"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Az a kellemetlen, hogy tavaly mikor azt mondta Dome, hogy 7.-8. hely, akkor mindenki, en is fel voltam haborodva. De beletrafalt. Igy remeljuk most nem talalja el.
Détári a mai Sportban azt mondja, a legnagyobb csalódás az átigazolási-felkészülési szezonban a Ferencváros, s nemhogy az első hatban nem lesz benne, hanem legfeljebb a tizedik-tizenkettedik helyen zár. Az 3-5 hellyel rosszabb, mint a tavalyi szereplés.
Az LMP honlapján fenn van a sukorói szerződés. Érdemes a sukorói ingatlan értékbecslését megnézni.
Döbbenetes, hogy az összehasonlító elemzés során -85%-os (!) korrekciót alkalmaztak! Em vagyok értékbecslő, de hetente kb. egy értékbecslést át szoktam nézni, és elmondhatom, hogy -30%-osnál nagyobb korrekció is ritka, nemhogy ekkora!
A lényeg, hogy így jött ki, hogy az 5 milliárdos sukorói telek, csak 1-t ért az államnak!
Ezért jobb helyeken börtön jár minden résztvevőnek!
Nem feltétlen állunk rosszul csatár fronton, ahogy tavaly sem, viszont a középpályás sorunk támadásszervezési készsége gyenge. Ezen kell gyorsan változtatni. Mert sokszor jól kiszolgált közepes képességű támadó is meg tudna ezekből élni.
Amint nézem a magyar csapatok nemzetközi meccseit sajnos ez magyar betegség.
FTC: Prukner László építkező, és nem romboló Fradit szeretne
Prukner László vezetőedző az ftc.hu-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy olyan Ferencvárost szeretne, amely nem rombolja, hanem építi a játékot. Reményei szerint a Paks elleni bajnoki nyitányon harcos és játékos csapat lép majd pályára.
„Nincsen még kész a csapat. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy összeálljunk - ezzel nyilván az edzőkollégáim is így vannak. Fontosnak tartom, hogy egy építkező Fradit szeretnénk kialakítani, nem pedig egy olyat, amelyik rombolja a játékot, és előbbit sokkal nehezebb kialakítani, mint utóbbit" – mondta Prukner.
„Nyilván jó lett volna egy kicsivel több idő, hogy a játékosok jobban megismerjék egymást, de ettől függetleníteni kell magunkat. Ami a pénteki meccset illeti: reményeim szerint egy harcos és játékos Fradi lép majd pályára a Paks ellen, mint a Ligakupa-meccsen Pápán. Én szerettem volna nehéz ellenfeleket, és messzemenő következtetést nem is akarok levonni az eredményekből, mert tudom, melyik meccsen mit miért tettünk, melyik nehéz ellenféllel miért játszottunk. A támadójátékunkban kell majd a friss elem, friss erő, de most belső erőből kell megoldanunk ezt a helyzetet."
Nem csak a csatárokra gondolok, támadó középpályásokkal is nagyon gyengén állunk. Az elmúlt szezonban legalább a védekezésünk összeállt úgy-ahogy, de Pista nagyon kevés használható labdát kapott (persze még azokat is elrontotta)