Keresés

Részletes keresés

B.. Creative Commons License 2009.01.06 0 0 2042
Ja igen. Lemaradt, szóltam a szerelőmnek, és azt mondta, h meg se lepődött, pár ilyen gépet tettek fel, mindnek ugyanez a baja, de van hozzá másik alkatrész ami elvileg működik.
Előzmény: asha09lcc (2040)
B.. Creative Commons License 2009.01.06 0 0 2041
Klímakirály!!

Köszi szépen, de már kapom lassan, ideér a postával. Apropó a következő hozzászóláshoz annyit, h akkor lehet, h szériahibás lenne a dolog?? Nem értem miért nem tesztelnek valamit mielőtt piacra dobják... Jó jó tudom kínai de akkor is. Inkább megéri új alkatrészt küldeni mert az ennyivel olcsóbb lenne vagy kit érdekel alapon megy?? Nem értem...
asha09lcc Creative Commons License 2009.01.05 0 0 2040
Mi már elküldtük postán, 2 félét is az LG gyárit és a kínai konzol gumibakját ami meglepően jó.
Meg is javítjuk a gépet, ha arról van szó, de nem szívesen, közben a dokumentációt is intéztük. Élőben ma nézek meg ugyanilyen gépet, a tapasztalatokról beszámolok.
Ahogy nézem eddig a kültéri úgy ahogy, de lehet hogy Midea inverterrel(ami kifejezetten a Midea gyártású Toshibára készült) Sanyo kopit építettek össze.
De a legnagyobb gond nem itt van, hanem kollegák közben írtak és azt mondják ők sem szereltek ilyet, de ügyfél megkeresés sok(5-6) esetben jelzett hasonló beltéri hibát. Valószínűleg a kül és beltéri két különböző helyen készülhet.

Csak azt nem értem-és ezt Cegléden sem értettem bár ott legalább a telepítő előkerült, igaz a szakértelme a minimális szinten is megkérdőjelezhető- de hol van a kivitelező aki feltette a gépet?
Persze ha ők maguk szerezték be és külön kerestek rá embert érthető a dolog, senki sem lát neki szívesen ilyennek.
Előzmény: klimakiraly (2039)
klimakiraly Creative Commons License 2009.01.04 0 0 2039
Helló!

Gumibakért hozzám is jöhetsz .. írj hogy mikor és veszek ki a szervízkocsiból ...

K.K. by Szeged.

ps.: De javításért ne gyere, azt még barátnak sem ha nem tőlünk van a gép. :-) :-)
asha09lcc Creative Commons License 2009.01.04 0 0 2038
Ja a link:
http://www.tootoo.com/d-rp15064479-DC_Inverter_Split_Air_Conditioner_with_LED_Display/
Előzmény: B.. (2036)
asha09lcc Creative Commons License 2009.01.04 0 0 2037
A készüléked eredeti kínai gyártója:Zhongnan Electrical Appliance Co., Ltd.
Előzmény: B.. (2036)
B.. Creative Commons License 2009.01.04 0 0 2036
Szia!!

