A héten kértem árajánlatot a Fortop Kft-től. Az új Focus 1,6 benzines (115 LE) ára Trend felszereltséggel 4.540.000 Ft. Ebből árengedményt adni nem tudnak, viszont 2-300e Ft értékben lehet hozzá kiegészítő csomagot kérni "ajándékba". Ezekkel nagyjából lefedhető az EX felszereltség...
Az a teszt egy elég lapos adat halom volt. abban viszont egyetértek hogy az ára azért ott van ahol a konkurencia. Konkrétan az 1.6 os SW a Renault Megane Grandtournál 300.000-el drágább. jo van ott sokminden hogy a Kia motor erősebb, meg ujabb a kaszni az meg már vagy 6 éves, igy én is a Kia mellett döntöttem, de remélem az árat a minőséghez szabták.
Érdekes a mai vezess.hu-n megjelent teszt. Az eddigi lelkesedésük szemmel láthatóan csökkent, bár igazán komoly hibát nem találtak, az meg legalábbis érdekes, hogy a fogyasztást meg se nagyon említik. A legkomolyabb hibát, a klíma problémáját itt a fórumon nem nagyon említette senki. Van vkinek ilyen tapasztalata? A magam részéről kezdek egy kicsit elbizonytalanodni, és a számomra konkurrensnek tekintendő új Focus III fele hajlani. Az 1,6 benyás motorok gyakorlatilag azonos ár mellett nagyon hasonló tulajdonságúak, a Focus belseje klasszisokkal szebb/modernebb/igényesebb, viszont a 7 év garancia továbbra is verhetetlen. Dec. végére ígérték a Ford érkezését, azt mindenképpen megvárom a rendelésssel.
Naggggyon széééép! :) Amikor voltam az óbudai kia-nál pont akkor álltak föl egy ilyennel a kereskedés elé csak sajna sötét volt már így nem sokat láttam belőle.
Ez valami gyönyörü... Nekem most egy 1.6 CRDI-m van - amivel tokeletesen elegedett vagyok -, de erosen gondolkozom hogy lecserelem egy 3 ajtosra. Jelenleg ugyis csak a kutyam szokott utazni velem :))
West! Ha nem nagy keres utana neznel hogy kb mibe kerulne egy esetleges csere? Ha szerinted is megoldhato irj kerlek a klz(kukac)inbox(pont)com e-mailre, koszi!!!
A miskolci és barcikai kia (Univer Car) árairól én is csak rosszat hallottam (lehúzósak). Érdemes lenne elmenni egy másik városba szervizeltetni. Hol van Miskolchoz a legközelebbi elfogadható áron működő szakszervíz?
Az olaj ára nagyon-nagyon durva! Szüleim Megane-ja most volt 60.000 km-es szervizen márkaszervizben és ott 5l ELF olajat számoltak 15.000 Ft-ért, ugye ami már iszonyat ár. Ehhez képest ez 6500 Ft-tal több! Hihetetlen milyen lehúzás megy...
Ezek persze nem mind cserélendők 20000-ként de akkor is soknak tünik és munkadíjhoz nem is írtak árat :-/
West írtad a 15000est 25E-ért. Ennyivel olcsóbb a benzines? Mennyi a CRDI?
Ha ilyen jó áraitok vannak akkó nekem megérné a 180 kmt 'West'egetni. :))
A rángatás sztem nem hiba csak a pedál érzékeny :ha óvatosba megyek és már épp hogy rajta van a lábam akkor jött elő néha, a szerencsétlen vezérlés/turbó vagy mittudom én (kérem kaccsolja ki.. ? :)) meg nem tudta ohgy most lesz e benya vagy nem... miháncs elengedem ijedtemben vagy odalépek aszerint csinálja a dolgát tovább... ( OFF mondjuk a d4d nem csinált ilyet )
Le vagyok maradva mint áll.t! Nem voltam itthon 10 napig, de látom valami tali van kibontakozóban! Természetesen benne vagyok én is!
Más:
Mennem kellene 20000-es szervízre, nem tudna esetleg valaki egy jó szervízet ajánlani ahova tudom vinni a Castrol olajamat? Ill. kb árak is érdekelnének!
Ma Gödöllőn kétszer is összefutottam egy bézs színű szíddel könnyűfém felnikkel és vonóhoroggal. KVH-.... Úgy láttam, hogy egy bajszos gyerek (inkább papa) vezette.
Ugyanmár, gyerek hátra be mamástúl, a dízel szépen álomba-duruzsolja a csajokat, és akkor szabad a pálya... :)))))) Különben is, messze még a január közepe, az első gyerek meg nem szokott kapkodni... :))))))
Olajat sajna nem lehet behozni:( és nem is kell nagyon jó olajakat használunk egyébként csak hogy tisztában legyetek vele azért drágább az olaj a szervizekben mert a 1,valamiből fizetést kell adni,2,amit leengednek olajat pénzért viszik el nem kevésért egy 200l hordó fáradt olajat 50000-ftért visznek megsemmisiteni és ugyanez érvényes a rongyokra,szürökre is . csak ezt sajnos sokan nemtudják:( és jogosan kérdezik miért 4000 ft 1 l olaj a szervizekben .
Tempomatot nemtudom még pedig már kérdezte más is csak kiment a fejemből:) amiket mondott hogy nem mindig cseréltek ki mindent pl.olaj, pollenszürő.stb és ő is ezt mondta hogy nagyon horror az összeg amit kérnek a szervizért és erre csak akkor jönnek rá amikor elmennek másik szervizbe és a felét fizetik ki úgy hogy a munka el is van végezve.
Nálunk az értékesitők Lámák azt hiszik az ügyfél van ő értük:) De tényleg múltkor olyan dumát nyomtak azt hittem rosszul hallok már az egyik nem is dolgozik ott:) bejön a vevő kérdezösködik a ceedről erre azt mondja az értékesitő elöleg van? hát mondom ez aztán a hozzáállás:) Szal nekem nemtudtok újat mondani a lenti bagázsról ismerem öket sajnos) két normális van a Szaniszló Ati,ill a Gazdik István ha esetleg bementek őket zaklassátok:)