"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Ja, basszák meg. Az idei első meccsig mindig a parkolóban parkoltam, úgy éreztem, hogy 500Ft-ot még megér, aztán amikor szó nélkül 1000-re emelték, akkor már más helyet választottam.
Az illetékesek tájékoztatása szerint a 2 hét múlva sorra kerülő FTC-dózsa meccset az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja, Bp., Vágóhíd u. sportpályán lehet megrendezni, tekintettel a meccs fokozottan kiemelt mivoltára.
Klassz, hogy van jó néhány kommunikációs - marketinges ember a Fradinál, de sokszor az alapvető infókat fórumokról meg szurkolói honlapokról szerezzük.
érdekes ez a licenc dolog... egyes csapatok kaptak a stadionnak nem nevezehető pályájukra, aztán amikor majd oda megyünk játszani, majd azt mondja a rendőrség, de sorry, itt nem lehet meccs, mert egy libalegelő. a mi cash flownk nem stimmel, mert nem jó bontásban adtuk meg... azért kiváncsi lennék, mondjuk a vasaséra, szerintem 3 sorból áll...
A hírek szerint az Újpest elleni meccset a helyszínen tekinti meg Kevin McCabe. A brit tulajdonos érkezése azonban nem ezen okok miatt lehet fontos. Úgy hírlik az Újpest elleni meccset követő héten McCabe elemzi az eddigi eredményeket és a vezetőséggel együtt kialakítják a következő szezon költségvetését, valamint meghatározzák a célokat is. Nincs kizárva az sem, hogy személyi változások is szóba kerülnek majd. http://ulloi129.wordpress.com/2010/04/20/erkezik-majd-mccabe/
hja. ez a meccs 1 katasztrófa volt. egyszerűen gyalázat! a dózsa ifivel nem bírtunk el. Rósával, Lipcseivel, Baloggal, Schembrivel, Shawal!! hogy nem éegett le a pofájukról a bőr!! Örülhettünk h nem kaptunk hármat, annyi 100%-os ziccert elkurtak! Lipcsei is csak azért volt a pályán h elrugdosson Tóth elől 2 remek szabadrugas lehetőséget!! A fasz kivan az egésszel, játszottunk volna Nyilasival, Peszmeggel, Sajóval, Yanggal. Bogátival, Gárdossal stb. stb. ennyit velük is fociztunk volna és legalabb nem lenne ilyen kibaszott keserű a szám íze! Gyaláza volt, kurvára elegem van ebből!!
Honlapunk megtudta milyen hiányosságokat talált az Mlsz.
Egyes pénzügyi részeket klubunk fél éves ciklusban részletezett ez nem felelt meg a szövetségnek, a pótlásban negyedéves periódusokban kellett ezt megadni. Ezen felül az egyik utánpótlás edző papírjával akadtak még gondok. Klubunk már pótolta a hiányosságokat.
Úristen de borzalmas átkapcsolni a meccsünkről a Barca meccsre. Hát igen. Nem csoda, hogy alig megyünk ki meccsekre. Nem kis odaadás kell elviselni ami magyar pályákon megy. Na mindegy.