Keresés

Részletes keresés

gadelka Creative Commons License 2016.09.24 0 4 313

Hát, tudom a statisztikákat........ De nem mondhatom a páromnak, hogy figyelj, az esélyed nulla. Akaszd fel magad, ha nem akarsz szenvedni.

Próbálok mindent megtenni, amit csak lehet, olvasok, kérdezek, utána járok.

Én tudok olyat, aki meggyógyult, és 12 éve tünetmentes. Személyesen ismerem.

Szerintem hinni kell, még akkor is, ha tudod, hogy nagyon rosszak az esélyek. De tisztában vagyok azzal, hogy kétféleképpen alakulhat a betegség, amiből a második az esélyesebb..........

Sajnos.

 

 

Előzmény: _chillout_ (312)
_chillout_ Creative Commons License 2016.09.23 -3 2 312

Gadelke, az irasod alapjan realista embernek tunsz, ezert le merem irni: a hasnyalmirigyrak altalaban mar nagyon elorehaladott, mire tuneteket okoz. Eppen ezert szinte 100%-os a halalozasi aranya. Volt egy forumtars, Sevice neven irt, o viszonylag nagyon sokaig, evekig elt a hasnyalmirigyrakkal, esetleg erdemes az o hozzaszolasait visszaolvasni, nala peldaul jo eredmenyeket ertek el a hiperthermias kezelesekkel.

 

Nagyon sajnalom, hogy en csak kudarcrol tudok beszamolni, de sajnos ez nem egyeni, kozmetikazott statisztika, hanem a valosag.

Előzmény: gadelka (307)
gadelka Creative Commons License 2016.09.23 -1 2 311

gadelka70@gmail.com

Előzmény: JammieB. (308)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.23 0 3 309

A helyedben nem adnám meg az emil címem...persze nem vagyok a helyedben! :))

Előzmény: gadelka (307)
gadelka Creative Commons License 2016.09.23 0 0 307

Persze!! Minden érdekel. Tapasztalatok, eredmények, kudarcok, minden.

Előzmény: JammieB. (306)
gadelka Creative Commons License 2016.09.22 0 1 305

Hát, nála augusztusban indult az egész, fájt a hasa. Először csak esténként, aztán rá egy hét múlva már egész nap.

Ultrahangra küldték, mert nem gondolták, hogy rák. Majd ct-re. A CT mutatta ki, hogy egy 5,5 cm daganat van a hasnyálmirigy fej részében.

Műteni nem lehet, mert a hasi ér mellett van nagyon közel. Hétfőn megyünk először kemóra.............

Elvileg áttét nincs még, legalábbis azt mondta a sebész.ú

Szóval, még nem tudjuk, hogy meggyógyul-e, de nagyon bízunk benne.

Ha esetleg valaki ugyan ebben a cipőben jár, szívesen megosztanám vele a tapasztalatokat, és persze az ővé is érdekelne.

Előzmény: JammieB. (304)
gadelka Creative Commons License 2016.09.21 0 1 303

Nagyon sajnálom.

Előzmény: indanick2016 (301)
indanick2016 Creative Commons License 2016.09.19 0 1 301

Kedves gadelka! ovics már nem válaszolhat...

Előzmény: gadelka (300)
gadelka Creative Commons License 2016.09.19 0 1 300

El tudnám érni Önt valahogy? Az én páromnál is augusztus végén diagnosztizálták a hasnyálmirigy daganatot.

Szeretnék kérdezni, illetve tapasztalatokat megosztani ha lehetne.

gadelka70@gmail.com

Előzmény: ovics (288)
m.é.k.2014 Creative Commons License 2016.06.28 0 0 299

Megáll az eszem! Le sem írta, naná... nem gyárt bűnjelet... elsősorban erre irányul az "állapotfelmérés": eléggé hiszékeny-e a páciens ahhoz, hogy a rákmumustól halálra rémülten, további kérdések nélkül korlátlanul tejeljen a zsarolás hatására hosszú hónapokig, ha valami más bajra rá nem megy közben... aztán ha túléli a homeopátiás (szenteltvizes) rákirtást, valamikor egy újabb rezonáltatással diadalmasan daganatmentesnek nyilváníthatja a potenciális gyilkos. Teljes bizalmat mutatva, próbáld meg írásban kiszedni belőle a diagnózist és a gyomor-hasnyálmirigy rák (ha lúd, legyen kövér) gyógyítására javasolt terápiát. Hátha revideálja az álláspontját, hiszen leírni aligha merheti, önfeljelentés lenne. És édesanyád így beláthatja, hogy tévútra került. Vagy ha mégis leírná az „orvos”, mert elhiszi, hogy az együttműködéshez kéred, akkor lesz mit felmutatnotok a megfelelő helyen és időben az igazi diagnózis birtokában. A CT azért lenne jó még a belgyógyász előtt, mert fizetősen pár napon belül kizárhatná a rákot, meg lehetne szabadulni a lázálomtól, és esetleg kimutathatna valami más eltérést – a belgyógyász pedig ennek ismeretében vizsgálódhatna tovább célirányosan. A sz... háziorvost pedig le kell cserélni elismerten tisztességesre, hiszen ők élet-halál urai. Sorsdöntő, hogy ajtót nyitnak-e a szakellátás felé, vagy eltorlaszolják az átjárót. Én nemrégiben váltottam, érdemes.

