"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
"Az Erkölcs, Erő, Egyetértés mozgalom és tagjai vonatos utazást hirdetnek a Fehérvár elleni bajnokira. 2010.04.24-én 12:30-kor találkozunk a Déli pályaudvaron és a 13:11-kor induló vonattal vágunk neki a túrának. A mérkőzés lefújását követően több vonat is rendelkezésünkre áll, hogy visszautunkat biztosítsa. Invázió Fehérvárra!!!"
Azt kifelejtetted,hogy a kondások is a baloldal ámokfutó kormányzása alatt nyerték a bajnoki aranyaikat.Így nyugodtan oda lehet őket rakni a dózsa,honvéd,vasas,hármas mellé:)
Szeretm a szenvedélyes igazságbeszédeket. 168 óra. Tóth József angyalföldi polgármester:
"...Az én vérem piros-kék.Megadatott, hogy 1997 és 2001 között a Vasas labdarúgó szakosztályát vezethettem, de előtte és azóta is, amikor csak tehetem, ott vagyok a Vasas mérkőzéseken, nemcsak a focimeccseken. A kerület segítette a Vasast: az egyesület 1,6 milliárdhoz jutott azzal, hogy a földhasználati jogot megszerezte, és így értékesíteni tudta a Béke úti területet. Ebből építették meg például a műfüves pályákat. A mi sportkoncepciónk lényege egyébként az, hogy támogatjuk a diáksportot, a szabadidősportot és az utánpótlás-nevelést, a professzionális sport finanszírozását azonban a piacnak kell megoldania..."
Tehát írjuk fel nyugodtan: "...A kerület segítette a Vasast: az egyesület 1,6 milliárdhoz jutott azzal, hogy a földhasználati jogot megszerezte, és így értékesíteni tudta a Béke úti területet..."
Szerintem az 1948-49-ben szerzett aranyat még inkább az első 50 év bajnoki címeihez kellene számolni,hisz igazából 49 őszétől szólt bele az akkori hatalom a labdarúgásba.
Csoportunk a 14:16-kor induló vonattal vág neki a szombati túrának. Találkozó 13:30-tól a Déli pályaudvaron, legyünk minél többen! MINDENKI FEHÉRVÁRRA!
Hihetetlen munkát végeznek a srácok és iszonyat komolyan veszik a dolgot. A munka mellé az akarat, a fanatizmus is megvan. A Blasz III-at vesztett pont nélkül vezetik.
Ha valakinek sok a szabadideje és van kedve ma 17.30-kor tekintsen ki Budakeszire, ahol az FFC játszik bajnoki meccset.
Amúgy FFC ügyben tájékoztatnám a nagyérdeműt, hogy mához egy hétre a Csepeli Stadionban rendezik a Budapest kupa döntőjét, melynek győztese automatikusan Magyar Kupa főtáblás. Minenkit kérünk jöjjön ki biztatni a srácokat. Megérdemlik.
"A Nemzeti Sport csütörtökön Budapesten, az Egyetem téren 15 és 18 óra között, Székesfehérváron 19 és 21 óra között egy hatalmas piros-fehér-zöld zászlóval várja azokat, akik biztató szavakat, jókívánságokat írnának a lobogóra, amelynek tartalmáról értesítjük a játékosokat, s amelyet kifeszítünk a rangadón.
A kezdeményezés mögé állt a 237-szeres válogatott rekorder, a csapat volt kapitánya, Kangyal Balázs is, akivel találkozhatnak a szurkolók az Egyetem téren!"