zaporozsec (2822)
fluimuci Creative Commons License 2001.03.27 0 0 2823
Kombuchát "natúr patikák"-ban lehet kapni. Nem tudom mi a tisztességes nevük ezeknek a boltoknak, de ilyen üzletekben lehet pl. búzakorpát, zabkorpát meg mindenféle tartósítószert nem tartalmazó élelmiszereket vásárolni. Az Astoria és a Kálvin tér között egy lelőhelyet biztosan ismerek.
Egyébként erjesztett gombát tartalmaz, attól van olyan furcsa -de egyáltalán nem rossz- íze. (Bár ismerek olyan leányzót is, aki a szó szoros értelmében elhányta tőle magát.) Rendszeres használata bizonyos fokú zsírégetést eredményez. Akinek gondot okoz lassú emésztése, annak kifejezetten ajánlatos, mert az anyagcserére is kedvezően hat. Ja és még valami: napi adagként 3 pohár ajánlott belőle.
Előzmény: Zaporozsec (2822)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.27 0 0 2822
És hol lehet kapni ezt az italt? (ha az ize alkoholos és nincs benne, akkor jöhet! :)))

És miért olyan fontos, hogy mit gondol rólad mindenki? Változtatsz akkor valamin? Mert 1 ember minimum mindig lesz, aki nem fog kedvelni. Vagy nem mondja meg, hogy nem kedvel.
Mindenkinek megfelelni nem lehet. Éppen elég magunknak :))))

Zé_közhelyek pufogtat, de azok mindig igazak :)))

Előzmény: Gretidi (2821)
Gretidi Creative Commons License 2001.03.27 0 0 2821
Rosszul írtam elnézést: kombucha. Az egy kínai ital, különböző ízesítéssel is kapható, valahogy nahogy alkoholos íze van nekem (bár hozzá kell tennem én már líkőröket sem tudom meginni, mert túl alkoholosnak érzem :) ) szénsavas, annyira nem finom, hogy csak az ízéért igyam, de jót tesz, úgyhogy elviselem. Régebben én cickafarkfűteát ittam ízesítés nélkül, szóval ahhoz képest... :)

Azzal meg mondasz vmit, hogy ha tényleg nem érdekelne hány kiló vagyok, akkor nem érdekelne az sem, hogy mások mit mondanak ezzel kapcsolatban. De nagy különbség, hogy engem minden szempontból foglalkoztat, hogy ki mit mond/gondol rólam... Nem azt mondom, hogy jó, de ez van.

Remélem mindnekinek lesz kitartása és azt (t)eszi, amit eltervezett!!!

Üdv: Gretidi

Előzmény: Zaporozsec (2819)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.27 0 0 2820
Alexandra megint megemelte az árait... ugrott a fittnessbérletnek, marad a fusi torna meg az erobik.

Zé_szerint talán jobb is igy

Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.27 0 0 2819
Szia Gretidi!

Először is: mindegy hány kiló vagy, akkor is teljes értékű ember agy, ezt sose feledd!!!! És ha tényleg semmi bajod nem lenne a kilóiddal, nem törődnél vele, mások mit mondanak.
Úgyhogy először is: ha fogyni akarsz, magadért tedd, minthogy irtad is, hogy fizikailag több mindent szeretnél csinálni.
Másodszor: a lényeg, hogy jól érezd maga (te "öreg róka..." :)))
Harmadszor: mi az a kambucha??

Zé_kitartást kiván Gretidinek teljes szivből

Előzmény: Gretidi (2818)
Gretidi Creative Commons License 2001.03.26 0 0 2818
Az a baj, hogy alt. nezve nincs nekem semmi bajom azzal, hogy ilyen nagyon sok kilo vagyok, hisz' mar "oreg" roka vagyok :) es tudom, hogy nem ezek mulik az elet sok-sok dolga.
Aztan lemegyek reg nem latott embereket meglatogatni, akik minden latogatasnal csak azt mondjak: Te! Gombolyodtel mar megint!
Ez azert nem jo...

