Keresés

Részletes keresés

LAF994 Creative Commons License 2017.11.27 0 1 2407

Lehet azért találni. Nem sokat, de lehet.

Előzmény: F.Rajmond (2404)
LAF994 Creative Commons License 2017.11.27 0 0 2406

Érdekes, h Szetlik Feri bácsi egyik első üzlettársa Tocsik Márta volt....talán nem véletlen....minden mindennel összefügg!

Tocsik Márta egyébként nagyon szoros barátságban volt Mészöly Gábor pszichológussal is, aki Portik férfiszerelme volt haláláig.

Előzmény: martinaxe7 (2405)
martinaxe7 Creative Commons License 2017.11.27 0 0 2405
F.Rajmond Creative Commons License 2017.11.25 0 0 2404

Kerestem  én  is    sokáig    "Brazilról"  képeket  ,de   alig  találtam  valamit.   Drobilichról   van  1-2  , de  elég kevés.    Brazilról  nagyon  kevés   ahhoz  képest  ,hogy  ki volt  ő.    Csak egy  apró  példa   Tasnádival    tele  van   a    net,rengeteg  fotója+videója van.   Ő  is    egy  korosztály  nagyjából  Brazillal  és Drobilichal.            Mégis a    két egykori  Energolost  nem  találják  a keresőprogramok ...

Előzmény: LAF994 (2399)
LAF994 Creative Commons License 2017.11.22 0 1 2403

http://pestisracok.hu/rohac-nem-tagit-gyarfas-tamas-volt-a-fenyo-gyilkossag-felbujtoja/

"ÚJABB TANÚ VALLOTT GYÁRFÁSRA

Sas László vallomásában megerősítette a T. Péter által korábban elmondottakat, és arról számolt be, hogy Gyárfás Tamás valóban megbízta T.-t Fenyő János megölésével. Erről neki személyesen T. Pétertől volt tudomása. A tanú állította, ezután semmilyen előkészületet nem tettek az emberölés „előmozdítása” érdekében. Sas szerint T-vel azt beszélték, ha elteszik a pénzt, „abból nem lehet baj”, mivel Gyárfás, érthető okokból „úgysem fog emiatt feljelentést tenni a rendőrségen”. A tanú csak annyiban cáfolta barátja szavait, hogy ő önszorgalomból sem kezdett el „fontoskodni” és nem térképezte fel Fenyő lakhelyét, valamint útvonalát. Erről az ügyről többet nem is beszéltek, viszont annyit elismert a tanú, hogy többen tudomást szerezhettek a Gyárfás-féle felkérésről. Köztük volt egykori felesége, volt anyósa, valamint az Aranykéz utcában felrobbantott Boros Tamás is. Sas László nekik azért beszélt erről a megbízásról, mert annyira komolytalannak vélte „ezt az egész történetet”. T-vel is úgy gondolták, hogy a „pénzt el kell venni, és el kell felejteni ezt az embert”."

:))))

http://www.watson.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=2121

"A vitézavató ceremónia szentmisével kezdődött, amelyet Mons. Gyurcsó Zoltán érsekújvári plébános, esperes, kanonok, a Nyitrai Egyháznegye magyar hívői lelkigondozásával megbízott püspöki helynöke mutatta be. Utánna az ünnepélyes eskütétel következett, majd vitéz Sass László Sándor főkapitány szólt az avatandókhoz. Beszédében kiemelte az új vitézek eddigi tetteit, amelyekkel kiérdemelték a felvételt a vitézi lovagrendbe és a rájuk váró feladatokat a haza és a magyarság védelmében."

Ha jól emlékszem, ebben a ruhában tanúskodott a "főkapitány":)))))

Előzmény: LAF994 (2401)
LAF994 Creative Commons License 2017.11.21 0 0 2402

Azért Gyafi a bögyében van:))!

Többször kérte Rohac a meghallgatását Fenyő-ügyben, de Cserni bíró meg bírta oldani, hogy ne kelljen meghallgatnia :))

Előzmény: LAF994 (2401)
LAF994 Creative Commons License 2017.11.21 0 1 2401

https://hirtv.hu/ahirtvhirei/jozef-rohac-az-ukran-maffia-all-az-aranykez-utcai-robbantas-mogott-2429094?utm_source=feed&utm_medium=rss

Most az ukrán maffia...de'98-ban ki állt az Aranykéz utcai robbantás mögött?