Előzmény: Radovicsné G. Orsolya (298)
Radovicsné G. Orsolya Creative Commons License 2016.06.28 0 0 298

m.é.k.2014 köszönöm. Én is agy gondoltam.Ráadásul fura, hogy semmilyen papírt nem adott neki.Csak leírta a bogyók nevét és a diétát.Felvettem már egy magán belgyógyásszal a kapcsolatot mert a háziorvosa egy kalap..... Ő hozzá elviszem és kivizsgáltatom. A ct re már én is gondoltam. Nem hagyom magam mert ez nem játék .Köszönöm a tanácsokat.

m.é.k.2014 Creative Commons License 2016.06.28 0 1 297

Orvos! Egyáltalán nem biztos a diagnózis, a "biofizikai állapotfelmérés" egy blöff. Tünetek vannak, az ok még mindig ismeretlen. A rossz tumormarkerrel (ami bármi mástól is lehet) már tovább szokták vizsgálni a beteget "hivatalosan" is, pl. az, aki kérte a vizsgálatot, meg gennyes torokkal is, a gégész. De ha mégsem, vagy nem tudod, kihez fordulj ott, akkor vidd el édesanyádat mellkasi-hasi magán-CT-re (pl. az olcsóbb Raditechez vagy a drágább Diagnoscanhez Budapesten), pár tízezerért megnézik, csakugyan van-e daganat. És ez a vizsgálat talán édesanyádat sem ijeszti meg első lépésben, orvost ott nem lát közelről, a gép pedig nem ijesztőbb, mint a biorezonáló masina. A költség sem magasabb, mint a természetgyógyászé. Hátha kizárják a rákot, és fellélegezhet, kha pedig mégsem, lehet tovább gondolkodni... az még mindig nem kötelezi semmire...

Előzmény: Radovicsné G. Orsolya (294)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.28 0 1 296

"....ő csak természetes gyógymódokban hisz. Sem műtétről sem kemóról nem kar hallani...."

 

Sajnálom, de azt kell, hogy mondjam, hogy ha így áll hozzá, akkor igen nagy az esélye, hogy rövidesen semmiről nem fog hallani.....

Előzmény: Radovicsné G. Orsolya (294)
Emily123 Creative Commons License 2016.06.28 0 0 295

Mindenképp orvos! 

Előzmény: Radovicsné G. Orsolya (294)
Radovicsné G. Orsolya Creative Commons License 2016.06.27 0 0 294

Sziasztok!Édesanyámat egy rutin vizsgálat alkalmával elküldték tumor marker vérvizsgálatra ami pozitív lett.Majd felkeresett egy belgyógyász-természetgyógyászt aki egy biofizikai állapotfelmérés után megállapítottat, hogy : Candide-ja van, szteptokokusz fertőzése, a hasnyálmirigylén és a gyomrában tumor található és a nyirokmirigye is elváltozást mutat. A torka pedig tiszta genny. Évek óta jár orvostól orvosig mert érzi valami nem jó és a vérképe sem jó.A háziorvos legyintett a hematologus : ismeretlen eredetű vírus. Jelenleg a doktornő homeopátiás kezelésben és szigorú diétát írt elő neki.Hallott már valaki erről a gyógymódról?Mennyire ijedjek meg? ( egyébként totál kivagyok) Én szeretném elvinni egy másik orvoshoz de teljesen elzárkózik tőle mert ő csak természetes gyógymódokban hisz. Sem műtétről sem kemóról nem kar hallani.

_chillout_ Creative Commons License 2016.06.15 0 0 292

Szia, ovics leírta egy picivel lejjebb az e-mail címét, szerintem neki nyugodtan írhatsz. A hasnyálmirigyrák a legeslegalattomosabb rákfajta; mire tünetet okoz, már rég késő. Nagyon jó, hogy anyukádnál viszonylag időben megtalálták, így van esély a javulásra. Hasnyálmirigyrákra a gemzar a bevált kemo, ha az nem váltja be a reményeket, később válthatnak még agresszívabbra.

