Tetszik ez a topic, mert mindenkinek szól.
szerintem a legjobb módszer a súlyleadásra, ha minden hétvégén tekertek pár kilométert. Ha van rá mód, akkor hétközben is. Meg persze nem kell összevissza kajálni.
Próbáljátok ki, milyen jó érzés, amikor végigcsörtettek az erdőn biciklivel, vagy amikor a mezőn tekersz és számolhatod az őzeket. Szerintem egy picit hülyeség az embernek négy fal közé zárnia magát (konditerem), amikor a szabadban friss levegőn is lehet nyomulni.
Na csá
én tegnap úgy, de úgy elrontottam a gyomromat egy adag pizzával meg salátával, hogy egész este szenvedtem... :((( ma csak müzli meg néminemu zöldség lesz.
Amúgy iszonyat frusztrált vagyok torna ügyben, nagyon de nagyon nagyon lusta és fáradt vagyok, karjaim ólom nehézséguek...
Igyexem jövohéten motiválni magam, de rájöttem, hogy mégsem megy az otthon torna, mert ellógom... Reggelente most majd felkelek futni kicsit, és megint venni fogok egy bérletet valahova, még nem tudom, hova :(((( Lehet hogy a Mammut lenne jó, de a pénz miatt még hagyom egy kicsit... de az elhatározás egyre jobban érik, meg a frusztráltságom egekig ér.
Jut eszembe, tud valaki olyan gyakorlatot, ami a csipore jó (mert a fenékkel nincs gond, a derékkal se, csak ehhe, a csipo ugye..)?
Tsok, jó lazitást a maradék délutánra
Zé_moziba el. (csak torna ügyben vagyok ám nyafi, amúgy minden OK :)))
Szerénységem edzőtárs iránt érdeklődik, délelőttre, délutánra, hétvégére, csak ne hajnalra. Futás mint edzés kizárva, sztepp erobikhoz a kondim kevés, de egyébként kiváncsi vagoyk mindenre.
Mint általában a kelt tésztákhoz: víz, liszt, só, élesztő, magocskák. Meg a 220 a falból :))
Szép is, finom is. Érdemes kísérletezni a különböző kenyérfajtákkal. Nem csak kenyeret lehet benne sütni, hanem kalácsot, sütit, de lehet csak dagasztani is. A húsvéti kenyérben sült sonka tésztáját is ezzel dagasztottam ki.
Pont az a legjobb benne, hogy csak beleszórod a hozzávalókat (kb. 3 perc), a többit elintézi magától. be lehet állítani azt is, hogy mikorra legyen kész, így ha este berakod, reggelre friss, meleg kenyered lesz. Egy 1 kg-os kenyér dagasztással, kelesztéssel, sütéssel együtt 3 óra alatt készül el, de neked csak öt percet kell vele vesződni a mosogatással együtt. Tök szupi!!
Éppen az előbb vettem ki a kenyérsütőből a friss, langyos szezámmagos kenyeret. Egyszerűen muszáj volt megkóstolnom! De a húsvéti csokik már elfogytak, nassolás beszüntetve. Az ünnep előtti súlyom megmaradt, remélem, most már csökkeni is fog :o)
Sziasztok!
Hogy telik a hetvege? Azert milyen csunya ez a napocska, hogy pont estere sut ki... De legalabb rank nezett, ennek is orulni kell. :)
Ma ehetek edesseget (rajottem mar, hogy nem birom nelkuluk, igy aztan szerdan es szombaton szabad), es nem is tomtem magamba esz nelkul. Ugyhogy meg vagyok elegedve ezzel a nappal. :)
Mar csak tornazni kellene. Amihez mostanaban nekem sincs kedvem. Viszont talaltam 1 edzotarsat, ugyhogy nemsokara nekikezdunk. Remelem hosszu tavon is sikerul majd osszehozni.
Jó a 29. vasárnap. (bár a vasárnapi ebéd meglesz otthon.) Lehet, hogy nem tudok ponotsan odaérni a talira, de úgy intézem, hogy azért mindenképp bekukkantok. :)))
Ma 2 rozsos burli, egy csomag ropi meg két narancs volt eddig... Még van egy narancs meg az este, ami ma nehéz lesz, mert este egyedül leszek és nagyon figyelnem kell, nehogy a hűtő mellé óvakodjak... .)))) de szerintem egy kis adag zacsis leves is megteszi majd.
Azt vettem észre, hogy nincs kedvem tornázni. 1általán. :(((
A héten egyszer tekertem a bicajt és csináltam popsit meg hasat, tegnap pedig az Oktogontól gyalogoltam a Moszkváig... De ma este majd csinálok pár felülést meg kart... Miért nincs kedvem mozogni??? Olyan álmos vagyok inkább...
Zé_lehet hogy sokat dolgozik mostanság?? agy fáradt és nem birja irányitani a testet, ami pedig nem aludna.
