"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
-Nekem már egy Fradi-Bayern, egy Fulham, egy PSV is elég lenne. Egy Fradi-Újpest, egy Debrecen, egy MTK, ami a szurkolásról és a fociról szól, ami a tiszta WC-ről szól, ami az ehető szendvicsről szól, ami a profi körítésű futballról szól. Ez az egész világon erről szól. A futball Hegyeshalomnál megáll üzletnek lenni? Ez marhaság, ez nem igaz. A Fradiban van meg az a mozgósító erő, ami reformszempontból, futballtisztulásból, akaratlanul is felfelé ránthatja a hazai futballközeget. A Fradinak van egy üzenete, egy filozófiája, egy szellemisége. Van egy olyan megfoghatatlan spirituális ereje, ami nem tud nem hatni, és nincs olyan ember, aki ne kerülne a hatása alá.
-Ez az év már elment, mert az angoloknak rossz súgójuk volt. Nekem ez meggyőződésem, hiszen ők sem akartak magukkal kibabrálni. Nem maguk ellen dolgoznak, mert nekem beszélhet akárki akármit, egy pénzember, az nem fog magával kicseszni. Elmérték a dolgokat (berki kinevezésével pl), de abban reménykedem, hogy a józan ész diadalmaskodik. Egy vagy két fokozattal magasabb kvalitású játékosokat kell idehozni, amihez még kell egy-két jó magyar játékos. A Fradi a legnépszerűbb magyar csapat, de a legkorszerűbbé is kell tenni. Meg kell tartani a tradíciókat, de korszerűvé is kell válnia
Az MLSZ fegyelmi bizottsága a szövetséggel szembeni pénzügyi tartozás miatt indított eljárásban a Nyíregyházát és a Lombardot felmentette, ahogyan - tárgyalás megtartása után - az Újpestet is a Budapest Honvéd elleni bajnokin történt szurkolói rendzavarás ügyében lefolytatott eljárás során.
Ligakupa A testület tárgyalás megtartása után az Újpest - Ferencváros mérkőzésen történt rasszista megnyilvánulások miatt az FTC-vel szemben hozott határozatát hatályában változatlanul fenntartotta.
A Zöld Sör szabadalmaztatott, magyar találmány, világszabadalommal. És nagyon finom! :) 0,33-as átlátszó üvegben kapható egyébként, Hungarian Premium Beer jelzéssel.
Ezt nem értem, mert én járok meccsre, megyek hétvégén is :) (ha nem erre gondoltál, akkor bocs, köztudottan a legnehezebb felfogással rendelkezem, nem érthetek meg mindent elsőre :D)
"Az Erkölcs, Erő, Egyetértés mozgalom és tagjai vonatos utazást hirdetnek a Fehérvár elleni bajnokira. 2010.04.24-én 12:30-kor találkozunk a Déli pályaudvaron és a 13:11-kor induló vonattal vágunk neki a túrának. A mérkőzés lefújását követően több vonat is rendelkezésünkre áll, hogy visszautunkat biztosítsa. Invázió Fehérvárra!!!"
Azt kifelejtetted,hogy a kondások is a baloldal ámokfutó kormányzása alatt nyerték a bajnoki aranyaikat.Így nyugodtan oda lehet őket rakni a dózsa,honvéd,vasas,hármas mellé:)
Szeretm a szenvedélyes igazságbeszédeket. 168 óra. Tóth József angyalföldi polgármester:
"...Az én vérem piros-kék.Megadatott, hogy 1997 és 2001 között a Vasas labdarúgó szakosztályát vezethettem, de előtte és azóta is, amikor csak tehetem, ott vagyok a Vasas mérkőzéseken, nemcsak a focimeccseken. A kerület segítette a Vasast: az egyesület 1,6 milliárdhoz jutott azzal, hogy a földhasználati jogot megszerezte, és így értékesíteni tudta a Béke úti területet. Ebből építették meg például a műfüves pályákat. A mi sportkoncepciónk lényege egyébként az, hogy támogatjuk a diáksportot, a szabadidősportot és az utánpótlás-nevelést, a professzionális sport finanszírozását azonban a piacnak kell megoldania..."
Tehát írjuk fel nyugodtan: "...A kerület segítette a Vasast: az egyesület 1,6 milliárdhoz jutott azzal, hogy a földhasználati jogot megszerezte, és így értékesíteni tudta a Béke úti területet..."
Szerintem az 1948-49-ben szerzett aranyat még inkább az első 50 év bajnoki címeihez kellene számolni,hisz igazából 49 őszétől szólt bele az akkori hatalom a labdarúgásba.
Csoportunk a 14:16-kor induló vonattal vág neki a szombati túrának. Találkozó 13:30-tól a Déli pályaudvaron, legyünk minél többen! MINDENKI FEHÉRVÁRRA!