"és, ami még fura, hogy csak Passenger visszajelzőm van... a hátsó ülést nem figyeli :-o"
Biztos, hogy EX, és nem Limited? ESP van benne? Ha igen, akkor ez első generációs EX-nek tűnik, mielőtt szétszedték volna EX-re és Limitedre. Viszont akkor jó sokat állhatott a szalonban...
Igen, lehetne egy e-mail címre küldeni ezeket az adatokat. De nem jó megoldás.
Abban az esetben ugyanis azok a fórumlakók, akiket érdekel, sajna nem látják, hogy hányan vagyunk, milyen területi megoszlásban, valamint, hogy milyen típus a legelterjedtebb.
Eddig 9 jelentkező közölte az adatokat.
A Te jelentkezésedet nem látni.
Természetesen nem kívánok erőszakot venni senki türelmén, így a Tiéden sem, és amennyiben ez többeket zavar, elköltözik a találkozóra való jelentkezés.
Elnézést tényleg tavaly még nemvolt csak 1 tipus mabiszos:) de ennyi pénzért tényleg megéri amit tud.
De az alapelvem nem változik maradok a Métánál, és a Laserlinenál,vagy még gepárdot szoktam szerelni nagyon kulturált a távirányitója és azt tudja mint a tied van rá 5 év gari is. kb az van ilyen áron.
Remélem nem lesz igazam a minöséggel kapcsolatban nem leszólni akartam csak a tapasztalataim osztottam meg veled(tek).
Feketénél az egész kaszni felhevül és hiába szellőzteted ki érzed hogy sugározza magából a meleget és klímának is küzdeni kell hogy lehűtse az utasteret.
Ha a felsz. listán rajta van, akkor ki kell verni a kereskedőből. Nem véletlenül van különbség a pénzedért. Azt kell csak megnézned, hogy melyik modellévhez tartozó felsz.lista, milyen modellévű az autód. Ez utóbbiban segít az alvászzámban szereplő szám. (korábbi hozzászólásokban megtalálod).