Nekem eddig jónak tűnik az április 29-e (az majdnem a születésnapom!), de a többi dátum is, tudok alkalmazkodni.
Lappa! Köszi a szervező-munkádat, részemről a helyszínt is Rád bízom (Clock Pub - vagy újítsunk?).
Lázasan figyelem, hogy most mi lesz a végső időpont! Ugyanis én is szeretnék menni, de lehet, hogy erről is le fogok maradni, ugyanis én április 28-tól május 1-ig nem leszek Pesten.
Sajnálom!
29-e vasárnap nekem is jó, reggel munkába jövet pont azon gondolkodtam, hogy javasolni fogom. Korábbi időpont nekem is megfelelőbb lenne, de azért ne villásreggeli, utálok vasárnap korán kelni :o))
Éntőlem lehet már akár déltől is, mert kedvesem valami röplabdás programmal lefoglalja magát, szóval én vasárnap késő délutánig ráérek tutira. Csak azért javasoltam a későbbi időpontot, mert nem tudom, hogy kinek hogy megy a vasárnapi ebéd. Én itt Pesten, ha egyedül vagyok, nem nagyon adom meg a módját, de szerintem is szent dolog a vasárnap dél. [no meg a vasárnap délután, de az másért :-)]
Lehet, hogy egy zsák hangyát könnyebb összeterelni, mint ezt a talit összehozni. :-))
Én épp azt szerettem volna kérni, hogy kezdjük korábban. Nekem még haza kell evickélnem utána.
Nem lehetne az április 29, annak ellenére, hogy az vasárnap? Délután háromtól mondjuk? Esetleg négytől, ha valaki vasárnap ebédre hivatalos.
Helyszínötlet?
[zöldségleves királyság lett, pont arra vágytam, főztem egy akóval, egész hétvégén rá fogok járni majd. a torna is bejött, most jól vagyok, túl a gyümölcssalátás reggelin (banán, alma, kefír, kicsi müzli)]
Arról már nem is beszélve, hogy valójában május elseje lesz kedd, szóval másodika, az szerda, akárhogyis. :-)
Én meg a finom déli leves után nem átallottam elfogyasztani egy kis salátát és kornspitzet, mert halálos szénhidrát-éhségém vala és azt olvastam, hogy ilyenkor gyors kell enni valami jó kis magvas kenyeret, mert különben menthetetlenül rászabadul az ember a csokira vagy a vajas kenyérre.
De rendbe is jöttem és este majd csinálok magamnak finom levest, karalábéból, sárgarépából és kevés gombából, húsleveskockával, meg temérdek zöldfűszerrel és az jó lesz majd nekem, már látom.
Plusz negyven perc Cindyvel, ha lesz még rá idő hazaérkezvén (remélem).
Remélem május 14 és 20 között nem érek Rátok:)
Lesz egy tanfolyás Egyiptomban és szeretném, ha én mehetnék okulni + Egyiptomot nézegetni:)
Tessék nekem szorítani!:)
Én kedden a Kedvesemmel mászkálok szerteszét, de a hétfő és a vasárnap is rendben volna, a vasárnap nagyon is. De gondolom, általában elutaznak a népek.
Lappa_kinek meg a gyöngyöző tetejű húsleves a kedvence csirkehúsból, cérnametélttel, de imád még minden rántásos-tejfölös-savanyú levest is
Jé, én is nagyon leveses vagyok, és végszükség esetén én is a zacskós-kockás leveshez nyúlok (de azért az igazit jobban szeretem). A legeslegjobban a hideg gyümilevit imádom, bármilyen gyümölcsből. Hmmm, mit nem adnék most egy görög fehérboros sárgadinnyelevesért...
Máj. 1-e körül mindenki elpályázik valamerre? Mert hétfő-kedd is alkalmas lehetne egy kis közös majálisozásra...
Most ebédre nagyon megkívántam a levest [én roppant leveszabáló vagyok, ha pár napig nem ehetek levest, belesápadok]. Csináltam is zacskóból gombakrémlevest és tettem bele egy szelet pulykasonkát feltépkedve és egy uborkát darabolva. Ez így teljesen rendben van nekem, mondjuk lehet, hogy csak nekem.
Otthon szoktam bele még erőspaprikát is tenni, mert imádom és ha nincs felvágottféle, akkor virslit (ha nincs diéta, akkor bacon szalonnát is) és valami savanyúságot (almapaprika nekem a legjobb) vagy olivabogyót.
Tudom, tudom, szemétporkaja, de én nagyon kedvelem és asszem, nem lehet ez se rosszabb, mint mondjuk a gyümölcslevek vagy a virsli...
Lappa_taliügyben már nem is tudja, mit mondjon, maradjon a május vége vagy beszéljünk róla egy hónap múlva?