"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Egyébként meg a qrva anyádat Berki! Megköszönöd a sajtó türelmét és megértését? És velünk fradistákkal mi lesz? Dögöljünk meg? Kapjunk agyvérzést? Ez az egész szar elvileg miattunk és értünk van, nem pedig a szivatásunkra.
Szerintem még nem. Azonban furcsa úgy megtartani egy sajtótájékoztatót, hogy ott egy ember, aki az esemény kezdetén még nem is tartozik a Ferencvároshoz (mert ugye Pruckner ott írta alá a szerződését), az egyetlen vezető pedig utána nem tartozik a Ferencvároshoz. Tehát mire vége, nincs egy felelős vezető sem a teremben, illetve a szakmai munkáé igen, de ugye ő még friss hús (kérdés, mennyire is friss).
Berki munkáját ismerve szinte kizártnak tartom, hogy neki jutott volna eszébe Pruckner, ő nagyobb vagy legalábbis elismertebb névben gondolkodott magyar szinten. A másik oldalon ott van, hogy leendő edzőnk a honi edzőképzés vezetője. Tehát funkciója van az MLSZ-ben, ráadásul nem olyan régen, hogy azt Estvánékhoz lehetne kötni...
"nformátorunk szerint nem a Ferencváros klubházán belül kell keresni a kiváltó okokat, és nem is az angol tulajdonosok kényszerítették ki azt, hanem egészen más. Berki Krisztián Ferencvároson kívüli életében merültek fel olyan súlyos problémák, amelyek miatt a korábbi vezérigazgató helyzete saját megítélése szerint is tarthatatlanná vált.
A pepsifoci.hu nevét elhallgatni kívánó informátora szerint az okok vélhetően rövidesen nyilvánosságra is kerülnek, és magyarázatul szolgálhatnak a váratlan, és meglepő döntésre."
én rettenetesen boldog vagyok Prukner idejövetele miatt. korábban nagyon sokat beszéltem vele telefonon, roppant intelligens, megfontolt ember, valóban jól mondja magáról, hogy ő még sportember, nem pedig kirakat divatedző.
jellemző, hogy Kaposvárott tanári munkát is vállalt a csapat edzése mellett. nála nagyobb szakmai tudású ember érkezhetett volna ugyan a Fradihoz, de jobb pedagógus, jobb edző, jobb sportember, személyiség aligha.