Huhh Te aztán alapos munkát végeztél, köszönöm szépen. Én alig találtam róla valamit. Egyébként a használatija egy használhatatlan vacak, semmi technikai adat csak ami a kültéri matricán van az elektromos lezárásnál. Ja, és nagyon precízen meghatározta a légfrissítő funkciót is: a gomb megnyomásával bekapcsolja a légszűrőt. Gondoltam akár ide se írtátok volna, sokkal okosabb nem lettem. És így erről ennyit írt. A tartóbakok nem újak, nem lettek lecserélve mert semmi bajuk, gyakorlatilag nem is rozsdásak nem tudom, hogy annak ellenére, h több mint 7évesek. Azt hiszem ezt a hajlított csövet nem is gyártják, csak ezt a kinyithatót. Az volt a szerencse, h még csak arrébb sem kellett fúrni, akkora pont mint nilének volt. A szerelők szerencséjére. Aminek örültem az még az volt, hogy a régi csövek szigetelése még abból a fekete habból volt, és az már elég rendesen porladt is, mert szétégette a nap meg a fagy tönkretette, és ez amit feltettek fehér, műanyag borításos és vastagabb is. Gondolom nem megy tönkre, meg a 40 fokos melegben nem lesz 60 fokos mert fehér. igen arról én is hallottam, de azt hittem csak kötekednek. Az ózon mérgező, de csak a normál légköri nyomáson. És akkor egy elrettentő dolog, és lehet h nem vagyok normális de élvezem: a lézernyomtatót itthon szagolgatom, mert imádom az ózont. eddig semmi bajom:)
Am meg fertőtlenít, elég erős oxidálószerként nincs azzal baj, csak utána uv-vel kell semlegesíteni, azom meg van. kb 1 mp hatóidővel kész is. mindegy, ez az emeltkémia átka:D ott már szagolgattunk savakat meg miegymást, az ózonra már immunisak lehetünk:D az már nem árt:D A gumibak azért kellene, mert a kültéri az ablakom mellett van , és én ott alszok nem messze és kicsit rázza falat. nem egész 3 méter van fönt együtt a 2 csőből úh elég közel van. Nagyon rendes vagy, köszönöm akkor az ajándékot. Gondolom postai utánvéttel küldöd? Nem tudom , hogyan hálálhatnám meg. Csak szólj, ha tudok valamiben segíteni. Köszi szépen, elküldöm a akkor a címedre. De ez nektek nem lesz pluszköltség? Vagy kinek fizessem ki?

Előre is köszi, mail ment a címemmel.

Üdv:B.

Ui.: Ha bármiben segíthetek csak írj a mailomra.

Előzmény: asha09lcc (2034)
asha09lcc Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2035
Toshiba DA108X1C-20FZ3 kompresszor Midea gyártás. Rengeteg 2,6 és 3,5 kw inverteres gépben használják.
PL: Fujiair(valószínűleg az a szingapúri márka a géped alapja sok esetben Midea kültériket láttam)
Itt megnézheted Te is:
http://odenki.lotech.co.nz/products/domestic/x-series/images
Technikai adatai:
http://odenki.lotech.co.nz/products/domestic/x-series/technical-specifications
Bár ott Sanyo kompresszort írtak bele. Nem értem egészen.Másutt Toshiba a leírás.

Előzmény: B.. (2033)
asha09lcc Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2034
A Fisher is Midea, csak az újabbak doboza kicsit meg lett változtatva a M.o-i importőr kérésére. És ha jól tudom a bejegyzett márkanév az Usa-ban egy vállalkozás akiken keresztül érkezik,az importőr kérésére apróbb változtatásokat eszközöltek a gyártásban ami precizebb gépet eredményezett, de az alapok is igen jók voltak.
De Midea Vertu is fut az új kültérivel Ukrajnában ADI néven.
Electrolux, York,Indesit, néhány Daewoo( a felső kategóriás típusok), Lennox,Daitsu. Teknopoint sok típusa és még jó pár ismert márkanév vásárol a Mideától.

Apropó a te géped Teknopoint X-Screen DC inverter néven is fut, de ott már csak 3,76-os EEr és 4.0 COP értékkel. Ha máshonnan nem onnan szerezni tudok hozzá szervízkönyvet.
Volt is és valahogy egyik gépen sem találom.

Légszűrés: A készüléked negatív iongenerátorral szerelt melynek technikai leírását megtalálod itt:
http://209.85.129.132/search?q=cache:CwjhuYSIh2IJ:oldradio.tesla.hu/szetszedtem/104ionizator/ionizator.htm+ioniz%C3%A1tor&hl=hu&ct=clnk&cd=1&gl=hu&client=firefox-a

Ennek a lényege a "csendes ionizáció": a nagyfeszt úgy kell beállítani, hogy az elektródán éppen csak beinduljon a koronakisülés, és egy nagyfesz diódával egyenirányítani kell.ionizátor = negetív ion generátor. A lényeg, hogy a negatív ionok az emberi szervezetre is kedvező hatással - frissítőleg- bírnak, emellett a por, pollen és lebegő részecskéket (szagmolekulákat) is semlegesítik, ill. megkötik elektrosztatikus úton, hiszen a kibocsájtott(sok esetben oxygén molekulákat) negatív töltéssel látja el a környezetbe a lebegő szennyezett részecskék ehhez képest pozitívabb ill pozitív töltéssel rendelkeznek.

