"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Bort nem adtam nekik dőreség lett volna. Nincs annyi hely a kisbuszban. Áldásom mellett vittek azonban az szilvának lepárlásából származó nedűt. Írták is, hogy a túra sztárja a szabolcsi szilva. :)
Amúgy a tegnapi és a mai napot egy örmény lagziban és egy kint élő magyarnál töltötték a hírek szerint, természetesen SPORTtal. Újdonsült ismerősük velük tart majd a meccsre.
Eddig 5 streamgyűjtő oldalon semmit nem találtam a mai meccsünkre. Egyetlen remény az Örmény1 TV lehet, amely neten is nézhető, de az oldalukon nincs erről semmi (meg akár a másik jereváni csapat meccsét is adhatják).
Ferencvárosi Football Club 2008 júliusában jött létre. A játékoskeret és az elnökség is kizárólag Fradi szurkolókból áll. Hosszú szervező munka előzte meg a megalakulást, melyben nagyon sokat köszönhetnek Bánki Józsefnek, aki segített az elindulásban. Ezenkívül az FTC vezetőségének, akik minden támogatást megadtak, így sikerült elérni, hogy a csapat Fradi mezben, a Fradi pályán méltón képviselni tudja a Ferencváros szurkolóit.
A csapat a BLSZ legalsó osztályából indulva, minden évben megnyerve a bajnokságot a BLSZ1/b-ig jutott. Idén megnyerte a Budapest Kupát (tavaly ezüstérmes lett) ezzel kvalifikálta magát a Magyar Kupa sorozatba.
Amúgy elírás csak, mert a fenti cég a Ferencvárosi Torna Clubot támogatja. Bár juttathatnának az FFC-nek is, mert elkel a támogatás oda is. :)
Erről jut eszembe, az EL meccsre igyekezvén az autópályán egy darabig mellettem dugult az FFC-001 rendszámú nagy szürke autó, talán egy Audi volt (de lehet, hogy Mercedes). Lógott kifele az ablakon egy Fradi zászló, tök meglepő volt. :))
Valaszok:A meccs 16:00-kor kezdodik,jelen tudasunk szerint az ormenyek adjak,igy lehet live stream is! Ha lesz,a linket itt meg fogjatok talalni -varjuk is a linkeket,ha elobb talalnatok,mint mi-,ha nem akkor radiozos egyuttszurkolos moka ismet,mint mult heten! Kovetkezo forduloban 99%,hogy norveg ellenfellel jatszunk,itthon kezdunk ismet! Elnok ur igerete szerint addigra lesz megegyezes a tv-s jogokkal kapcsolatban!