Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
This is the mail system at host mailap00a.mail.t-online.hu.
I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.
The mail system
<peto.roland@gmail.com>: host gmail-smtp-in.l.google.com[209.85.129.27] said: 552 5.7.0 Illegal Attachment p9si31771814fkb (in reply to end of DATA command)
nagyon szeretnék én is videot nézni a kis kütyün, de sajna még egy mail sme jött át erre vonatkozólag! lehet nem szereti a fájlformátumot a gmail amit próbáltatok küldeni és át kellene nevezni.... megprobálnátok még egyszer!
Nem, ez simán a beállítások között állítható.Kimész a MIO főképernyőjére, ahol CÍM, Kedvencek, Térkép, POI, Előzmények és Beállítások gomb van. Onnan bemész a Beállítások - Finombeállítások - Térképbeállítások közé, és ott van egy felületmintázat nevű pipa. Ha ezt kiveszed, a térkép egy kicsit "spártaibb" kinézetű lesz, de szerintem egyáltalán nem rosszabb.
Sajna a telefonkönyv áttöltése nem megy. Sehogy, sem az Activ Sync, sem a Mio transfer, sem a Nokia pc suite, sem bloototh.
Kézzel vittem be a fontosabb számokat. A telefont csatlakoztatom mikor beülök a kocsiba, a legfontosabb, gyakran hívott számok úgyis gyorhívásba vannak, a telefonról indítom a hívást. Kicsit biztonságosabb, mint a képernyőn matatni menetközben.
Nekem úgy tűnik, hogy Albánia, Macedónia és Szlovénia az nem európában van, hanem valahol a közel-keleten, vagy délnyugat-szibériában. Itt azt írják, hogy az IGO-nak is csak főúthálózata van ezekre az országokra, márpedig a miénk is IGO alapú, tehát több biztos nem lesz.
Az utat hozzá úgy terveztettem, hogy beszúrtam az útvonalba még egy Vranje(Serb), Evzoni(Gr) pontot, így nagyjából eljutok a görög határig.
Macedónia, ha nem végcél szerintem nem olyan bonyolult. Csak végig kell döngetni az autópályán. Közben majd biztos küzd a navigátor, hogy hogy tudna visszavinni Szófiába... És számolja ezerrel az új utakat, de legfeljebb kikapcsolom míg át nem érünk.
Nem tudom, az javít-e valamit, (nekem úgy tűnt igen, bár lehet ez csak a placebó hatás ), ha a beállításokban leszeded a textúrát a térképről. Így pl. a gyep meg az erdő egyszínű zöld lesz, nem pedig foltosan megrajzolt valami, de az én tippem az, hogy gyorsít rajta.
Andrea hangja éppúgy akadozik(okosak azt mondják, talán a proci kevés neki?), no persze némileg kellemesebb, mint Mohabá orgánuma!:-)Ha hazaértem leírom Neked szájbarágósan, hogy hogy kell megcsinálni és átküldöm Andikát is, ha még nincs meg!
Pénteken vettem egy C520 - at, Keu telepített és Nyeu kártyával. Segítség kellene mert nincsen atérképek között Macedonia, görögország felé bulgárián át tervez.
mi a megoldás? térkép honnan lehetne, mert LPC nem tud még frissítést adni!?
Andrea hangja is jó lenne, csak leírás is kellene hozzá miként kell telepíteni.
inkább hagyd mégmielött elszúrsz valamit. A MioMap köpnyvtáron belüli data.ip-ben vannak ezek a könyvtárak és ott a fájlok. miután módosítottad természetesen vissza kell másolni a zip-be mert különben nem fog menni.
De ha nem megy akkor inkább hagyd nehogy vmit elszúrj.....