"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Schwalm, Zádor, Czigler P., Póth, Kassai, Treplán, Jakabházy, Simon, Horváth, Kiss Szabó, Major, Pozsonyi, Csánk, Menyhárt, Czigler J., Raffa és egynek nem tudtam meg a nevét.
A 61-es csapat névsora fellelhető a neten (bár a képhez nem tudom passzítani)
Az új kép: Simon Joe és Pindák Laci talán egy nyári, BS-ben játszott meccs után
Nincs elég szabijuk. Majd holnap az NS úgyis felhazudja 6000-re, így a valós bevétel és a felhazudott, könyvelt bevétel közti különbözet Szima úr feketéből tisztává vált pénze. :)
Igen, az tény hogy többszörannyi labdát szerzett, mint Maróti és a végére már megtanulta, h emberhez kell passzolni. Még pár év és a színeket is megtanulta volna és onnan már csak hónapok kérdése mire felfogja, h kik a csapattártsak. :)
Szegény zombori most nem tudott vért inni és 25-ször visszajátszani semmit, ami bizonyítaná, hogy megint nekünk csalnak. A nagyorrú is csak tintás-döme nyilatkozatát tudta ismételgetni.
jó volt ez a tegnapi meccs. az első félidőben jól játszottunk, a másodikban nem, de végig harcoltunk, végig FRADI volt a pályán, végig azt éreztem, hogy ha iksz lenne, vagy vereség, a tábor akkor is megtapsolná a fiúkat.
nekik pedig külön elismerés azért, hogy a gól után megszakítás nélkül, még hangosabban buzdították a csapatot, óriási volt hallani, hogy nem lett úrrá rajtuk a csüggedtség!
McCabe figyelmébe pedig azt ajánlanám, hogy ezt teszi az, ha a szurkolók magukénak érzik a Fradit, nem pedig azt érzik, hogy ránk sózzák azt, akire máshol nincs szükség. saját arcunk, játékosaink, edzőnk és terveink vannak, még ha ezek mind szerények is.
de ide most a szív kell elsősorban, nem a csillogás, és a szív tegnap jó helyen volt. fogunk az idén vereségeket szenvedni, szerintem lesz kb. 8-9 vereségünk, de ha mindig sikerül ilyen intenzitással, akarással játszani, nem lehet majd haragudni a csapatra!
Én 5-nek számoltam most visszanézve tv-n, de lényegtelen, hogy 3-4-5, kurva kevés. Szerintem lesz ő még jobb is, Stanicnál viszont nem tudom (nála csak az fűti bennem a bizakodást, h akit egyszer megért 2.1millió eurot a Szpartak Moszkvának, az valamit tudhat). :)
megszamoltuk haverral, 3, v 4 labdát szerzett Béla az egész meccsen. ez kibaszottuk kuvára kevés, ennyit Morison 5 perc alatt begyujtott. (maskerdes h Bela klasszisokkal jobban jatsza meg a nála lévő lasztit mint a raszta)
átjáróház volt a középpályának, ezért lehetett ennyi helyzete a Paksnak. ha nem erősödünk itt meg és Béla meg Stanic csak ennyit tud segíteni a védekezésben akkor kurvára el fognak verni minket párszor.
Maróti szerintem jó lesz, a posztjához kellő tulajdonságokkal rendelkezik, előre is tud passzolni, szóval tripla annyit tud hozni, mint az a raszta majom tavaly.
akartam irni egy rövid értékelést, de nagyjából pont igy gondolom én is.:D Maróti pozitiv csalódást volt, Stanic negativ, főleg a pontrugások miatt. Józsit a helyére.
Azért emlékezhetünk olyan időszakra, amikor Torgyán doktor idején mi is ilyen csecseken lógtunk, nem hiszem, hogy nekünk kéne pont megszólni emiatt másokat ...
S noha valóban nem a legszerencsésebb közvetett módon állami pénzen működtetni egy sportegyesületet, de én mégsem tekinteném teljesen ablakon kidobott pénznek a sportra ilyen közvetett módon költött pénzt.
Inkább örülni kéne annak, hogy vannak rendezett körülmények között működő, komolyan vehető hazai csapatok, amelyekhez mérni tudjuk magunkat, s amelyek létezése közvetett módon nemcsak a Fradi, hanem az egész magyar foci fejlődését is elősegítik, amely csapatok székhelyeiknek vonzáskörzeteiből fel tudják szippantani a focizni vágyó gyerekeket, s perspektívát nyújtanak nekik.
Nem utazhat minden gyerek fel Pestre, amelyik focizni akar, így is kurva kevés srác játszik Magyarországon sajnos.
Jól szórakoztál mi? De egy indulóba sem voltatok képesek becsatlakozni... Pont a hangulat nem volt olyan, mint ami illene, de az ilyen igényteleneknek, mint te, már ez is jó, hisz minden jó...
Meg még vagy három játékosnak. Juniornak csak egyet kellett volna lépnie és kifejeli... Ő nagyon gyenge volt sajnos, plusz még fegyelmezetlen is, sosem ott volt, ahol lennie kellett volna. De majd benő a feje lágya...