Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Nezd, idovel feladtam, hogy barkit meg tudok gyozni.
Es igen, idovel mindenki rajott, hogy milyen, csak elotte en voltam basztatva mindenki altal, hogy csak figyelmet akarok.
Hat ez van. Azt hiszem most mar tenyleg csak annyit er el a tombolasaval, hogy mindenkinek az lesz a velemenye, hogy tultolta. Amit csak sajat maganak koszonhet.
de azért van ilyen, hogy valaki elsőre töknormálisnak tűnik, aztán fokozatosan kiderül, hogy qrvára nem az, nekem viszonylag hamar leesett, Serinek is, másnak meg lassabban
meg olyan is van, hogy attól, hogy mással esetleg görény, velem még lehet rendes :)
Velem is próbált úgymond "kibékülni", csak nem ültem fel neki. Tudtam már akkor is, hogy arra akart kimenni, hogy infókat szedjen ki belőlem, amivel visszaélhet. Csak hát homarantyú, tudom hogy az egyik fő törekvésed IRL beazonosítani engem, csak hát azért dolgozni kell meg okosabbnak lenni nálam, ami neked megugorhatatlan akadály.
Én egyszer tiltottalak le, mert ijesztő dolgokat írtál nekem éjszakánként, és én nem vagyok se hitelesítve, se képesítve ezeknek a feldolgozására :(
A kanadai kopaszt viszont sokáig teszteltem beszélgetve, érdekelt, hogy mi van az egész mögött, és valszeg tényleg valami pataság van, folyamatosan sértgetett, kötözködött, majd hízelgett, majd megint belémkötöttt. Másokat is manipulálni próbált tőlem hallott infókkal. Megpróbált freeforumos topikokat nyitni, oda becsalogatni. Azt hiszem, ez a legjobb ismérve a hozzájuk hasonlóknak, hogy nem szimpátia/antipátia alapon beszélget, vagy kötözködik, hanem manipulál, és figyeli, mikor tapintott érzékeny helyre. És mivel unatkozik, akkor jó neki, ha minél nagyobb fennforgást bírt csinálni, ezért aztán mindenkit az érzékeny pontokon bököd. Végül, amikor önkontrollt vesztett (sokáig bírta egyébként), letiltottam.
De tényleg nem vagyok az. A 21-22 éves koromban általam preferált markáns jobboldali nézeteket annyiban lehetne ma már a fejemre olvasni, mint ahogy a rendszerváltó liberálisok közül is sokan (ahogy a 68-asok között is) rengeteg marxista, sőt maoista is volt, azután ma már ők sem azon a nézetrendszeren vannak. Ő meg tehet egyet.:)
épp azt mondom, hogy tökmindegy, hogy az vagy-e vagy sem, akár lehetsz is, ameddig nem uszítasz, pont erre hoztam fel Rooseveltet, a kanadai gyökér meg tehet egy szívességet :)
Nem vagyok az. Korábban markáns jobboldali voltam, mára sokkal liberálisabb vagyok. Egyébként amit ő zsidózásnak aposztrofál, az nagyjából abban merült, hogy a zsidó identitásról kérdezgettem, és ez a kettő a fejében, azzal együtt, hogy Izraelről sokszor elmondtam, hogy apartheid állam (ami szintén sokat finomodott a fejemben, mert szerintem a zsidók és a palesztinok kölcsönösen csapdába zárták egymást), szóval ezt állt össze úgy a fejében, hogy én egy megveszekedett antiszemita vagyok, hamasz-ügynöknek is szokott becézni.:)
Ebben igazad van, de mivel az egész stratégiáját arra építette fel, hogy ezzel most mennyire alám tesz, mintegy sakk.matt alapon, és 48 órája robotüzemben gyártja a nevemmel a fikacikeket, és én ezt tehetetlenül nézem, és ezzel mennyire kibaszik velem, szóval ez ellen csak úgy tudok védekezni, ha nyílttá teszem ezt az egészet . Azóta egyébként megint írt egyet a noxba.:)
ténlyeg nem kell vele foglalkoni, rájön a hoppáré, hagyni kell, hogy a modik kiganajozzák
amúgy meg tökmindegy, hogy sóls-e hozzá vagy sem, attól még futja az ámokot
minap fejébe vette, hogy én töröltettem valami nickjét, mert állítása szrint besólt nekem (nem is láttam!), erre fel bő fél napot ámokolt a kijevi topikban
egy serencsétlen vén fasz, de télleg
ja, az IRL adatokat meg feldúghatja magának ott kanukiában, ahol van
ott a noxos topikban gondolom amúgy is ismeritek egymást, tehát nem egy akkora nagy durranás, hogy miket haudoik akár rólad, akár másról
Az egész onnan indult, hogy ő mindenkitől benyeli a kritikát, viszont azzal ellentétben, amit ő állít, miszerint én "kajtatnék" utána, az ide 2-3 nappal ezelőtt beírt pár mondatom arról, hogy már pár éve is bárdolatlan (sőt tulajdonképp ősbunkó) volt a fészen, megint bekattantotta. Már másnap délután rám írt, bár spamben volt, de beleolvastam, és azt írta, hogy reméli megdöglök májzsugorban. (egyébként én is intenzíven hasonló jókat kívánok neki és rövid távon belül), majd mivel ugyan szociopata elmebeteg, de észrevette, hogy beleírtam ide az utolsó posztba, hogy meglepett a rám-IRl-ezéssel. És akkor a sötét fejében megfogant a gondolat, hogy akkor tulajdonképp van még egy kártyája, az IRL adataimmal és nevemmel történő fikanick gyártás szakmányban. Továbbra is lehet az elmeháborodott fejében, hogy ő elűz engem innen, mint amikor a fatvát kibocsátotta rám, de remélem, hogy a maceratúra űzi őt el és végleg, én maradok itt. Mindenesetre mindenki nyugodtan nézegesse a noxot, óránként be fogja tenni a nevemmel, hogy antiszemita vagyok, csurkista, illetve hogy ő és Jacques többször letiltottak fészen, mert részegen dajdajoztam.
Hátha ez az egész moral insanity dolog végleg eltakarítja a fórumról, meglátjuk.
A kanadai a család és utónevemet felhasználva két napja folyamatosan fikanickeket gyárt, többségében alkesz, szarházi és hasonló előtaggal és a noxba posztol vele. Majd később még írok erről, de hogy kihúzzam a méregfogát, egyelőre mindenki ismerkedjen meg a nevemmel, aki eddig még nem ismerte (nem hiszem, hogy sok ilyen van). Én egyébként 12 év alatt ilyenre, hogy valaki ezt meghúzta volna, nem emlékszem.
Na, hát ilyet itt is láttunk már jó párszor, holott itt is minden 'jegyzőkönyvezve' van és könnyedén visszakereshető.
Aki a hétköznapi életben megszokta, hogy az emberek képébe hazudik és úgyse derül ki, az ezek szerint nem tud mit kezdeni az olyan helyzetekkel, ahol minden szónak nyoma van.
Igaz, legutóbb is nyekergett arról, milyen sokba kerül neki egy-egy tárgyalás.
Hát, rusi, akkor talán nem kéne ilyen helyzetbe hoznod magad, nem?
Mit is óbégattál itt annak idején? Hogy pereljen be, aki akar? Megtörtént. Akkor mit nyivákolsz, hogy drága meg elveszted meg bujkálsz a végrehajtók elől és rejtegeted a számláidat?