Rohac testvére szoros kapcsolatot tart Drobolich-csal, feltehetőleg pénzt is kaphat a család...Rohac azt mond, amit  akar, amit akarnak tőle:)))

martinaxe7 Creative Commons License 2017.11.20 0 0 2400

Ebben a kis országban Minden összefügg

Még idén bíróság elé kell állnia Jakubinyi Róbertnek, a Gyurcsány-kormány titkosszolgálatát érintő Egymásért Egy-másért Alapítvány botránya egyik főszereplőjének, akit Pintér Sándor lejáratásának kísérlete miatt vádolnak vesztegetéssel – írja a Magyar Idők. Jakubinyi októberben egy másik ügyben első fokon már négy évet kapott szintén vesztegetésért.

LAF994 Creative Commons License 2017.11.16 0 1 2399

Ez is érdekes felállás, volt kitől tanulni:)))

Illatos út /https://hu.wikipedia.org/wiki/Dzsumbuj /, első kerületi, valószínűleg kormányközeli valaki, "Árpi bácsi", ahogy az olajosok hívták, ki lehet? Portik már a másodikban  Kecskeméti / Surany / Erica Geneve / Erikával....

és Mészáros Lőrinc is van:))))))!

Örülnék, ha tudná valaki, ki a f...az a Kiss Árpád!

http://olajos.nolblog.hu/?post_id=31134

lopikula

2007-11-21 23:21:19

Az Energovat ceglédi cég tovább futott egy kört "ZOLL PARTNER Kft." néven.
A tulajok:
1. A tag(ok) adatai
1/1. Ferencsik Attila
HU- 1097 Budapest, Illatos út 5/B.
Hatályos: 1994/07/14 - 1999/02/26 [*]
[Megjelent a Cégközlöny 1999/25. számában]

1/2. Kovács Gábor
HU- 8600 Siófok, Mészáros Lőrinc út 16.
Hatályos: 1994/07/14 - 1999/03/11 [*]

1/3. Portik Tamás
HU- 1024 Budapest, Csalán u. 36. fszt. 1.
Hatályos: 1994/07/14 - 1999/02/20 [*]

1/4. Kiss Árpád (an.: Halász Ilona)
1011 Budapest, Markovits Iván u. 12/a.
Hatályos: 1999/02/26 - 1999/03/11 [*]

1/5. Kiss Árpád (an.: Halász Ilona)
1011 Budapest, Markovits Iván u. 12/a.
A társaság irányítását biztosító befolyásolás mértéke: 50%
Hatályos: 1999/03/11 - ... [*]

1/6. Berki Györgyi Mónika (an.: Koch Györgyi)
2750 Nagykőrös, Barány u. 9/a.
A társaság irányítását biztosító befolyásolás mértéke: 50%
Hatályos: 1999/03/11 - ... [*]

1/7. Kiss Árpád (an.: Halász Ilona)
1011 Budapest , Markovits Iván u. 5.
A társaság irányítását biztosító befolyásolás mértéke: 50% jelentős
Hatályos: 1999/03/11 - 2004/07/22

A "dzsumbujos" Ferencsik Brazil:

martinaxe7 Creative Commons License 2017.11.15 0 0 2398

A beltag(ok) adatai
1/4. Habony Árpád (an.: Szetlik Mária)
Születési ideje: 1968/
1052 Budapest, Aranykéz utca 4-6.
A tagsági jogviszony kezdete: 2003/11/21

A kültag(ok) adatai

2/4. Habony Mária Ágnes (an.: Szetlik Mária)
Születési ideje: 1976/
1181 Budapest, Havanna utca 30.
A tagsági jogviszony kezdete: 2003/11/21

Kontraszt...

Mostan színes tintákról álmodom

LAF994 Creative Commons License 2017.11.15 0 0 2397

http://civishir.hu/bun/2017/11/magda-marinko-perel

szerinte volt, hogy olyan borzasztó körülmények között kellett léteznie odabent,

hogy magával is végezni akart.