Van ilyen vélemény is:
Ionizátor: még az orvosok is vitatják a negatív ionok hasznosságát, azonban azzal mindenki egyet ért, hogy az ózon nagyon káros az egészségre. A plazmatűs ionizátoroknál (pl. a pana is) ha csak egy kicsit elmászik a 7.5 KV-os csúcsfeszültség, amivel az oxigént ionizálja, már nem negatív O2 iont, hanem O3-at, azaz ózont generál. Köszönöm ebből nem kérek.

Az LG nem véletlen 5,6 kV-ot ereszt a "plazmaszűrőbe"...

A plazmaszűrővel nem azonos hatásfokú az jobb ennél.Az LG összes inverteres gépében és a legtöbb alapgépében is plazmaszűrő van, emelt teljesítménnyel(neo-plasma)

De: légtisztító helyett azért nem alkalmasak annál kisebb a teljesítményük, de nagyon jó alap.

Gumibak: 250 -400 FT körül kapható /db, de a konzolok nagy részéhez van alap gumibak. Nagyon sok zajt nem csilapít, mivel a kültériben a kompresszor eleve gumibakon van, az a fő zajcsillapítás. Ha mindenáron kell küldd el a címedet mailben és ajándékba küldünk postán 4 darabot a normálisabb fajtából.
Előzmény: B.. (2033)
B.. Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2033
A cseppvíz nem baj h úgy van, mert alatta tető van. Oda másztam ki az ablakomból is csak derkig ér. Oda folyt a másik is. Am az egész az első emeleten van, a képekből rájöhettél, h magánház, de ha nem akkor monst mondom. az 1. emelet gyakorlatilag a tetőtér. Igen, nekem is feltűnt, h úgy néz ki mint a lenti nem inverteres Mideáé. Sőt, ha jól láttam a Fisher is hasonló kültérivel rendelkezik.
Előzmény: asha09lcc (2032)
asha09lcc Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2032
Ez pedig Midea inverteres kültéri egység kutya legyek ha nem az!
A kültéri burkolat legalábbis teljesen az.
A konzolbólhiányzik a müa véglezáró.
A cseppvíz nincs szépen kivezetve, de jó.
Előzmény: B.. (2030)
B.. Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2031
Na jó. képeket feltettem, de nem látni. elküldöm a mailodra.
B.. Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2030
Köszi a gyors választ, akkor majd megkeresem. Az invertere tuti, h Hisense, azt monda a szerelő, h azért választotta ezt a típust, mert sok gyetra minőségűt gyárt manapság már szinte mindenki, csak nem mindegy a vezérlés. ez meg csak Hisense és megbízható. És az a drága benne. Értem mire gondolsz a leállást követően leszárít azt tudom, de csak 3 percig, utána ki is kapcsol. De itt a lényeg az, hogy nem kapcsolom ki csak annyira felfűti a szobát, h a legkisebb inverteres fordulattal is továbbfűtené, ezért kikapcsolja a kompresszort. egy 2-3 percig ki vújja a meleg levegőt ami még van, utána átvált a ventilátor kis sebességre, és majdnem teljesen lezárja a kifúvónyílást. Gondolom közben méri a levegő hőmérsékletét, majd ha nincs meg a kellő meleg, megint kinyílik és újra fűt. A probléma ott van, hogy ha így áll félig becsukva, nem reagál a kikapcsoló gombra. nem lehet kikapcsolni. Mint ami lefagy és se erre, se arra. :S Nem nem kevertem, csak kihagytam egy mondatot, de feltűnt miután elküldtem. A nile hez nem küldtek semmit a mai napig sem. A rendelésnek meg már majdnem 2 éve... És gondoltuk, hogy hátha azért nem kapunk mert csak szerelők kapnak vagy valami de ő is rendelt, és úő sem kap. Ugyanaz a baj van a Dimarsonokkal is. Ők is flagosok, ott legalább pár alkatrész fél év alatt is ,de odaér... És minőségi kifogásom a távmiatt nem lehet, vagy ez nem minősíthető annak? Mert ilyen alufólia szerű fényes takarás van rajta és az veri vissza szerintem, de küldök képet, az egyszerűbb. A legelső pötty olvasási irány szerint haladva, a jelvevő aztán fűtés, időzítő, légtisztító,(erről tudsz valamit, h ez mi akar lenni??), és a legutolsó az a működésjelző de lehet, h az uccsó kettőt felcseréltem. a nagy a végén az a hőmérséklet kijelző, ami elalszik csak nem tudom miért(kék) Itt van a beltéri, és a kültéri. A kültéri minőségért bocsi, de már nagyon sötét van kint. :) Apropo: Tudsz valami online áruházat, ahol a klíma lábai alá lehet tenni iylen rezgéscsillapító gumitalpakat?

