Keresés

Részletes keresés

csumby Creative Commons License 2022.02.20 0 0 734587

Úgy, ahogy mondod! Persze ha tegnap nyertünk volna ez sem lenne kérdés!

Előzmény: Dr.W.Gy. (734586)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2022.02.20 0 3 734586

Oda jutottam, hogy annyira tré a sajat produkcionk, hogy a kondanak kell szurkolnom. Hova vezet ez, legkozelebb majd az Ujpestnek? 

Előzmény: csumby (734585)
csumby Creative Commons License 2022.02.20 0 1 734585

off

közben vezet a konda.

on

csumby Creative Commons License 2022.02.20 0 0 734584

Minek mentek? Ha megnyerik a választásokat, úgyis lepereg róluk minden. Ha meg nem, talán lesz tisztességes tagsági rendszer.

Előzmény: Dobcsány. (734583)
Dobcsány. Creative Commons License 2022.02.20 0 1 734583

veled tartok

Előzmény: Fatboy Slim (734581)
csiri bá Creative Commons License 2022.02.20 -6 0 734582

A VAR a mostani formában egy foss... Most megy a Fio-Atalanta meccs, a vendég gólját azért érvénytelenítették, mert a csatár válla 3 centire előrébb volt a védőknél, mert előre dőlve indult rá az indításra... ha szemmel látható a lesről indulás, fél vagy egész testtel előrébb van és erre ugye elvileg oktatják a partjelzőket is észrevenni, azt megértem, visszavonják a gólt, de 3 centik miatt vacakolni és megfosztani egy csapatot a góltól és a jobb eredménytől, az már tényleg a játék leamortizálása...

Úgy kellene használni, mint a kézilabdában... vicc, hogy 3 centire behúzott vonallal döntenek el meccseket, mert a csatár cipőorra belógott, miért nem hord 43-es csuka helyett 37-est, vagy miért nem kisebb a válla... komolytalan...

Fatboy Slim Creative Commons License 2022.02.20 -4 2 734581

Nezzetek a jo oldalat a dolgoknak: nem kaptunk ki a szinte biztos kieso MTK-tol.

Komolyan, olyan a mai Ferencvaros, mint egy jatszoter. Vagy mint az allatorvosi lo. Hajnal kikiserletezi 20-30 erkezobol a 10 hasznalhato jatekost, az edzo meg keresgeli a kezdo 11-et kulonbozo prioritasok alapjan. X-nek jatszania kell, mert el kell adni, Y uj akinek mar csak a kifizetett osszeg miatt is kell jatszania. A tolmacsunknak meg jo esetben magyarbol van felsofokuja...

Ez a mai Ferencvaros.

Ha nem nyerjuk meg a bajnoksagot, felvonulok Kubatov haza elott.

R2R Creative Commons License 2022.02.20 -4 1 734580

Továbbra is tartom, a VAR ebben a formában megöli a játékot. A mihez tartás végett Kisvárdán is szidtam mint a bokrot. De tegnapnál maradva, szintén ‘várda, a gyerek cipője 5-7 cm-el lesen volt, 3:0 helyett pár perc alatt 2:2, persze nem a VAR miatt, de biztos benne maradt a fejekben. Ráadásként, ugyanazok a balfa$ok ülnek a monitoroknál, mint akik a pályán is vakok. Véleményem szerint, ami nem látható szabad szemmel, az a játék része, mint régen a bíró, az is mi már, állitsuk meg rögtön, majd dobjuk le a földre a lasztit, de küldjük el a másik csapatot a közelből. A VAR-ral csak könnyebb manipulálni, láttunk bőven olyat is, a visszanézés után se változtatták az ítéletet. Molde? Ott a norvégnál nem fújta be, majd utána se, a miénket befújta egyből, sokat ért a VAR…

Lehet én vagyok már öreg, de ez így nem tetszik.

vinik táltos Creative Commons License 2022.02.20 -4 1 734579

Azt hiszem, hogy a fórumozók közül itt senki nem tudja, hogy miként jutalmazzák a győzelmet, vagy hogyan szankcionálják a döntetlent, vagy vereséget.