Elképzelhető, hogy kiengedik? Rémes lenne.

Érdekes, h egy időben HRA és Farkas Kinga közös lakástulajdonnal rendelkeztek.....lehet ez véletlen?

Meg az a szörnyű "zsinegeléses" módszer emlegetése is előfordult már ezen, vagy valamelyik másik helyen.

Csak ott egy orvosnőt "zsinegeltek" meg álmában.....! 

Ezek szerint van valaki, aki összeköti a meggyilkolt nagynénit, a Farkas családot - Farkas Helga! - és HRA-t....és létezik, h Magda Marinkót? 

Ja, és a doktornőt ne felejtsük ki!!!!

kikkina92 Creative Commons License 2017.11.07 0 0 2396

Perújítási nyomozást rendelt el a Fővárosi Ítélőtábla az Aranykéz utcai, illetve a Fenyő János médiavállalkozó megölésével kapcsolatban hozott bírósági ítélettel kapcsolatban. Erről a bíróság kedden közleményben tájékoztatta az MTI-t.

A Fővárosi Ítélőtábla május 19-én hozott jogerős ítéletében a két évtizeddel ezelőtti, négy halálos áldozatot követelő Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság ügyében Jozef Rohácot mint elsőrendű vádlottat életfogytiglani, Portik Tamás harmadrendű vádlottat 13 éves szabadságvesztésre ítélte.

Az ítélőtábla keddi közleménye szerint "P.T." védője perújítási indítványt terjesztett elő, amelyben arra hivatkozott, hogy a jogerős ítélet kihirdetését követően jutott tudomására, hogy "J.R." a Szegedi Fegyház és Börtönben elmondta "M.R." elítéltnek, hogy az Aranykéz utcai merénylet felbujtója - megnevezve a valódi elkövetőt - nem "P.T." volt.

Ez a körülmény a védő szerint alkalmas a tényállás megváltoztatására és "P.T." felmentésére - olvasható a közleményben. Bár a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a perújítás elutasítását javasolta, a Fővárosi Ítélőtábla még októberben perújítási nyomozást rendelt el és annak időtartamát 60 napban szabta meg.

martinaxe7 Creative Commons License 2017.11.04 0 0 2395
LAF994 Creative Commons License 2017.11.03 0 0 2394

"Jozef Rohác védője, Fülöp Tamás fenntartotta lapunknak a korábbi mondandóját, miszerint Jozef Rohác senkivel sem beszélt a börtönben az Aranykéz utcai merénylet megbízójáról, és erről eddig hivatalosan meg sem kérdezték a jogerős ítélet óta. Úgy tudjuk, Rohác ezután sem akar mondani semmit az üggyel kapcsolatban, aminek az egyik oka az lehet, hogy az eljárás alatt végig tagadta, hogy ő robbantott volna. Amennyiben mégis megnevezne megbízót, azzal közvetve elismerné azt is, hogy ő a tettes."

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.03 0 0 2393

Jó kis támogató:-) 

LAF994 Creative Commons License 2017.11.02 0 0 2392

https://hirtv.hu/ahirtvhirei/aranykez-utcai-robbantas-perujitast-rendeltek-el-2425165

Perújítási nyomozást rendelt el a Fővárosi Ítélőtábla az 1998-as Aranykéz utcai robbantás ügyében – tudta meg Riasztás című műsorunk.

Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2017.10.28 0 0 2391
martinaxe7 Creative Commons License 2017.10.28 -1 0 2390

Nem tárgyalják újra Portik ügyét az Aranykéz utcai robbantással kapcsolatban

LAF994 Creative Commons License 2017.10.14 0 1 2389

Ime egy példa, hogyan működtette Portik a sajtófigyelését:))): 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9009462

http://www.drnovak.hu/elerhetosegek.html

Kármán Irén, az egyik "sajtófelelős" és....Bartus!