A legfontosabb, hogy anyukád közérzete jó legyen és a rák lehetőleg ne terjedjen tovább.

Előzmény: Cia10 (290)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.15 0 0 291

és már olvastam hogy nagyon lúgos étrend kell, mert azt nem bírja a rák, illetve ezt a vénás c-vitamin infúziót, avemárt, őőő és még sok más dolgot is. Ezek közül van valami amivel segíthetjük ténylegesen esetleg a gyógyulást, csak mert azt tudom, hogy a kemot jelenleg semmi nem helyettesíti, de hátha valamivel még tudjuk pusztítani ezt a szörnyű dolgot. "

 

A legjobb megoldás, ha ezt az egészet elfelejted és úgy veszed, mintha le se írtad volna.....

Előzmény: Cia10 (290)
Cia10 Creative Commons License 2016.06.15 0 1 290

Sziasztok!

 

Anyukámnak kb. március végén egy ct-n véletlenül vették észre a betegséget. Átirányította a ct-s orvos az onkológiára. Már túl van a műtéten/műtéteken. A vizsgálatok alatt úgy tűnt, hogy a daganat kb 2 cm és a fej részen van, így azt tervezték, hogy ha minden jól megy elég lesz a fej részt eltávolítani a daganattal. Nyilván nem így történt... Már több mint 6 hete van kórházban, az első műtétnél végül kivették a daganatot ami több mint 2 centis volt, az egész hasnyálmirigyet, a lépet és a patkóbelet. Utána még különféle komplikációk miatt 2X újranyitották. Most tartunk ott, hogy napokon belül átviszik másik kórházba, és a cukra beállítása után hazaengedik. Viszont rövid időn belül elakarják kezdeni a kemot, mert kivették a hasnyálmirigy körül lévő nyirokcsomókat, összesen 13-at és abból 5-ben találtak is rákos elváltozást. (Ha valamit nem éppen szakszerűen írok elnézést.) Gemzarral akarják kezelni, mert ezek után nem bírna ki erősebbet, és állítólag ez elég jó is erre a daganattípusra. Igazából érdekelne, olyanok véleménye, tapasztalata,  sőt akár mindennapjai akik ebben a betegségben szenvednek :(, mert nyilván azt szeretnénk, hogy anyukánk még jó sokáig velünk legyen, és ezért mindenben szeretnénk segíteni őt. Még nagyon fiatal 53 éves, sok időt kell köztünk töltenie, és már olvastam hogy nagyon lúgos étrend kell, mert azt nem bírja a rák, illetve ezt a vénás c-vitamin infúziót, avemárt, őőő és még sok más dolgot is. Ezek közül van valami amivel segíthetjük ténylegesen esetleg a gyógyulást, csak mert azt tudom, hogy a kemot jelenleg semmi nem helyettesíti, de hátha valamivel még tudjuk pusztítani ezt a szörnyű dolgot. 

 

Előre is köszi a válaszokat, segítséget, és mindenkinek jobbulást, gyógyulást, és sok sok kitartást!

ovics Creative Commons License 2016.05.29 0 1 289

Kérek minden jó szándékú termék ügynököt, hogy ne küldjenek az email címemre semmi információt, miszerint az ő terméküktől meggyógyulok.

A legközelebbit már spamba teszem.

Nem azért írunk itt egymásnak, hogy lehetőséget és címeket mazsolázzanak ki az üzletükhöz.

Ez ennél komolyabb, sajnos.

ovics Creative Commons License 2016.04.11 0 0 288

Szia!

Írj:

ovics@freemail.hu

Előzmény: Be Happy... (287)
Be Happy... Creative Commons License 2016.04.06 0 0 287

Szia Ovics!

Felvenném Veled privátban a kapcsolatot...

Írnál valami elérhetőséget?

Köszönöm

Előzmény: ovics (286)
ovics Creative Commons License 2016.03.30 0 0 286

Megirtam emailben....

Előzmény: divanyka (284)
ovics Creative Commons License 2016.03.30 0 0 285

Sziasztok!

2 éve diagnosztizálták nálam a fenti betegséget. Felnyitottak, kivették az epémet és visszavarrtak, mondván a dög rajta van az éren, így nem operálható. A szövettan szerint vannak cannibál sejtek.

Azóta a 4. fajta kemónál tartok.

Nincs azóta sem áttét, de a növekedés is minimális.