Viszont most mar talan sikerult eljutnom oda, hogy foglalkozom a jovommel es azt akarom, hogy teljes erteku ember legyek kesobb is. Hogy ne legyen mar fizikai akadalya a vagyaimnak; ha vmit meg akarok csinalni, azt megtehessem.

Aztan meg masik egeszsegugyi ok, hogy kozeledik a honap bizonyos resze es mar megfigyeltem, hogy ha sok zoldeseget, foleg parit meg zold teat es kambuchat iszom, azt a bizonyos napot vmi eszmeletlen jol at lehet veszelni!

Szoval most Gretidi elegedett a hozzaallasaval, es holnapra tok jo kis etrendet eszeltem ki, finom is lesz, egeszseges is lesz. :)

Remelem Nektek is ilyen jot tett a tavasz!!! :))

Előzmény: Zaporozsec (2817)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.26 0 0 2817
Halihó Lappa, végre, dejó hogy irsz, úgy örültem neki hogy csuda! :))))
Szóval klassz hogy még mindig sokat mozogsz és hogy jól érzed magad a bőrödben. SZVSZ előbb utóbb minden átlag diétás rájön, hogy túl sokáig szenvedni nem érdemes (márha szenvedés a dolog, vagyis önkinzás), hanem beáll a "normális" vagyis neki legmegfelelőbb súlyra és onnantól kezdve a jó közérzet, sok mozgás és egészséges kaja a lényeg. Én is már megbarátkoztam a kilók számával, a lényeg az állag és a kedélyállapot! :))))) Nomeg a pandamaci szemek sem állnak igazán jól...

Zé_ma tornázik, szerdán úszik barátosnéval és 7végére is kitalál valamit "ki a szabadba" jeligével

Előzmény: Lappantyú (2816)
Lappantyú Creative Commons License 2001.03.26 0 0 2816

[Itt vagyok végre, tanulok nagyon és eltiltom magam a nettől. De most ebéd után kapok néhány ajándékpercet. :-)]

Súlyügyben sehogyse vagyok, jobbára. Hatvan kiló körül mozgok, egyszer kicsit kevesebb, másszor kicsit több, attól függően, hogy épp mihez van kedvem: zöldséget enni vagy nápolyit enni. De ez most jó így.

A hétvégén viszont tornáztam is, ping-pongoztam is és futni is voltam, ez nagyon jót tett nekem kedvileg. Ha minden jól megy, ma is beszorítok valami mozgást. Viszont a reggeli gyümölcs- és déli káposzta salátám után a vacsora bizonyosan valami nemdiétás lesz, csak még azt nem tudom, hogy mi.

Szia kataa, nem tudok sajnos neked tippet mondani, de ha Kirké majd erre jár, bizonyosan javasolni fogja neked a Mammutot. Gretidi, remélem, már megnyugtattak a többiek, én is hasonlókat tudok mondani és hogy kikerestem a legutolsó hozzászólásodat és télleg nem találtatott benne kérdés. :-) De ettől még szólhattunk volna hozzád - látod, néha százan írnak egy hozzászólásra reakciót, máskor meg senki sem, így van ez.

Csók rátok, Kobzoska, csak egyre figyelj: a mérleg ne nagyon billegjen felfelé. És akkor nem lesz egyetlen gond sem. Friss kifli kakaóval a legjobb reggeli a világon.

Lappa

Előzmény: Zaporozsec (2808)
Kobzoska Creative Commons License 2001.03.26 0 0 2815
Tök jó, hogy vannak hormonjaink, meg van időjárás, meg frontok, ezekre mindent rá lehet fogni. :-))
Előzmény: H_G (2814)
H_G Creative Commons License 2001.03.26 0 0 2814
Kobzoska:

az a hidegfronttól volt, én is tapasztaltam! Van az élőlényekben 1 ilyen ösztön, ami lehűléskor arra biztat, tartalékoljunk energiát. A betervezett heti 1kilós súlyváltozásom azért megvolt, csak épp nem - hanem +

:(

Előzmény: Kobzoska (2809)
bilonka Creative Commons License 2001.03.26 0 0 2813
Szó sincs feladásról, akkor hogy motiválnék másokat?! Szombaton a HáziPatika fogyókúrás klubjának találkozóján voltam. Pár képet fel is raktam a honlapomra. Újból megerősödöt a hitem, hogy érdemes és lehet is fogyni!