"Te tudod, amit tudnod kell, én is tudom, úgyhogy ez a kettőnk titka. A magam részét megcsináltam, letiltattam, le is vették. Ha a neved alatt rákeresel, már nem adja ki. Ez a lényeg, hogy a neten a neved alatt mit adnak ki."

nolblog  2012.07.08    0 0 240

bartus bemószerolta irént portiknál:) csak nem féltékenyek egymásra?

http://olajos.nolblog.hu/archives/2008/09/18/92126/

12. drnovak (látogató) 
2008. 09. 21. 11:31

„sztem kérjenek egymástól bocsánatot, vagy esetleg beszélgessenek arról érdemes-é közvetítő hamis infói miatt egymást lejáratniuk?? egy info@drnovak.hu-ra meg „magán jellegű” leveleket irogatni, hogy ott aztán olvasgassuk, több, mint röhej. egyszer már írtam erről…

„Kedves Tamás!

Szóval nem kell ezeket az oldalakat kinyomtatni, feketén-fehéren itt van, kattints rájuk. Ez a valódi mail címem, Bartus kérjen bocsánatot, akkor majd rendes néven levelezek. Azért azt elképzelheted, amikor az első agymenését rámzúdította, az milyen érzés volt. Szóval csatolok neked néhány dolgot, menj rá, elmélkedj és beszéljünk. Aki azt állítja, hogy ezeket én írom az dilis. Nekem nem kell köpönyeg, amibe becsomagolom magam, ha ki akarok cseszni valakivel. Fogom magam és kicseszek. De nem akarok, úgyhogy gondold végig az sms-ek nyomán.

Csók Irén

http://www.fn.hu/csatorna/19/kultura_konyvek.php

http://forum .index.hu/Article/showArticle?t=9099645&la=60280034

http://forum .index.hu/Article/showArticle?t=9099645

Ezek vannak, Kovács Vanda néven ment a többi, bogarásszátok ki.

(Bartus kérjen bocsánatot, azért az rendben lenne, a többi nem érdekel, sem Alma, sem az anyja, sem a többi dilis. Te tudod, amit tudnod kell, én is tudom, úgyhogy ez a kettőnk titka. A magam részét megcsináltam, letiltattam, le is vették. Ha a neved alatt rákeresel, már nem adja ki. Ez a lényeg, hogy a neten a neved alatt mit adnak ki.

Lehet a besározásomra topikot csinálni, de 2002. óta van fönt a sok filmes cucc, azzal nehéz topik szinten versenyezni.)”

Előzmény: southpaw (2373)
F.Rajmond Creative Commons License 2017.10.08 0 0 2388

Labanc Ferenc még   egy jó  "karakter"  ebben  a történetben ,  ő  személyesen  ismerte  ,az egész  csapatot.----------------------------------------Labanc Ferenc 1984-től szolgált egyenruhásként, majd a rendőrség akciócsoportjának, az úgynevezett Cattani-csoportnak a munkatársa lett. Később rablási, életvédelmi és gazdaságvédelmi vonalon tevékenykedett,  de 2002-ben távoznia kellett, miután a bíróság hivatali vesztegetés miatt tíz hónap felfüggesztett szabadságvesztésre és 200 ezer forint pénzbírságra ítélte.Labanc később Tasnádi Péter egyik cégében, a Mesterdetektív Kft.-ben kötött ki szakértőként, majd később a vállalkozóval együtt vádlott lett,  mivel az ügyészség  szerint a jelenleg jogerős börtönbüntetését töltő Tasnádi vele akarta megöletni volt feleségét, ám a megbízást végül a volt rendőr nem hajtotta végre, ezért bosszúból Labanc terepjáróját felgyújtották. Labancot az Aranykéz utcában felrobbantott Boros Tamás is megemlítette elhíresült videóvallomásában. Boros azt vallotta, hogy Portikék a BRFK-s alezredes, Csontos Ferenc és Labanc Ferenc segítségével szerezték meg a Szent István körúti Nirvana bár 15 százalékos tulajdonrészét a törököktől. A “megbeszélés” úgy zajlott, hogy Portik, Tanyi, Baranyi valamint Csontos és Labanc leült tárgyalni a tulajdonrészt birtokoló és a bár védelmét ellátó törökökkel, s a rendőrök és az erőszakos bűnözők nyomásának engedve potom 1,5 millió forintért átengedték nekik a bárt. Boros szerint egyértelmű volt a két rendőr nyomást gyakorló szerepe és hatása a törökökre.--------------------------------------------------------------Még Chilkó Ferenc aki  érdekes ,neki vannak  jó  nyilatkozatai !

