Van olyan mérlegem, lehet, hogy kínai. Szóval 23 kilónak mértem a feleségem bőröndjét AUA Bécs Los Angeles járatra, de a bécsi reptéren az automata mérő 24-nek mérte és nem engedte át. Jött egy alkalmazott és átküldött az utolsó csekkelő helyre, ahol nem mérték. Ennyi.
Én a Lidl-ben vettem egy kifejezetten poggyász mérésre alkalmas kis "mérleget". Nagyon praktikus, csak rá kell csatolni a hátizsák fogójára és felemelni. Talán 40 kg a teherbírása. Persze lehet, hogy kevésbé pontos.
Meg lehet próbálni alkudozni is. Továbbá, bár nem tudom annál a légitársaságnál mennyi a felár kg-onként, de ha sok a túlsúly, akkor érdemes megpróbálkozni okosba' megoldani: egy kis kp. a pultosnak, és máris rugalmasabban fogja kezelni a plusz súlyt. Megjegyzem, ez azért nem biztos megoldás, az alkalmazottól függ, mennyire rugalmas ilyen téren.
általában 10%-os a toleranciaküszöb. vegyél magadra egy sokzsebes kínai mellényt, és abba tegyed a nehéz cuccokat, amíg a csomagot feladod, mert közben megnézik a kézit is. utána már azt csinálsz, amit akarsz :-)
Nem, csak nem jut eszembe. Talán a kinai oldalon kell. Vagy csak nem a manage alatt. Ott van valahol a siteon, csak nem logikus helyen. Egyébként full fapad azoldaluk. Elég gáz
Pedig valami trükkel lehet széket választani előre. Ingyen. Csak nem ott, ahol gondolnad.
A járat teljesen rendben. Dreamliner. Jó kaja, kényelmes economyn.
Van már tapasztalat a Shanghai Airlines BUD-Shanghai járatáról? Vettem egy jegyet átszállással Tokióba, de a honlapon (China Eastern német website) nem igazodok el, nem tudok sem ülőhelyet választani, sem a repjegyem részleteit megnézni.
Turkish Airlines-szal kapcsolatban lenne egy kérdésem, kíváncsi vagyok a véleményetekre és a tapasztalatokra ezzel kapcsolatban.
A weboldaluk szerint a kézipoggyász mellett felvihető az utastérbe még egy személyes dolog (kézitáska, laptop, gyerekülés stb.). Méret és súly erre nincs megadva. Én elég értékes dolgokat fogok magammal vinni, melyek feladott poggyászként szállítása nem jöhet szóba. A cuccok egy része nem fér el a kézipoggyászomba, így még egy kézitáskát vinnék magammal. Méretei: 35*28*20 cm. Kb. mint egy kisebb laptoptáska, de jóval szélesebb.
Szerintetek ekkora méretűt fel lehet még vinni magammal a gépre?
Megoldottam végül Google flights volt a befutó az a magyar aa.com ra dobot HUF ban fizettem és bónusz, hogy az egy napos csúszás miatt meg 50k huf al olcsóbb is lett.
Meglepő de a matrix sem hozta amire szükségem volt.