Megpróbáltam bekötni a smart gate eszközt,de nem akar működni. Az eszközt megtaláltam és be is állítottam,de nem akarja nyitni. A két vezérlő vezetékek közül az egyikre 24v pozitivat kötöttem a másik felét meg a kapuvezérlés nyitó pontjára. Amit sima vezetékkel kipróbálva működik. De ha műszerrel nézem a vezetékeket akkor sem zár semmi relé. Ha az applikációban a kapu gombot jobbra húzom(gondolom ezzel kezd el nyitni) akkor nem történi semmi.
Igen erre vagyok kíváncsi,hogy mekkora távolságról nyit majd. Emiatt egy rúd tetejére fogom rakni az egységet ha szükséges. Iphone-nal fogom használni igen.
Vegül sikerült vennem egyet ma. A honlapon megrendeltem,de nem kaptam semmilyen visszaigazolást. Így néztem más lehetőséget.
Nem lehet állítani,hogy milyen távolság után kapcsoljon újra csak?
Mert nekem pont jól jönne az automata funkció. Milyen távolságból veszi a jelet? Mert azon gondolkoztam ,hogy felhelyezem egy magas helyre mivel a vezérlő alul van.
Rotamatic2 elég fapados, nem programozható kellő mértékben, pl. gyorsaság, áthatladás utáni zárás, etc. BFt Phobos A25 Pro kit (ledes nagy fényerejű villogó a fotocellában), Thalia vezérléssel jobb lehet. 2 aux, programozható így tudsz bekötni rá bármit + külső vevő, a start parancsra. Ja és olcsóbb mint a Rotamatic (176990), 2 év gari.
(csak zárójelben kérdezem: nem pont az az egyik lényege egy ugrókódos bárminek, hogy nem lehet klónozni? egy új ugrókódos távkapcsolót rá lehet tanítani a kütyükre, de maga az ugrókódos adó nem klónozható úgy, mint egy fixkódos primitív... nem? hiszen a kódugrálás, a kódolás lényege nem jön-jöhet ki belőle, hogyan tanulhatná meg egy tanulós távkapcsoló?)
Én használok ugyanilyet, ebayről rendelve, történetesen épp a kapunyitómhoz. Ez egy 433 MHz-es tanulós távkapcsoló, de fixkódos. Nem tud ugrókódot. Tehát megtanul gombonként egy bájtsorozatot, amit kiad gombnyomásra, de nem tud variálni velük.