Addig csak beszélgetünk itt a semmiről.

Szerintem a vereségeket lehetne minősíteni. Elvileg ezt a játékerőt nehéz legyőzni., ha mégis, akkor attól függően, hogy ki volt az,  akár egyhavi bér magvonásával is lehetne észhez téríteni a fiúkat. Én pl a tegnapi meccs után kéthavi fizetés megvonással díjaznám a hozzáállást.

Csak annyit tudok, hogy mindegy mi az eredmény és kivel játszanak, a fix bérüket megkapják. Kérdés az, hogy hova kerül ez a pénz.

Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2022.02.20 0 6 734578

Igen, ordas nagy kamu "a bírói tévedések hosszú távon kiegyenlítik egymást".

Egy bajnokságban ahol van 30-40 meccs egy szezonban még akár hunyorítva igaz is lehet (bár ott sem mindegy, hogy nem kapsz meg mondjuk egy jogos 11-est a Vidi ellen, a Mezőkövesd ellen meg 3-0-nál kapsz egy kamutizit a 92. percben), de olyan ritka eseményeken mint egy VB vagy EB mennyit kell erre a "kiegyenlítésre" várni? 100-200 évet?

Előzmény: solozo (734568)
csipegeto Creative Commons License 2022.02.20 0 8 734577

Lehet, hogy én más meccset néztem tegnap, de én azt láttam, hogy felborult a pálya.

Rohadt nagy mákkal az MTK kihúzta a meccset.

Ha egy kis idő eltelik és a gárda összeszokik, akkor jó lesz ez.

Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2022.02.20 0 7 734576

Én sem értem a VAR-on siránkozást. Javítja a bíráskodás minőségét? Igen. Kell még finomítani a használatán? Persze.

Tegnap ha nem 20 percet focizunk hanem mondjuk 70-et akkor egy négyessel küldjük haza az MTK-t. Erről a legkevésbé sem a VAR tehet.

Előzmény: Dr.W.Gy. (734575)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2022.02.20 0 2 734575

Pontosan. Ráadásul mióta van, megszűntek az alattomos ütések, becsúszások, verekedős dolgok, mert 1 perc múlva megnézik és ha a bírók nem látták, röpül a piros. Egyébként, a kupában nincs VAR, mintha a Vasas meccsen ez igazán jól jött nekünk, ugyebár. 

Tegnap volt a 2.félidőbene gy szöglet, ami után konkrétan 4 gólt rúghattunk volna 30 mp alatt. Erről beszéljünk, hogy egy raklap néger van elöl, akik 4 meccsenként egyszer találják el a kaput úgy, hogy nem csinálnak hőst a kapusból. 

Tsak a Fradi Creative Commons License 2022.02.20 0 0 734574

Szeretnék valami pozitívumot kiemelni, de nem tudok. Mára már senki nem fél Szibéria emlegetésétől, elmúltak azok a történelmi idők.

Fajrá Hrady Creative Commons License 2022.02.20 0 3 734573

az se normalis, aki a varra fogja a tegnapi vergodest... mire fel van a csilliardos koltsegvetes meg "top" edzo??? 

