Keresés

Részletes keresés

Generic Jingle Creative Commons License 2017.10.02 -2 0 17493

Nem értem, mi bajuk lehetne abból, ha megírnák, hogy tkp. mit is követtem el. Ha megírják, hogy pl. tartozom, vagy az egyik termékem szabálytalan, vagy esetleg fel akartam venni az egyik érdeklődővel a kapcsolatot a céget megkerülve (más ok nem jut eszembe, ami miatt esetleg kizárhatják az embert), akkor rájövök, hogy hogyan kell meghekkelni a rendszerüket, hogyan kell kijátszani a szabályokat?

Amúgy azért is érdekes a cég védelmezőinek hozzáállása, miszerint én biztosan hazudok és szar alak vagyok, mert én pl. kaptam már közműcégtől és önkormányzattól is téves levelet. És ha onnan jöhet ilyen, akkor egy "sima" kft-től is.

Előzmény: SzárnyasFerenc (17492)
SzárnyasFerenc Creative Commons License 2017.10.02 -1 0 17492

Értelek, ja, elvárná az ember a magyarázatot. A gyakorikérdéseken írta egyszer egy ügyfélszolgálatos, hogy azért nem indokolják az ilyesmit, mert azzal feltárnák a biztonsági rendszerük működését. Ez is érthető, de így patthelyzet. Remélem, kitalálnak rá valami megoldást. Amúgy tényleg érdemes ilyenkor átrágni az ÁSZF-et, abból ki kell derülnie, hogy mit csináltál szabálytalanul.

Előzmény: Generic Jingle (17480)
Törölt nick Creative Commons License 2017.09.30 0 3 17491

Igen, dolgoztam 23 hónapig a Vateránál. Más területen ugyan, de azért van némi fogalmam a működésről is. Plusz gyakorló felhasználó vagyok. Ezt a fórumot ha nem is rendszeresen, de olvasom egy ideje. Lehangolóak a tiedhez hasonló hozzászólások, a destruktív hozzáállás. Ez nem tájékozatlanság, hanem valami más. Nem minősítem, mert nem kívánok személyeskedő vitába belemenni.

Továbbra is az a véleményem, hogy pontosan tudod miért kaptad a felfüggesztést és az nem lehet kis dolog. A Vateránál pontosan szabályozott belső folyamatok alapján megy a munka. Mindennek nyoma van, minden intézkedésről mennek a levelek. Ha tisztességesen állnál hozzá a kérdéshez, akkor itt az okot itt is megosztottad volna. Ha meg nem tartod jogosnak, akkor megreklamáltad volna az ügyfélszolgálatnál. Megtetted? Nem? Vajon miért nem? Vagy igen? Akkor nem az lenne a korrekt, ha megosztanád az egész történetet hangulatkeltő, csúsztató félinformációk helyett?!

Nehezen szántam rá magam az írásra (még így új névvel is), de nem is kívánok tartósan ilyen ügyekben írogatni, nincs rá gusztusom.

Előzmény: Generic Jingle (17490)
Generic Jingle Creative Commons License 2017.09.30 -3 1 17490

Ez volt az első hozzászólásod? Na akkor te biztosan Vatera alklamazott vagy. Áruld már el, hogy miért jár 14 napos bünti nálatok!

Előzmény: Törölt nick (17487)
Generic Jingle Creative Commons License 2017.09.30 -2 1 17489

Kérdés: ha van külön levél, akkor ez miért szerepel itt?

További információért, kérjük, olvassa el a Vaterán érvényes Általános Felhasználási Feltételeket! Kérdésével forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Generic Jingle Creative Commons License 2017.09.30 -3 1 17488

Nem láttál? Mint Vatera használó, vagy mint Vatera dolgozó írod ezt?

Törölt nick Creative Commons License 2017.09.29 -2 5 17487

Hogyne tudná, csak a szokásos fröcsögés... Amit bemásolt, az a fiók korlátozásáról szóló értesítő. A konkrét szabálytalanságról külön levelet küldenek. Azt érdekes módon "elfelejtette" itt megemlíteni.
14 napost meg nyilván nem akármiért osztogatnak, én még nem láttam 3 naposnál hosszabb felfüggesztést :-D

Előzmény: nemzep (17485)
Generic Jingle Creative Commons License 2017.09.29 -2 1 17486

Nekem vallási, erkölcsi, politikai meggyőződésem van, neked meg vaterás.

Előzmény: nemzep (17485)
nemzep Creative Commons License 2017.09.29 -3 2 17485

Ez már a te dolgod. Egyébként meggyőződésem, hogy tisztában vagy az okkal, csak jó egy kicsit pfujjolni.

Előzmény: Generic Jingle (17484)
Generic Jingle Creative Commons License 2017.09.29 -1 0 17484

Elolvasom, majd karácsony és újév között, ha időm engedi, és kedvem is lesz hozzá.

