Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
1. Meg lehet oldani, de - ha jól tudom - csak a 8.0.x verziókkal. A 8.3.1 verziót jelenleg a belső memóriába kell telepíteni, csak úgy működik. 2. itt van egy rakás térkép - egyesével kell letöltened őket. Megfelelő licencel kell rendelkezned ezekhez a térképekhez. 3. Ezt is meg lehet oldani - ez a fórum az utóbbi fél évben számtalanszor foglalkozott ezzel. Van egy rakás link, hozzászólás, instrukció. Mivel rengeteg van, ezért javaslom tölts el egy kis időt és olvass vissza. Ha a keresőbe beírod hogy stopword akkor biztos el fogsz tudni indulni.
_Tök hülye vagyok a témához de azért megkérdezném hogy vmi hasonló módon meg lehet oldani a C520-on is hogy kártyán legyen az IGO 8??? Esetleg MioMap 3.3-ból találok valahol letölthető full Európát? Utolsó kérdés aztán csöndben vagyok: ha megy kártyáról az IGO 8 akkor a Mio 3.3 maradhat fent a gépen és választhatok hogy melyik fusson?
regiztem és körbenézek /persze ezzel a niccel :-) / nehogy megint e összetévesszenek valakivel.
És ha szükséges - az elmúlt napok eseményei következményeként - egy-két igét elhintek a jóútra térésről, szeretetről az egymás elfogadásáról ........;-)))
Hali! Próbáltam a skineket és a bidru kivételével mind jó. A bidrunak kevés volt a memory, amikor a beállítás uticélként-re nyomok. :( Vagy legalábbis vmi ilyesmit ír ki. Próbálta már Valaki?
Sőt! Mivel 2 hétig EU-s szemléim vannak....ráadásul itt szinte csak néha egy-egy órácskát tudok lenni, külön köszönöm ha ezt a """terhet""" most leveszed(itek) a vállamról. Én azért csak hálás vagyok! Ha megbántottnak tűnt volna az a pár sor, hát elnézést érte, semmi mást nem akartam közölni vele, csak hogy időhiányban szenvedem:)...No jó, meg még vmit:))...hogy "jó" útra fogok térni, ha kapok hivatalos frissítést az egyszer 98.000 Ft-ért vásárolt C720-ra...ami sajna betört képernyővel végezte...és az 55.000 Ft-ért vásárolt C520-ra??:)))
A cikk ugyan régi de érdekes, hogy pont a hírszerkesztő tollából jött:)):
"""Az internetes fórumokon a Mio-terméket vásárlóknak legálisan letölthető frissítések hiányában a MioMap szoftver törését javasolják, ami után a térképek frissítésére is lehetőség nyílik."""
Inkább fordítsuk meg a kérdést.. kapható egy termék amely nem egy hardverrel kompatibilis. Mindenkinek jogában áll tájékozódni és dönteni vásárlás előtt egy esetleges másik szoftverről.
Staphylo, nagyon remélem, nem bántottalak meg vele!!! Hiszen a Te "terméked", nem lett átnevezve sem, csupán letöltési segítséget adtam hozzá. Ne haragudj érte, nem akartalak ezzel megbántani, többet nem teszem. (csak arra gondoltam - aki tud segít!) Bocsánat!