Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Szinte tökéletesen eltaláltad. Folyamatosan dühöng és magyarázkodik, szépen belehergelve magát.
Csak azt nem értem, hogy ha ennyire zavarja a mások véleménye, akkor minek kérdezi? Vagy ha már kérdezi, miért nem csak előre megírt válaszok közül enged választani, miért rak oda szövegmezőt is? Vagy ha már odarakott, miért nem olvastatja el valakivel, aki csak a dicséreteket engedi őbloggersége színe elé járulni?
Na mindegy, ő nem volt ilyen előrelátó, így aztán felváltva háborgott és hőbörgött azon, hogy a kis névtelen senki olvasók meg akarják elnyomni és megmondani neki, hogy miről írjon.
Viszont szemmel láthatóan nagy hatást tett rá a múltkori kis paródiám, mert kínosan ügyelt arra, hogy pont ezen a három ellenségén (Gumi, Villő, WMN-esek) ezúttal ne őrjöngjön. Cakazéjtszenem!!! :-DDDDDD
Lettem volna székláb az irodában, amikor kihallgatták...
Jah...tett fel videókat edzésekről.
Kézenállás a Smith-gép mellett...jajjjj...fellendítette magát, két másodperc múlva már úgy remegett a karja, mint egy Parkinson-kórosnak.
Csak azt nem értem, hogy mit veri magát a sportra...mert ha se nem ügyes, se nem gyors, se állóképessége nincs, akkor már legalább legyen erős...de hát gyenge mint a tavaszi lepkefing.
Azért ha már 2015 óta folyamatosan sportol - höhöhö - akkor tán húzódzkodni kéne már tudni, a 85 kilójával is...
Kitalálom, és tényleg úgy, hogy nem néztem meg, mit őrjöngött össze.
Olyasmivel kezdődhet a poszt, hogy milyen jól sikerült a felmérés, mennyien jeleztek vissza, milyen jókat írtak, mennyien szeretik és ügyesen szavaztak. Aztán ahogy halad a téma, egyre idegbetegebb, és a végén már csak azon őrjöng, hogy miért akarják neki megmondani, mit csináljon. :)
Könyvajánlás is több legyen. Ehhez kéne, hogy olvassak többet, de, ahogy mondtam, ez az én regényírásomat rontja, interferál. Részben ezért olvasok most többet angolul.
jaja, ha angolul olvas, az nem interferál Barbaráva... DDDDDDDDDDDDD
Engem nem akaszt ki a más vélemény, de nem is nagyon érdekel, pont azért, mert az enyém már megvan, hosszas munkával, nagy figyelemmel, hivatásszerűen gondolkodom
ezen a hivatásszerú gondolkodáson azóta is hangosan röhögök... DDDDDDDDDDDDD
Annyi dollárom lenne, ahányszor leírta (hazudta) már, hogy ő erős, őszinte, feladata az igazság kimondása, hajszolják, nyüzsögtek, becsapták...stb., már Maseratival járnák, még tankolnom se kéne az életben.
Azt hittem, a kérdőívek eredményén dühöng. A szokásos buldogság már nem igazán hírértékű...
Viszont az álvillő oldalon kirakott egy szokatlanul magvas és a máskor úgy túltengő logorrheás önvallomásoktól mentes új posztot, ami aszongya hogy:
"Csöcs."
Ennyi.
Elsőre azt hittem, hogy ez csak egy véletlenül kikerült témavázlat és bepillanthattam az írónői műhelytitkokba, de aztán láttam, hogy már egy hete kinn van. Vajon mire gondolhatott a költő?
Mindenesetre, kedden remélhetőleg az amerikai választók biztosítják a kissé túlságosan is elszállt demokraták számára a megfelelő fékek és ellensúlyok rendszerét. Hajrá USA, hajrá usaiak! :-)
Persze, de itt nem ez volt a kérdés, hanem hogy nem igazán kóser módon lett alkotmányos alapjog az abortusz, és ezért került vissza az egyes államok kezébe a döntés. Pontosan ugyanúgy, ahogy mondjuk az európai államok is maguk döntenek róla.
"Milyen nemi egyenlőségi jogokat akarnak elvenni?2" - Elég a bibliaövezet ellenforradalmi befolyására gondolni.
Konkretice?
Lesznek, akik csak úgy nem tudnak átugrani Texasból Kaliforniába.
Igen, ahogy voltak olyanok is anno, akiknek nem volt rá pénze akkor, amikor még szövetségi szinten volt biztosítva mint alapjog. Mindig lesznek olyanok, akik nem fognak tudni hozzájutni vmely szolgáltatáshoz.
Nagyon kedvtelve ismételgeted ezt a 'szerzett jog' dolgot, de az abortusz esetében az ebül szerzés esete forgott fenn: megtévesztéssel, hamis vád alapján indult az egész eljárás...
Ha a trumpistákat háttérbe is szorítják, akkor marad a Republikánus Pártból egy libertárius-neokon héja tömeg, ami nem sok jóval kecsegtet, csak a trumpistáknál jobbak. A libertárius-neokon irány egyenes út a neoliberális válságba.