Jelenleg úgy néz ki felszívódási problémákkal küzdök, minden távozik belőlem étkezést követő fél órán belül.

A probléma még, hogy megzavarodott a vércukor  is és a pajzsmirigy is. Hiába inzulin, hiába pajzsmirigy hormon.

Amit kapok a betegséggel kapcsolatban:

 

- most éppen Gemzar FLU-LV kezelés során 20 mg CDDP és /00 mg Gemzar kemó minden második héten

- Rabiprex 20 mg 2x1

- Contramail Retard 100 mg 2x1

- Womita 3x1

- Pangrol 10.000 e.  3x1

- Medrol 4 mg  2 szem

- Lopedium szükség szerint

- Béres Extra csepp

- Nutridrink napi 2x

 

95 kilóról lefogytam 64 kilóra. Persze ez nagyon lassan, valójában az utolsó félév aggaszt.

A dokim kezdetben azt mondta, a műtétre kemózunk, 2 hete viszont kijelentette, hogy nem ad át műtétre. 

 

Örülnék, ha megoszthatnám olyannal a tapasztalatomat, aki szintén ebben a betegségben szenved.

Ha orvos véleményezi a hozzászólásomat, azt is szívesen veszem.

divanyka Creative Commons License 2016.03.27 0 0 284

Szia,

 

Köszi a választ. Hozzá hogy lehet bejutni, van valami elérhetősége, amin lehet keresni? Gondolom a SOTE klinikára gondolsz... a klinikát kell hívni?  Bocsánat, de nem vagyok járatos a témában, édesapám egy vidéki kórházban fekszik, nem tudom, hogy ennek mi a menete..

 

Köszi előre is!

 

 

Előzmény: ovics (281)
_chillout_ Creative Commons License 2016.03.27 0 0 283

Én 3x2-t szedek tíz éve és csak nagyon ritkán van problémám.

Előzmény: ovics (282)
ovics Creative Commons License 2016.03.27 0 0 282

Szed valaki Pangrolt? Enzimpotlo. 

Mellekhatas? 3x1-t kell szednem, de az estinel mar gorcsolok, hanyingerem van, puffadok es gazos vagyok.

ovics Creative Commons License 2016.03.27 0 0 281

Dr Harsanyi prof a Klinikan. O erre szakosodott.

Előzmény: divanyka (280)
divanyka Creative Commons License 2016.03.26 0 0 280

Sziasztok,

 

Édesapámnál a hasnyálmirigy fej részében diagnosztizáltak daganatot. A rák típusáról és stádiumáról még nincs információ, viszont vidéki kórházban azt javasolták, hogy amilyen hamar csak lehet műteni kellene. Tudnátok ajánlatni hasnyálmirigy-sebész specialistát?

 

Köszönöm előre is!

Törölt nick Creative Commons License 2016.01.15 0 0 279

Sziasztok!

 

Tudna nekem valaki segíteni ajánlani olyan gasztros dokit aki a hasnyálmirigy epe a szakterülete. Több éve fennálló emésztési gondokkal küzdök. Eddig mindig gyomor beleket vizsgálták mert 2x volt refluxgátló műtétem. Azt hittem ezután majd másfelw is kutakodnak de tévedtem. Kb. Egy hónapja brassói evést kővetően úgy begörcsöltem azt hittem itt a vég. Elmentem háziorvoshoz aki kreon buscopant irt fel. Napról napra rosszabbul voltam az egész ünnepeket végigszenvedve. Voltam gasztos dokinál aki kilégzéses teszteket csinált laktóz és laktulózra mindkettő pozitiv lett. Keményítő terhelés sajnos nem volt. Azt mondja felborul a bélflóram amire normixot kapok de abszolút nem használ. A tüneteim állandó köldök körül és jobb felhasban mélyen görcsös szúró fájdalom ami a hátba kisugárzik. Evés után hányinger puffadás korgas morgas iszonyatos bélgázosodás. Uh nem látta hasnyálmirigyet mert bélgázzal fedett de én érzem hogy ö a ludas. Valami ott nem jó akár müködésbeli vagy más probléma. 1 honap alatt több mint 6 kilot fogytam az étvágyam is pocsék. Most szerintem a kaja váltotta ki mert vannak jobb időszakaim is akkor több mindent eszegettem de ha kicsit is megszegem jön a hasmenés rosszullét stb. Bpest  vagy Szegeden szeretnék keresni ez irányban orvost akár magánban is ha tudtok segíteni nagyon megköszönném. 😊

orgonenergia Creative Commons License 2015.11.30 0 0 278

Nagyon ajánlom, amíg nem késő!!!!!!!!!!!! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!