Előre is köszi, Üdv:B.
Előzmény: asha09lcc (2029)
asha09lcc Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2029
Hát ezek jó kérdések. de nem találtam meg a típust.
Amit találtam róla az a kültéri egység képe alapján Midea inverter Toshiba technikával, de a beltéri nem Midea termék, ami gyakori ezeknél a kínai a gépeknél. Úgyhogy szerintem a kültérinek a Hisenséhez nincs sok köze. Aki beszerelte mindenképpen keresd meg, mert a leírt hibák kőkeményen a garancia körébe tartoznak.Ez mindenképpen vezérlési hiba, hacsak nem önszárítást tartalmaz a szoftveree mondjuk 15 percig a leállítás parancs után.És nagy valószínűséggel a beltéri egységben lehet a baj. Szervízkönyvet kérhetsz mailben a klíma kft-től egyébként korrekt a cég. Szerintem az előző hozzászólásodban keverted a Nilével, hogy 2 évig nem jött tőlük senki, ami kizárt ha ezt a gépet 1 hónapja rakták fel. Két külön cégről van szó.

Az viszont nem hiba, , hogy a táv nem látja eléggé a beltérit.
Spanyolországban TDA márkanév alatt fut ugyanezen típusszámmal.

Azt tudni kell, hogy a Midea kína 2. legnagyobb gyártója és nagy mennyiségben ad al komplett egységeket pl kültérit amit a kisebb gyártókbnak nem érdekük fejleszteni, ráadásul a teljes Toshiba klímakompresszor palettát ő gyártja 7 kw-ig a Toshibának is, így ehhez sok kisebb cég mintegy interface-ként illeszti a beltérit ahol a vezérlést saját panellel oldják meg.
Viszont a 105900FT+Áfa ár olcsó ilyen kivitelű gépért

Eléggé hangos ahhoz képest, hogy exkluzív gép
Nem akarlak hergelni, de nálunk br xxxxxx-ért volt dec 31-ig a szép tükrös előlapú Midea Vertu Inverter igaz kicsit rosszabb COP értékkel, de ahhoz van minden.
És látja a távot mindenhonnan ráadásul mozgásérzékelő is van benne és a teljes termék a Mideáé(www.mideaaircon.com)
A nem inverteres változata pedig xxxxxx+Áfa akciós áron volt.
De jelenleg is kínálunk jó áron gépeket, de ez téged jelen esetben nem érint és messz is vagy Szegeden.
Az LG is volt villám és állandó akcióban pont a szerelés idején.

Ha pedig nem szükséges design akkor is van sokféle. Igaz amit te kaptál nagyon kedvező árú a nettó listaára.

Csak egy gondolat: nézd meg az átküldött anyagban a Fujitsu ASYA07LGC vagy ASYA09LGC típusát. A marha jó gép. és halál csöndes. 21dB