Windhook Creative Commons License 2022.02.20 -2 0 734572

Vannak akik dicsöitik a VAR és ezek a Törökök, mert kijutottak a Katári VB re anélkül, hogy közük lett volna hozzá. a sorsuk Skandináviába dölt el

a Norvég- Észtország meccsen.

ahol a norvégok nagykeservessen berugták a gyöztes golt a 80. percbe (irány Katar), de háromperc mulva lesgol lett belölle kb 1cm , hehe

kakula z. Creative Commons License 2022.02.20 0 3 734571

Friss még a dolog, lehet tökéletesíteni. Minden új dolognak vannak gyermekbetegségei. Alapvetően igazságosabb lesz tőle a futball, ez a lényeg, és nem lehet cinikusan azt mondani, a bíró is ember, tévedhet (na persze, mint Byron Moreno), majd az élet kiegyenlíti. Amúgy komikus, amikor szívunk miatta, valahogy mindig felerősödnek a VAR-ellenes hangok... Molde, Kisvárda tavaly, vagy szintén tavaly a Honvéd ellen "Adnan Kovacevic tizenegyest érően szabálytalankodott Dusan Panteliccsel szemben, Iványi Zoltán meg is adta a büntetőt. Ezután a VAR-szobából jelezték, hogy a passzt adó Nenad Lukics lesről indult, így tizenegyes sem következett." Akkor valahogy nem olvastam a picsába a VAR-ral kommenteket.

Előzmény: Dead Soul Tribe (734569)
Dobcsány. Creative Commons License 2022.02.20 0 3 734570

Az már régen rossz, ha a két csapat között nem gólok, hanem csak egy VAR-nyi különbség van.

Dead Soul Tribe Creative Commons License 2022.02.20 -1 2 734569

Nem a VAR megléte a baj, hanem szerintem challenge rendszerbe kellene foglalni. Teszem azt félidőnként kétszer vagy háromszor kikérheti az edző. Ha igaza van, nem vonják le a 2 vagy 3-ból. Mint a teniszben kb. De csomó sportban így működik, nem?

solozo Creative Commons License 2022.02.20 0 16 734568

De jó a VAR-t fikázni... Ha lett volna '54-ben, és megadják Puskás gólját a vb-döntőben... Ha lett volna '62-ben, és megadják Tichy szabályos gólját, és vb-döntőt játszunk... És ezeket nem adta/adja vissza a "sors", a vb-döntő, az vb-döntő. És folytatva: 1978, Garrido, magyar-argentin? A németgyűlölő Bahramov nem dönthette volna el a 66-os vb-döntőt ("Ez Sztálingrádért volt..."). Nem történt volna meg Maradona orbitális kezezős kamugólja. Nem úszhatta volna meg Schumacher Battiston "kivégzését" (sárgát sem kapott). 90-ben nem fújták volna be a kamu tizit a vb-döntőben a németeknek. Nem lehetett volna 2002 a "csalások vb-je". 2007-ben Eb-selejtezőn Gerát felbasszák a török 16-oson belül, jogos 11-es helyett Gerát műesésért kiállítják 0-0-nál. Kikaptunk, elúszott az Eb. Etc, etc, etc. Hál istennek kitalálták ezt a VAR-t.

Windhook Creative Commons License 2022.02.20 0 6 734567

A VAR ad a VAR elvesz,  ez a VAR szabály nem véletlenül jött létre, hanem a sorozatos Hajmeresztö biroi tévedések véget (csak már felejtünk) Ezt a meccset Nem a var ra kell varni, hanem a csapatra.

Dr.W.Gy. Creative Commons License 2022.02.20 -2 0 734566

Ez nem a hatalmas keret ára, hanem a béna játékosoké. Hogy 30 emberből nem tud kiválogatni 11-et, amelyik stabilan jó és képes megverni az utolsó előttit. 

A brazilra nem szállok rá még, kapott 1 órát kb öt edzéssel a háta mögött, de semmivel sem tűnik jobbna vagy rosszabbnak a többinél. Bassey ha olyan jó volna, kezdene. Szegény Elcseszov azt hitte, beteheti az újakat egy ilyen gyenge ellenfél ellen, de hát nem. Sort cserélt basszus a 6O.percben. 
Tokmac meg önző vagy buta, vagy mindkettő egyszerre. A mezőnyben hasznos labdaszerző/tartó munkája van, de ha a kapu előtt van, botrányos mit csinál. Ha lő, nem talál el semmit. Ha passzol, akkor hosszú, rövid vagy az elelnfélbe megy. Ha cselezni próbál, elveszíti. 