A mérlegre ritkábban ugrálok. A digitális nem tért észre, a másik egyelőre változatlan súlyt mutat, tehát nem híztam, és ez jó jel! Most egy kis stagnálás után igyekszem újra belendülni. Koplalni nem fogok, a jojózásba nem akarok belekeveredni. Nem vagyok türelmetlen, lassú tempóval is megelégszem.

Ami pedig fontos: jól érzem magam, nem érzek görcsös, kétségbeesett vágyat a fogyásra. Régebben volt úgy, hogy éreztem: HOLNAPTÓL fogyóznom kell, de MA MÉG GYORSAN MEGESZEM ezt-azt a finomságot. A "holnap" meg egyre csak tolódott...

Üdv: Bilonka

Előzmény: Zaporozsec (2812)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.26 0 0 2812
szia bilonka! hogy vagy? haladtál azóta a fogyásban? ugye nem adtad fel?

Zé_mosolyt küld bilonkának

Előzmény: bilonka (2811)
bilonka Creative Commons License 2001.03.26 0 0 2811
Szia, Zé! Én is itt vagyok, szét ne hulljunk már!

Kobzoska! Jobbulást kívánok, remélhetőleg az emlékezeted is hamar frissülni fog!

Fitnesztermet néhányan ajánlanak a honlapomon, érdemes megnézni a MOZGATÓ rovatot!
http://www.tar.hu/bilonka

Szép napot kívánok mindenkinek (a "lelket növesztett" Gretidinek is!!!)!

Üdvözlettel: Bilonka

Előzmény: Zaporozsec (2810)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.26 0 0 2810
Kedves Kobzoska!
Oda se neki, nehogy ezen elkeseredj! Most megengedtél magadnak egy kis lazítást, enni még belefér. Mostmeg majd gondolja arra, milyen jó idő van, menj ki a szabadba nagyokat sétálni, mozogni! Még nem vagyunk elkésva, van idő nyárig (2 hónap) és az rengeteg idő! Meg jobb időben nekem valahogy enni sincs akkora vágyam.

Szóval: :)))) mozgás!

Zé_örül, hogy feleslegesen aggódott a topic miatt

Előzmény: Kobzoska (2809)
Kobzoska Creative Commons License 2001.03.26 0 0 2809
Mégha csak a topik lenne széthullóban (bár szerintem nincs is), de nekem a fogyókúrám is. A múlt héten sajnos teljesen rendetlen voltam. Krémes, somlói, sok-sok bor, meg egy csomó mindenre már nem is emlékszem. Például arra se, hogy elmentem volna tornázni. Talán nem véletlen, hogy nem emlékszem rá...
Előzmény: Zaporozsec (2808)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.26 0 0 2808
Sziasztok!

Na, legyen bármennyi dolgom, eldönöttem, hogy firkantok ide, mert széthullóban van az egyik legkedvesebb topicsek (namely:ez itten ni).

Szóval: üdv kedves Gretidi meg kattaa! Net hozott :)))

Úgy döntöttem, hogy mostanság megint elhanyagoltam ezt a torna meg evés témát, bár még mindig figyelek, de most majd megint aktivabban, hisz jó az idő, el lehet kezdeni reggelente futkározni, tornázgatni. Valamint felfedeztem egy uszodát a közelben és mihamarabb szerét fogom ejteni az kipróbálásra! És olyan jó, hogy csak kb 25 perc sétára van :))))

kattaa: sajnos én személy szerint nem ismerek olyan helyet, ahol ilyen van, de tuti, hogyha egy szinvonalas edzőterembe elmész, ott lesz olyan, aki összeállitsa Neked a programot és étrendet, persze nem ingyen :)))

Gretidi: továbbra is sétálj a suliba, mert annyira jóóóóóó tavasz illat van (még itt a szmogos városban is) és nekem mindig jót tett a suli előtti lazítás. Mondd csak, mennyit akarsz leadni, vagy csak úgy sponátn fogyózol? :)))) Én már elértem a legalsó súlyom, innen már csak átalakitás lehetséges, további fogyás nem. (miért tűnik ez jóval nehezebbnek???!)

