"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Persze, természetesen, csak gondoltam megosztom a véleményemet a témában.
Egyébként én is alig várom már az indulást, hangulat szempontjából a tavasz top4 meccsébe teszem, amin mindenképp ott kell lennem :)) (Diósgyőr, Kispest, Újpest, Videoton)
Senki se szeretne balhézni, de az biztos, hogy be fogunk menni és ha atrocitás ér, akkor mi se csak nézelődni fogunk és hagyjuk magunkat! Nem leszünk kevesen, ez 100%.
Ja, igazad van, de én mindig nagy tiszteletet mutatok az ellenfél iránt (ha megérdemli, ha nem) és ha a legrosszabb variációra készülök fel, akkor nem érhet kellemetlen meglepetés. :)
Szerintem egyébként mindenkit beengednek a vendégbe, még sosem volt máshogy, Újpesttől, Szombathelyen át mindenhol, ahol megígérték, hogy semmiképp, aztán ők is belátták, hogy mindenkinek jobb, ha a vendégben tömörülnek a vendégek :))
Hazai és hazai szektor közt különbség van. Egyébként én 4-500 vidékit saccolok, akik nem fehérvár környékéről érkeznek. Nem leszünk kevesen. Nem balhézni megyünk, de ha rendezők beleszarnak a helyzetbe, és szükséges, akkor megvédjük magunkat. Ezzel nem lesz gond.
Azt még megérteném, hogy ha a 16-os szektor, UG vagy hasonló brigád bemegy a hazaiba Fehérváron és azt mondja, hogy megérdemlik, mert ők ott vannak ilyen téren, de nagyon őszintén mondom, hogy én félteném azt a 40 sopronit meg bármilyen normál szurkolót, aki nagy hanggal bevonul a fehérváriak közé, tudjátok ott van az az RBD nevű formáció, aki már a fél országot végigverte, kb 30-40 bokszolóval a köreikben, oda nem lesz elég a nagy hang. Tudom, most majd megkapom a magamét, de jobb lesz azért óvatosnak lennetek.
Vicc ez a meccs napján nem árusítunk című történet... Elhiszem, hogy be vagytok ..arva az esetleges inváziótól, attól hogy leszurkolunk titeket... Nem baj, így tényleg marad a hazai. Ti akartátok, megkapjátok!
"Klubunk megkezdte már a vendégszektorba érvényes 1900 jegy árusítását is. Ebből 1500 darabot átadtunk a Ferencvárosnak, a további négyszázat pedig – elővételben – a Székesfehérvár környéki Ferencváros-szurkolók vásárolhatják meg. A mérkőzés napján a vendégpénztár nem lesz már nyitva."
Székesfehérváron már kaphatóak a szombati, Ferencváros elleni bajnoki mérkőzés jegyei. A Premier jegyirodában a hét minden munkanapján, 9-18 óráig megvásárolhatók a belépők, a stadion főpénztára pedig csütörtökön és pénteken, 15-18-ig lesz nyitva. A mérkőzés napján, szombaton, 15 óra 30-kor nyitnak a Sóstói Stadion pénztárai.
Klubunk megkezdte már a vendégszektorba érvényes 1900 jegy árusítását is. Ebből 1500 darabot átadtunk a Ferencvárosnak, a további négyszázat pedig – elővételben – a Székesfehérvár környéki Ferencváros-szurkolók vásárolhatják meg. A mérkőzés napján a vendégpénztár nem lesz már nyitva.