Szia Cibet! Örömmel látom, hogy neked benzines géped van, a rengeteg dízel és 1,4-es gép között elenyésző ez a típus. Mik a tapasztalataid, elsősorban a fogyasztásra gondolok. Természetesen a többi 1,6-os benzines géppel rendelkező kolléga válaszát is várom! Ahogy már korábban is írtam, évi 15e km-rel nekem ez reálisabb választásnak tűnik. Előre is kösz a segítséget!
sziasztok irtam, hogy akad a váltó. namost voltam a váltózárasnál, kiszedte a zárat, most anélkül megyek, így is akad a váltó, 1-es nagyon nehezen veszi be. valószínüleg az lesz, hogy visszaviszem a kereskedésbe mert ez így nagyon nem jó.
más: valaki aki már fóliáztatta a kocsit, felrakna képet,hogy az első szélvédő, hogy néz ki fóliázva?
A valós problémámat írtam le a kocsival ill. a szervízzel kapcsolatban.
Leírtam pozitívumokat is, de nem tudok azokon mit többet fényezni.
Ha veszek egy új kocsit aminek többé-kevésbé utánna nézek, nem csak azon áradozok, hogy milyen jó kocsit vettem, hanem a nem várt problémákról írok főként. A jó tulajdonságokat az autószalonba is elmondják -ill. csak azt!!! Ez a népitéletes dolog azért van, hogy leírjuk a kocsiról a véleményünket, nem? (Legalábbis én így gondolom.)
Örülök, hogy neked hibátlan a kocsid és a szervízzel sincs gondod!
"és, ami még fura, hogy csak Passenger visszajelzőm van... a hátsó ülést nem figyeli :-o"
Biztos, hogy EX, és nem Limited? ESP van benne? Ha igen, akkor ez első generációs EX-nek tűnik, mielőtt szétszedték volna EX-re és Limitedre. Viszont akkor jó sokat állhatott a szalonban...
Igen, lehetne egy e-mail címre küldeni ezeket az adatokat. De nem jó megoldás.
Abban az esetben ugyanis azok a fórumlakók, akiket érdekel, sajna nem látják, hogy hányan vagyunk, milyen területi megoszlásban, valamint, hogy milyen típus a legelterjedtebb.
Eddig 9 jelentkező közölte az adatokat.
A Te jelentkezésedet nem látni.
Természetesen nem kívánok erőszakot venni senki türelmén, így a Tiéden sem, és amennyiben ez többeket zavar, elköltözik a találkozóra való jelentkezés.
Elnézést tényleg tavaly még nemvolt csak 1 tipus mabiszos:) de ennyi pénzért tényleg megéri amit tud.
De az alapelvem nem változik maradok a Métánál, és a Laserlinenál,vagy még gepárdot szoktam szerelni nagyon kulturált a távirányitója és azt tudja mint a tied van rá 5 év gari is. kb az van ilyen áron.
Remélem nem lesz igazam a minöséggel kapcsolatban nem leszólni akartam csak a tapasztalataim osztottam meg veled(tek).