Előzmény: Tamas(Ottawa) (734551)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2022.02.20 -1 1 734565

Úgy tudom nem a "kulcspassz" a lényeg, hanem az adott támadás egésze, amikor indult. Ha a kapus kirúgja és akkor volt les, az is számít. Valójában el se kellett volna jutni a helyzetig, mert akkor le kellett volna fújni, amikor Tokmac kapta. Nem a VAR-ral van baj, hanem hogy nem tudnak ennél jobbat kitalálni. Embert tudunk küldeni a Holdra, szondát a Marsra, de hogy 2 másodperc alatt ne lehessen eldönteni egy lest, az nem megy. Nem kézzel kell vonalakat húzkodni utólag, hanem egy számítógépet megkérni, hogy amikor Tokmac megkapja a labdát, jelezzen a bírónak, aki majd eldönti, kell-e fújni. Mondjuk az igaz, hogy a tacscbíró semmire se jó, soha semmit nem mer/akar beinteni. 

Előzmény: pfffffffff (734550)
Hát ne éljen Eduárd? Creative Commons License 2022.02.19 0 0 734564

Akkor megnyertük volna gálázva az Európa-ligát, így meg szenvedhettünk valami Juventus meg Barcelona ellen :))))))

Előzmény: solozo (734560)
doncike Creative Commons License 2022.02.19 0 2 734563

Na, szóval a VAR oké, nem azzal van a gond.

Hanem hogy a lesről visszafelé mozgó, a leshelyzetből semmilyen előnyt nem szerző játékos nem esik olyan megítélés alá, mint aki tétlen lesen van.

Előzmény: bigacsiga2003 (734559)
doncike Creative Commons License 2022.02.19 0 1 734562

Pedig ezt magyarul írtam, hajjakmeg! :D

doncike Creative Commons License 2022.02.19 0 0 734561

There is no particular problem with VAR. It solves far more problematic situations than it generates.

If there is already, there is a problem with the part of the ambush rule that a player moving backwards who does not gain any advantage from the ambush position must be blown in without consideration.

Although this, as it is today, could fall under the judgment of idle.

Előzmény: bigacsiga2003 (734559)
solozo Creative Commons License 2022.02.19 0 4 734560

Be se jutottunk volna a BL-körbe, ha nincs a VAR. Egy 11-est elvettek a Moldétól, mi meg kaptunk egyet :-D

Előzmény: Hát ne éljen Eduárd? (734533)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2022.02.19 -3 0 734559

teljesen egyetértek, de már régóta. egyszeruen ostobaság az egész VAR, egy gólnak manapsg már nem lehet örülni, mert teljesen lehetetlen ostobaségok miatt bármikor visszafujhatjak. hosszu tavon ugyis minden csapat kárára tök ugyan annyit tévednek a sporik, bohócság az egész és teljesen kiheréli a focit.

Előzmény: Hát ne éljen Eduárd? (734558)
Hát ne éljen Eduárd? Creative Commons License 2022.02.19 -2 0 734558

Az a baj szvsz ezzel a szutyok VAR-ral, hogy semmilyen felelőssége nincs egyik senkiházi bírónak sem a pályán.

Sz*runk a lesbe, tizenegyesbe, lökésbe stb, majd visszanézzük, a csapatok le vannak tojva, a közönség meg menjen addig büfébe, amíg kockáznak, vonalaznak meg satíroznak a videószobában.

Aztán a sok mozizás után majd hosszabbítunk a meccs végén negyed órát.

Komolyan mondom visszasírom a régi meccseket a sok vakegér bíróval.

A mester meg nyomatékosíthatná a játékosokban, hogy ekkora fizuért illendő lenne 90 percig úgy hajtani, mint a második félidő végén.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!