Mint azt Einstein is megmondta: száz kísérlet sem bizonyíthatja, hogy igazam van, de egy is bizonyíthatja, hogy nincs. Ha még mindig él az elmélet, akkor biztosan nem sikerült bizonyítani az ellenkezőjét."
Az viszont néhányakat érdekel, ha te állítólag cáfolni tudod bármelyik relativitási elméletet, akkor azt az elmúlt 25 évben miért nem tetted már meg? Legalább ebben a témakörben, ami arra lett létrehozva:
Nekem végül is valóban unalmas. Főként kb 1,5-2 év több százezres és millió fős nemzetközi fizika csoportokban való aktív részvétel után. Tehát a memetikai/kognitív folyamatokat nézegetem csak jellemzően.
Igazából ami itt van, az is kellően untat. Tévét is nézek mellette, azért is van néha elütésem, mert máshova is koncentrálok.
Valószínű a jövő héten nekikezdek a kiadókkal/kiadómmal egyeztetni az angol változatú könyvkiadásom miatt. Az előző könyveimből van annyi bevétel, ami fedezi, még marketinggel együtt is ennek a dolgait. Neked valószínűleg fogalmad sincs mit fed egy ilyen folyamat. Majd ha elkezded, akkor fogsz csak rázizzenni. Az hogy valamit összefirkálsz ... még nagyon a kezdetek kezdete csak.
Hasonlattal, igen. Jó pár nehéz fizikai., mérnöki és tudományos problémát megoldottam már. ... de ez nem lényeg.
Ami a lényeg, hogy az agyzizidet fel kellene saját magad ismerned. A hátrányait és előnyeit is. Éppen ma volt az egyik TV adón Nash életét feldolgozó film. Ami ugyebár kellően agyzizis volt és még is össze tudott barkácsolni magának egy komoly tudományos díjat. A Kálvinista Apologetika gyerek felismerte.... abbahagyta a teológiát és elment számítógép programozónak. Nos baráti jótanács... tegyél te is valami hasonlót.
Mert az einsteni relativitás elmélet már nagyon sokszor pontosodott, részekre bontódott, de soha sem bukott meg és nem is igen fog.
Az is egyértelmű, hogy neked valami agyzizid van einsteinnel és az általad beképzel,de nem valós világnézetével esetleg vallásaival is. (kazár vs nem kazár probléma, amivel mások már piszkáltak)
Nos a relativitás elméletek, olyasmi, mint a villanykörte ... Amit ugye Edisonnak könyveltek el, de közben tudósok tucatjai közös érdeme. Már csak akkor is és azóta a tovább fejlesztés még több tudós közös érdeme. Szóval neked kellene elgondolkodni, hogy miért is güzülsz és mész neki a FALNAK bukósisak nélküli fejjel?
Hiszen a Szuper / Semmi / Meta / Bohóc Fizikád ... már megne sértődjél, de csak olyasmi hasonlattal, mintha egy többszörös Forma1 bajnok pilóta, beáll a szabad idejében egy vidámparkban dodzsemezni.
Szóval tényleg csak játékos kikapcsolódás. Ez nem kihívás.
Ennek a mentáis zavarnak is van neve, amit leírtál magaddal összefüggésben.
Nem gondolom még azt sem, hogy a Kálvinista Apologetika, Egely kerék és a SzuperFizika hülyítési tevékenységének a bizonyított megállításáért, amit immun elmevírus gyakorlattal tettem, járhatna esetleg egy Élettani Nobel-díj. Pedig ha így gondolnám, akkor arra jönne a sz.eptikus társasági zombi had, engem is (nem csak téged) támadni. Amit megint megleckéztethetnék, csak úgy játékból.
Tehát csak egyszerű hobbi ... agytorna ... időtöltés ... esetleg (net) szenvedély. ... megszokás. Több mint 25 éve ezt teszem.
Ha majd esetleg megjelenik, amit továbbra is kétlek, majd ránézek.
Gondolom valamelyik konteó jellegű hely, megengedi, hogy oda feltedd.
Az egyik hasonló régebbi itteni fórumos olvtárs is megjelentette végül a zagyva gondolatait, az unszolásaimra. Túl sokat is. A Magyar Elektronikus Könyvtárba például 74 db van feltöltve belőlük. Pénz nem nagyon adnak értük az emberek. Így ami könyvként megjelent belőlük, azt többnyire csak ingyenes példányként tudta feltenni.
Tanulság? Te még addig sem fogsz tudni eljutni, mint ez a tanpélda elődöd.
Mint már többször megírtam (csak nem vagy képes felfogni), ebben az évben (2025-ben) meg fognak jelenni a tanulmányaim. Szépen sorban. Ha seggedet a földhöz vered akkor is. Kesereghedsz, siránkozhatsz, hisztizhetsz, akkor is meg fognak jelenni.