Tsok mindenkinek
Zé_kiváncsi, vajon Lappa hogy s mint súly-ügyben... :)))

kattaa Creative Commons License 2001.03.25 0 0 2807
sziasztok
új vagyok errefelé, lehet, hogy mondtátok már kérdésemre a választ, akkor viszont selejtesen olvastam, bocs
kérdésem: pesten keresek edzőtermet, olyat, ahol tényleg figyelnek rád. saját programmal, edzővel meg hasonlók. nem azért keresek ilyet, mert nagyok az igényeim, hanem mert összetörtem magam, egy csomó mindent nem csinálhatok még, nem terhelhetek meg ezt+azt. viszont le kéne dobnom a heverészés alatt följött 10-15 kg-t.
köszi
Gretidi Creative Commons License 2001.03.25 0 0 2806
Nohat ez esetben nagyon-nagyon sajnalom es elnezest kerek mindenkitol, ugy latszik mar eltunoben levo uldozesi maniam fejlodott ki ujra. :(

No de lesz ez meg igy se! Szoval tenyleg bocsi, sajna onbizalmammal tobbnyire hadilabon allok, igy elofordulnak ilyen helyzetek, de alt. vissza tudom fogni magam.

Na de most megyek ki a kertbe, mert meg mozognom is kell igy reggel tajekan egy picit. :)

Ui.: Asszem erre nem varok valaszt... :)))

Udv: Gretidi

beny Creative Commons License 2001.03.24 0 0 2804
Már csak Gretidi hiányzik....:-)))
Kobzoska Creative Commons License 2001.03.24 0 0 2803
Itt nem esik, de ha lett választani a nagytakarítás, vagy a netezés között... akkor inkább az utóbbi.
Előzmény: H_G (2802)
H_G Creative Commons License 2001.03.24 0 0 2802
Esik az eső, netezik mindenki... (Eszerint Debrecenben is?)

Kirké: tényleg nem számít, nem azért mondtam, hanem... érted, miért!

Előzmény: Kobzoska (2800)
Kobzoska Creative Commons License 2001.03.24 0 0 2800
Na mi történt, minden fogyókúrázó topikközelben van? :-))
Előzmény: H_G (2799)
H_G Creative Commons License 2001.03.24 0 0 2799
"Ne növessz lelket"? :)) Ez jóóó volt!

Kedves Gretidi, az lehet itt a baj, h. mindenki másnak is sok dolga van, "eléggé szétszórt" is mindenki. Emberek vagyunk, na. Ha 1 kérdés olyan fontos lett volna, ismételd meg 1 párszor, hátha éppen jobban ráér/odafigyel az, aki tudná a választ!

(Mellesleg, Kirké, nekem se feleltél a legutóbb -- nem is volt igazán fontos -- de eszembe se jutott emiatt telesírni a párnámat: senki sem olvassa a topikot napi 24 órában, az is nagyon remek, h. rá tudsz szánni annyi időt, amennyit.)

Előzmény: Kirké (2798)
beny Creative Commons License 2001.03.24 0 0 2797
Nem kell így szívedre venned a dolgot, mással is előfordult már, hogy nem reagálnak a hozzászólásaira!
És amúgy sem volt túl nagyo forgalom a napokban itt a topicon belül!
Veled semmi gond nincsen és szerintem ezt a többiek nevében is kijelenthetem!!
IGAZ?

Üdv.:
Beny

Előzmény: Gretidi (2796)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!