Előzmény: southpaw (2387)
southpaw Creative Commons License 2017.10.07 0 1 2387

Nem száz, de azért pár interjút csináltak már vele.. igazán megkérdezhették volna, ő van-e a felvételen. 

Előzmény: F.Rajmond (2386)
F.Rajmond Creative Commons License 2017.10.06 0 0 2386

Ettől  nagyon érdekes  karakter ,mert  titokzatos. Ő  nem is  akarja ,hogy a nyilvánosságban szerepeljen. Már  azon is csodálkozom   ,hogy a Bírósági  tárgyalásokon   a hangját    vállalta ,bár  az  arcát nem.           Igen   neki  megvolt  a hatalma   ,hogy töröltessen bejegyzéseket.  Ne    feledjük az akkori  facebook.com  a myvip.hu volt.    Természetesen  Portik  Tamás  volt az oldal tulajdonasa :-) ! A myvip.hu már nem létezik.

Egyértelmű   ,hogy nem "cellapincér"   volt   Tökölön a nyilatkozó   illető   a hierarchiában.  Bár  az  ,hogy akkoriban  "ki  vitte   a szintet"  (legmagasabb státusz a BVben a rabok között a mai napig)  ,az kérdőjeles!  A  filmből   nem derül  ki      ,  de  aki  akkoriban  ott  ült   meg  tudná  mondani  biztos.   

Előzmény: LAF994 (2383)
LAF994 Creative Commons License 2017.10.05 0 1 2385

http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=1001805&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9178156

"winner judit  2011.01.13    0 0 99

Valamit tényleg kellene tenni, mert személyes tapasztalatom alapján mondhatom, ma Magyarországon csak pénz kérdése és bármilyen központi nyilvántartáshoz hozzá tudnak férni illetéktelenek, változtatnak az adatokon.

Kivándorlásom okán prezentálnom kellett a gyerekeim anyakönyvi kivonatát. Az első meglepetés a kerületi anyakönyvi hivatalban ért, amikor közölték, a nyilvántartásuk szerint nekem csak két gyerekem van. "Melyik kettő" kérdeztem, -két fia van, lánya nem született.

Nem adtam fel, utána jártam a dolognak, előkerítettem az azóta megszűnt kórház, kézzel írott anyakönyvét és rátaláltam a kislányomra, majd nagy nehezen, egy számomra ismeretlen nevű hölgy anyakönyvére, akinek mi a férjemmel vagyunk a szülei.

......"

http://forum.index.hu/Search/searchUserArticle?u=1001805

Tényleg erős....!

Előzmény: F.Rajmond (2379)
LAF994 Creative Commons License 2017.10.05 0 1 2384

http://www.origo.hu/tudomany/20101115-biometrikus-azonositas-jobb-lehet-a-ful-mint-az-ujjlenyomat.html

"Egy új, a fül alakját vizsgáló személyazonosító módszer az ujjlenyomatnál és a szem szivárványhártyájánál is megbízhatóbbnak tűnik. Az eljárást kifejlesztő kutatócsoport szerint 99,6%-os pontosságával ez a jelenleg elérhető legjobb eljárás. Az ujjlenyomatokat valószínűleg ennek ellenére sem fogja felváltani a módszer, viszont jól jöhet olyankor, ha egy bűnöző nem akar együttműködni a hatóságokkal."

LAF994 Creative Commons License 2017.10.05 -1 1 2383

Szerintem a nyilatkozó fiatalember nem kretén! Már itt bukik a hozzászólás:)))

A "törpe" becenév akár igaz is lehet, mert Portik is igen kicsi.

A filmben tett nyilatkozatai, a börtön hierarchiában - vélhető - helye szerint a nyilatkozó nem egy "kretén törpe"!