Előzmény: nemzep (17483)
nemzep Creative Commons License 2017.09.29 -1 1 17483

"További információért, kérjük, olvassa el a Vaterán érvényes Általános Felhasználási Feltételeket! Kérdésével forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!"

Generic Jingle Creative Commons License 2017.09.28 -1 1 17482

Gondolkodom, de nem nagyon jövök rá. :-(

Amúgy meg olyan nagyon nem zaklat, nem fogok rákérdezni, mivel már nem akarok ott hírdetni, ettől az ügytől függetlenül.

Előzmény: Real Putyur (17481)
Real Putyur Creative Commons License 2017.09.28 0 0 17481

Valoban abszurd, hogy nem indokoljak a szankciot; de azert ha elgondolkozol, valoszinuleg rajossz hogy hol tettel rossz fat a tuzre (raadasul nem eloszor, ebbol a 14 napbol ugy tunik, hogy ez volt a masodik dobasod).

Generic Jingle Creative Commons License 2017.09.28 -1 0 17480

Nem az a kérdés, hogy én sejtem-e hanem hogy ők közlik-e ezt velem.

Elképzelem ezt az élet más területein:

- Kapsz egy osztályfőnöki intőt, de nem írom bele, hogy miért, úgyis tudod.

- Kapsz egy boxutca áthajtásos büntit, de nem mondom meg, hogy miért, úgyis tudod.

- Beperellek, de nem mondom meg, hogy miért, úgyis tudod.

- Öt év börtönre ítéllek, de nem mondom meg, hogy miért, úgyis tudod.

Kérdésedre válaszolva: fogalmam sincs, hogy mi áll a háttérben.

Előzmény: SzárnyasFerenc (17479)
SzárnyasFerenc Creative Commons License 2017.09.28 0 0 17479

És legalább sejted, hogy miért lehet, vagy teljesen értetlenül állsz a dolog előtt?

Előzmény: Generic Jingle (17478)
Generic Jingle Creative Commons License 2017.09.27 -1 1 17478

Ma kaptam, indoklás persze nincs.

Felhasználói fiókjához való hozzáférését korlátoztuk!

Sajnálattal értesítjük, hogy felhasználói fiókját a Vatera Általános Felhasználási Feltételeinek megsértése miatt, kénytelenek voltunk 336 órás korlátozás alá helyezni.

A Dante International Kft. fenntartja a jogot bármely felhasználó kizárására, vagy bármely tranzakció, információ törlésére, amely a Vatera értelmezése szerint ellenkezik a piactér megfelelő használatával vagy szabályzatával.

További információért, kérjük, olvassa el a Vaterán érvényes Általános Felhasználási Feltételeket! Kérdésével forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Üdvözlettel:
A Vatera Csapata

korovjov_100 Creative Commons License 2017.09.25 -1 0 17477

Ez a zsibvásáros csomagküldő, gondolom mennyire ment..

Zsiben kb két hét alatt 2-3 kattintás volt a cikkeimre. vaterán kb 25-30. De mivel negyedáron nem akarok megszabadulni a termékeimtől, fogom az egészet és beviszem a darabanthoz. ennyi

Mivel teljesen mindegy, hol adom el, jutalékot mindenhol kell fizetni, de nekem már nincs ingerem az azt követő kicsinyességi attrakciókhoz. ja fészbúkon nem, ott csak teljes megfigyelés alatt áll mindenki, szóval passz.

Előzmény: Generic Jingle (17475)
LadyP Creative Commons License 2017.09.20 0 0 17476

ó, ez nem jó hír :( mondjuk az meg nem rossz, hogy a Foxpost tovább terjeszkedik, talán egyre több vidéki városban is elérhető lesz

Előzmény: Generic Jingle (17475)
Generic Jingle Creative Commons License 2017.09.19 0 0 17475
pinnipedia Creative Commons License 2017.09.19 0 1 17474

Megtisztelő az érdeklődésed, kezdek elpirulni. :) Eddig azt hittem, hogy jogom van eldönteni, hogy milyen témák érdekelnek, és nem dug börtönbe a fórumrendőrség, amiért nem itt töltöm a fél életemet okoskodással, trollkodással és mások oltogatásával. Szólj, ha az szabályzat tartalmaz ilyesmi előírást (töredelmesen bevallom, nem olvastam végig), akkor jövök gyakrabban, talán még az órás szakmába is beletanulok neked hála!

Előzmény: glashuette (17473)
glashuette Creative Commons License 2017.09.18 -3 0 17473

Társadalmi munkában kell csinálnod? Mindenesetre látom figyelemmel követed a topicot mind a 19 hozzászólásod ellenére.

