Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Bár jól látod, retrósodom...én is...kicsit zavar ez a légkör, inkább most az ünnepekre és a csajokra koncentrálok:)..és ahogy annyi baj legyen fogalmazta jól a minap, kergetem a coccuskat...
Swenknek (is) üzenve, most nem szervezek talit, hiszen nincs olyan szombat, ami mindenkinek jó lenne. Én minden esetre dec. 13.-án ott leszek a MOM-ban 15 órától. Akinek van kedve eljön és jó hangulatban elbúcsúztatjuk az évet...
ne aggódj :) nincs nekem semmi bajom, csak most is elolvastam egy hozzászólást, illetve egy választ valakiére, és azon gondolkodtam, vajon mindenki tisztában van-e azzal a kínnal, fizikai fájdalommal, ami egy esetleges jól eltalált pofánvágás után keletkezik... /ez nyilván nem a te írásoddal van összefüggésben/
Egyszerű kiváncsiság, érdeklődés, nekem kikapcsolódás, amit itt tanulok, csinálok. KIcsi a kézzelfogható haszna a gyakorlatban számomra. Ez olyan, mint amikor valaki otthon marha rosszul hegedül, de ettől ezt még örömmel teszi. Ezt hívják műkedvelőnek. Tudod, én másfél éve azt sem tudtam mi az a gps.Na, mos sem lettem a Navengo riválisa. És persze, kivárom a nem bugos exe-t, mert tutti lesz ilyen, hiszen vannak szakemberek, akik megcsinálják. Én meg csodálom, és "játszom" vele, ha lehet.
Idejében ??? :-) változnak az idők laci. Vele sodrodunk és már arról szól, mit tibor írt.
ÉN Úgy gondolom ez így szép.
Én még emlékszem az első 500 rendszeres hozzászólókra
vleviMaximusssZozee az IstenbobzsonikolaTomahawk_Puhi76cumpika
én 495-nél léptem be. :-)
és jött janimanó; Bit-Bitumen; va-tibor; PaSzabo; Staphylo…... (egy kis retro) Majd sajna jött valaki(k) aki a maga sajátos stílusával(ukal) behozott(tak) egy trójait. De ettől még nem kell elkenődni (és bedőlni) komám.
Most komolyan.. mért várod a 8.3.2-t?? Mert magasabb verziószám?
Az, hogy mivel tud, vagy nem tud többet semmit sem jelent, mivel maga az iGo ettől még nem fog több mindent használni. Millió dolog van, ami a 2006-os termék, vagy az első 8-as széria indulása óta benne van, csak senki sem használja.
Viszont cserébe kapnál egy bugos, nem biztos, hogy jó exe-t.
Hihetetlen, hogy még mindig van aki azt gondolja, hogy engem érdekel, hogy 300-as, vagy 400-as procival fut-e tökéletesen a szoftver ami érdekel. :-)))
Ki nem sz...le? Egyébként HBK-nak jogos a két pont, ha már utána járt. Meg van a véleményem adologról.
De maiden drágám... ennek baromira semmi köze nincs az iconX feelinghez, meg ahhoz, ami miatt én a dreimgo-val szemben ezt ajánlottam.
..és marhára élvezném, ha amikor válaszolok valakinek és te arra reagálsz, akkor azt is elolvasnád már amire válaszoltam. Bár lehet ez nálatok a portálon nem szokás...
Vati-Ti, Ho-laci! Na ezek azok a hangok, amiért érdemes ide benézni,mert itt az előzőekben kritikán aluli helyzet állt elő. Nagyon kiváncsian várom a 8.3.2-t. Vajon mit lehet vele kezdeni? És ez tényleg csak kiváncsiság, mert nekem például jelenleg tökéletesen megfelel a mostani összeállítás.
sok igazság van bene én például hp310-et használok de a nejem használja a c520-at de van garminom is.
De sokaknak nem csak a gps-ről szól ez a forum már hanem a kialakuló kapcsolatokról esetleges alakuló barátságokról is függetlenül márkáktól . És persze ha segíthetümk másoknak miért ne tegyük, legalábbis én igy vagyok ezzel
tuggggyátok mire jöttem rá??? ez már rég nem mio fórum, hanem ájgónyóc... pl néhány főbeírónak már nincs is miója, wazze /így jártam én is, de csak most/ egyébként ettől kiválóan tudunk beírni, hiszen álmodban elmondod a könyvtár szekezetét, beleértve a navigation.ui fájl összes bekezdését visszafelé is :-)))
De van egy pont amikor akár a házinyúlszaporítási fórumban is egy adott személytől csak az jön le, hogy adott házinyul esetében csak x lucernatápot használd de csak azért mert az az iconx még attól is jobb :-)