Eljutottunk odáig, hogy a márc. 16.-i időpontra kétszer annyi a jelentkező, és aki a másik időpontot jelölte, az mindkét időpontra feliratkozott... innentől egyszerűsítsünk, ez elég felmérésnek, javaslom, mostantól csak az utóbbi időpontot vigyük tovább a korábbi, hozzáírós, kopi-pasztás módszerrel... tehát:
Márc 16. vasárnap, du 3, Lurdy-ház parkoló -18-
KiberLovag ZoliBA Doki1984 G4b0 Monk Gyucee piti81 Cerka72 Sityu13 GregHozta Solarys otaszan1885 Deras Apooca ilias óbudai János Nokedli 45 (ha jól értem jön, csak valamiért nem listázott)
Bagaka
Aki nem ért egyet, az majd kiabál, és akkor majd jól kitárgyaljuk... :)
Aki nem olvasta volna az eredeti buzdító szöveget, idézem:
"Két időpontot jelölök, mivel jobb hirtelen nincs, Lurdy parkoló, mondhatnám szokott hely (hátsó rész, ami közel van a vágóhíd utcához). Program: kötetlen beszélgetés, műszaki tartalmak kibeszélése, egymás autóinak kipróbálása, fikázása... :) Kajálni önköltséges alapon a Lurdy-ban lehet... :) Időpontkezdet, du 3, így vidékről is kényelmes, meg előtt mindenki kajálhat otthon... :)"
Első helyzetjelzőt csak bajonetteset tudok adni jelenleg fehérből. Ha jó a kék-sárga-zöld-piros színü becsúszós akkor azt tudok hozni (kb 600ft/pár). A féklámpa izzó darabja 2500ft, de ebből majd jön még le valamennyi ha elég sok kell :)
Igen tudok de jelenleg csak bajonettes foglalatú van(nem tudom hogy a ceedben becsúszós vagy bajonettes) legalábbis fehér színű. Becsúszósból kék-zöld-piros-sárga van szórt és pontfényűből is, március végén jön az új szálítmány, akkor lesz megint kb 2000 pár fehér becsúszós :)
Javasolnám esetleg a találkozósok alá mégegy listát létrehozni hogy kinek kellene ledes féklámpaizzó :)
ceed topicban jelentkeztek hogy kellene majd 18 ledes féklámpaizzó(importőrnél dolgozom, aztán beszéltük hogyha több darab kellene akkor tudnék adni kedvezményt lehet, egyébként 2500ft/db, de akár helyzetjelzőt, szofitát, vagy müszerfalizzót is tudok hozni ledeset: hdeu.hu) bár igy hirtelen nem tudom kik voltak és nem is nagyon akarnak jelentkezni :)