Előzmény: pinnipedia (17472)
pinnipedia Creative Commons License 2017.09.18 0 2 17472

Hát ez nagyon jó. :DDD Tudod mit? Beszállok a perverz kis szerepjátékodba: "Ó, én erről már rég tudtam, szerintem is jó fejek a főnökeim!"

Na, jól csináltam? Egészen beleéltem magam, úgyhogy ha tudsz tényleges állást, szólj! Talán végre olyan gazdag leszek, mint te, és szórhatom majd a 9 forintjaimat a kukába! <3

Előzmény: glashuette (17471)
glashuette Creative Commons License 2017.09.16 -1 0 17471

"Izzítsd az egeret" – olvasd csak mit találtak ki a főnökeid (http://www.vatera.hu/ingyenes-feltoltes/)

Újabb 9 forintokat nem kell kiadnod! Siess, mert lemaradsz ;-)

Előzmény: pinnipedia (17470)
pinnipedia Creative Commons License 2017.09.14 0 1 17470

Én is nagyon bízom benne, hogy előbb-utóbb mindenhol lesznek! :) Csodálkozom is, amikor valaki ördögtől való dolognak gondolja őket, hiszen ugyanúgy emberek teszik be a fakkokba a csomagokat, nem robotok. :D Ismerek olyat, akit zavar, hogy egy kódot kell bepötyögnie ahelyett, hogy személyesen adná át a postás... Nem fogom megérteni.

Előzmény: korovjov_100 (17469)
korovjov_100 Creative Commons License 2017.09.12 0 0 17469

Ha lenne mifelénk egy ótvaros akármilyen automata én is az lennék:)) [Mellesleg megkönnyítené a postafutárok dolgát is, hogy nem kellene kismillió utcába betérni stb, de ezt csak halkan jegyzem meg] de egy közel 15 ezres falvacskában ez még nem jöhetett létre. A következő 10 km-re található, ha csak ezért mennék át, akkor sokkal drágább mint egy DPD 900Ft-os házhoz szállítás.

Szerintem ne kiabáld el..csak az időn múlik meg a folyó mosta parton.:)

Előzmény: pinnipedia (17468)
pinnipedia Creative Commons License 2017.09.11 0 3 17468

Igen, karácsonykor tényleg katasztrófa az MPL... Én amúgy alapvetően Foxpostpárti vagyok, kár, hogy azzal nem lehet külföldre küldeni. Nem mindegy, hogy 400 vagy több ezer Ft-ba kerül a szállítás, meg amúgy vevőként is jobb csomagautomatázni, akkor nem kell otthon tűkön ülve várni a postást. :)

Előzmény: korovjov_100 (17467)
korovjov_100 Creative Commons License 2017.09.10 0 0 17467

A magyar posta túlterhelt. Nincs megfelelő kapacitása erre az elképesztő forgalomra. Gondolom észrevetted, hogy ünnepekre mennyire behalódik az egész. 2 nap helyett előfordult már, hogy 9-14 napra tudták hozni.

A DPD európai szintű lefedettséggel bír.

Előzmény: pinnipedia (17465)
korovjov_100 Creative Commons License 2017.09.10 0 0 17466

A feltöltési díj egy nagyon rossz ötlet. Mert a jutalékból sokkal inkább lehet kaszálni vatera nézetéből, ha eredeti dolgok vannak fent a sok hamisítvány helyett.

Én nagyon is megértem glashuette álláspontját. Ha valaki pl keres rolex órát, amire kijöny 300 találat, aminek 99% kamu, akkor ez inkorrekt, az eredeti rolex órát kereső és az azt eladó ellen.

Előzmény: Generic Jingle (17457)
pinnipedia Creative Commons License 2017.09.07 0 0 17465

Köszi, megnéztem, és vaterafutáros DPD-vel tényleg lehet csomagot küldeni külföldre. :) Csak az az érdekes, hogy 31,5 kg-ig egységár van... Mondjuk összehasonlítottam az MPL díjaival, és elvileg így is jobban megéri.

Gotha'72: Neked is köszi a segítséget! Ausztriába szeretnék küldeni egy kisebb csomagot (néhány könyv, szerintem 1 kg-os lehet) - ha nem néztem félre a táblázatot, akkor MPL-el 7535 Ft lenne, vaterafutáros DPD-vel meg 3978. Létezik, hogy ilyen nagy a különbség? :D

Előzmény: LadyP (17463)
Gotha'72 Creative Commons License 2017.09.06 0 0 17464

érdekes lenne hogy hova ha pl. postával küldöd. Németországba pl lehet ajánlott levélként is küldeni kisebb csomagot, meg csomagként is 2-3ezerrel olcsóbb az első.  Alul van a tarifatábla. 

https://www.posta.hu/static/internet/download/2017_tarifatabla_HU.PDF

futárokat meg innen tudsz rendelni

http://www.vaterafutar.hu/

Előzmény: pinnipedia (17462)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!