Portik "sajtófigyelői" egy időben nagy súlyt fektettek arra, hogy bejegyzésekkel tereljék, befolyásolják a fórumozók véleményét.

"ő az, nem ő az, ő az"...:)))

Ő az.

A fül nem egy bejegyzés, az tény.

Fül alapján pontosabban lehet valakit azonosítani, mint ujjlenyomattal.

Előzmény: southpaw (2381)
LAF994 Creative Commons License 2017.10.05 0 1 2382

http://hvg.hu/itthon/20171004_Megtiltottak_Jozef_Rohacnak_hogy_beszeljen?s=hk

Az én konteom szerint Rohac-nak korrigálnia kell Magyar Robi állításait, lebegtetését egy másik megbízóval kapcsolatban.! Ezért akar - szerintem - nyilatkozni.

Rohac-ot D. Gábor hozta Magyarorszagra, ő volt a főnöke, mint mindenkinek - Portiknak is! - abban az időben.

Rohac, az évek során tapasztaltak alapján, könnyen gondolhatta, ha közvetlenül Portik neki utasítást ad, az D. Gábor akarata is.

Portik sokat emlegette, hogy "apja helyett apja" D. Gabi, nagyon szoros, bizalmi kapcsolat alakult ki kettőjük között. A katonák számára Portik szava egy idő után egyenlő volt D. Gábor szavával. Portik ezt hamar felismerhette és a saját kezébe vette az irányítást minden téren, kijátszva - akár ! - D. Gábort is.

Kihasználta, hogy egyedül ő maradt szabadlábon, D. Gábor börtönbe került. Rohac-ot szabadon irányíthatta, felhasználhatta, akár le is buktathatta volna, ha már nincs rá szüksége. Rohac okosabb volt, lelépett egy idő után!

Rohac a tárgyalások során tapasztalta D. Gábor megértő, együttérző viselkedését, az őt is védő tanúvallomásait. Rohac testvére is érezhette Gabi segítő /bő/kezét, amit valószínűleg Rohac is tapasztalhat a börtönben....

Persze D. Gábor jóindulata addig tart, amíg őt kihagyjak a dolgokból....Rohac - szerintem - ezt akarja egy nyilatkozattal megtenni. Egyértelművé akarja tenni, hogy D. Gábornak semmihez, semmi köze nincs.

Rohac egyébként Magyar Robinak semmit nem mondott....szerintem.

Az egész "új fejlemény" Portik agyából pattanhatott ki, Szikinger meg Magyar közelébe férkőzött.

Szerintem.

southpaw Creative Commons License 2017.10.04 0 2 2381

Kiröhöghettek, de nekem ezután a youtube- hozzászólás után már az a megérzésem, hogy valóban nem Portik nyilatkozik a Bebukottakban!

Miután elsőre se gondoltam volna, hogy ő az, nem magamtól jutott eszembe, hanem azalapján próbáltam azt hinni hogy ő az, miután a neten ez legendaként több helyen úgy van feltüntetve.

Kétségtelen megtévesztő, hogy életkorban hasonlóak, etnikumban, és Tököl a közös pont.

southpaw Creative Commons License 2017.10.04 0 1 2380

Nagyon sajnálom a családot, akiket tönkretett Portik.

Annyira jól sikerült a hosszú évek alatt az agymosás, hogy szegények még ma is azt hiszik, hogy van mitől tartani, elhitték hogy mindenható Portik..pedig amíg ez a rendszer van(és jó eséllyel tartós is lesz), addig esély sincs arra hogy Portikot kiengedjék..és utána sem biztos. Ha valóban nagystílű lenne, 1 hét után szabadult volna!!

Az őt körülvevő erők pedig ahogy telik az idő, szépen lassan szertefoszlanak.

F.Rajmond Creative Commons License 2017.10.03 0 0 2379

Ő  valószínű   Riskó Judit.   Erős ...   !      

Előzmény: LAF994 (2377)
southpaw Creative Commons License 2017.10.01 0 2 2378

"és most az európai unió nem azért vizsgálja ki a felcsúton létrehozott kisvasutat mert orbánról terhelő dolgokat keres? És fog is találni?"

Semmit se találtak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!