Ezeket átküldöm a mailodra.Midea VertuMidea Vertu

Közben keresem megvan a kínai gyártó de amig nem 100% nem írom meg.
Előzmény: B.. (2027)
B.. Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2028
Ja és az még lemaradt, h annyi volt a kikötés a telepítőre vonatkozóan, hogy vagy Flagosok szereljék be, vagy fényképes zöldkártyával rendelkező helyi szerelő tegye meg ugyanazt. És ha tudom is én h a nilétis 3 évig gyártották utána semmi, és nekem pl 5 év után kéne alkatrész akkor lehet, hogy nem is lesz? Mert tényleg nem akarok úgy járni mint a régivel, nem volt jó móka... Ha ezt tudom, akkor csak lg max nem lett volna inverteres de lett volna hozzá alkatrész. Am én lg-ből a Neo plasmásra gondoltam. Hallottál arról valamit esetleg??
Előzmény: asha09lcc (2026)
B.. Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2027
Nem, nem semmi gond, működik. Most lett felszerelve kb egy hónapja. Mondjuk kisebb bajok azért vannak vele amivel nem tudom, h mit kezdjek. Például: Ugye mint minden klímának ennek is nagyobb a fűtő teljesítménye mint a hűtő ami nem baj, de az már szerintem igen, hogy amikor kikapcsolja az inverter mert annyira meleg van már, h nem kell szinten tartani sem akkor becsukja az alsó kifúvó zsalut és ha ki akakrod kapcsolni a világon nem reagál semmire. Venni veszi a jelet, meg csipog ha veszi de nem hajlandó kikapcsolni. És ugyanitt fűtésnél nem működik az időzítés beállítás sem. beállítod h kikapcsoljon, veszi a jelet meg mutatja h felfogta, de ennek ellenére eszében sincs kikapocsolni. Gondolom ezek azért hibák. Csak azt az egyet nem tudom, hogy ha nem tudnak vele valamit kezdeni, mert pl hibás a széria, akkor jogomban áll kérni olyat, h ugyanilyen értékben a kereskedő adjon nekem pl egy nem inverteres lg-t? mint csereterméket? ?ert hát én lg-t vettem volna szívem szerint, de egyaz h 180.000 ezer +beszerelés, meg mondom, nem én intéztem. Meg még van egy pár minőségi kifogásom például a klíma elé kell állnom és oda kell elé magasan tartani a távirányítót mert a tükörpanel miatt nem veszi a jelet. A nilét pl a szobám másik végéről is ki-be tudtam kapcsolni, ehhez fel kell kelnem. Kérdem én. Minek akkor hozzá távirányító ha nem látja el a szerepét? Vigasztal, h inverteres legalább.... Szóval nem tudom mit csináljak. Szerinted beszéljek a szerelőmmel, h ilyenkor mi van?? Meg meg tudtál-e valamit a kompresszorról. A nileben Sanyo kompresszor volt azt tudom.

Előre is köszi a segítséget!!

Üdv:B
Előzmény: asha09lcc (2026)
asha09lcc Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2026
keresem a másik gépen éppen, de van vele valami gondod?
Működik?
A termékfelelősség alapján az importőr a végső felelős. Először a kereskedő ahol vetted, ennek hiányában visszavfelé felfejtve a kereskedelmi vonal. Ez csak akkor érvényes, ha szabályosan szerelték bizonylattal(nem tudom itt volt-e kikötés a telepítőkre vonatkozóan, vagy bárki jogosult megtehette).
z alkatrész is ezen a vonalon visszafelé. Nincs meg a telepítőd? Ebben az esetben kérj az importőrtől szegedi másik céget. Ennak így kell működnie. Viszont tudd a garanciális időn túli alkatrészellátási kötelezettség hivatalosan megszűnt. A te gépedhez nyilván van, mert még futó típus.
Ha viszont valamey okból garanciavesztésed volt akkor bánkódj, mert nehéz ügy. Talán az LG az egyetlen olyan cég mely ekkor is helytáll klíma ügyben a márka hírnév védelme miatt.

Előzmény: B.. (2025)
B.. Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2025
Igen, köszi, már megtaláltam én is, még tavaly felhívtuk őket fent Pesten a forgalmazót ők meg a szervízhez irányítottak, h ő a megbízó. Azt mondták 3 hét és jön. Ez volt lassan már 2 éve... Azóta is jön... A szám alapján tudsz nekem mondani akkor valami adatot a kopmresszort és egyebeket illetően?
Előzmény: asha09lcc (2024)
asha09lcc Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2024
Elsősorban az a szerelő a garanciális ügyintézést végző személy aki forgalmazta, rajta keresztül érhető el legegyszerűbben az alkatrész. Ha ez nem megy közvetlenül is fordulhatsz az importőrhöz, aki a Klíma Kft. A www.klimakft.hu honlapon megtaláod az elérhetőségüket.
Előzmény: B.. (2023)
B.. Creative Commons License 2009.01.03 0 0 2023
Üdv!

Köszönöm az eddigi segítséged!!

A pontos neve: Ozone art X csd-09x/a2214 . Amit biztosan tudok, hogy Dc Hisense inverter van benne. Őszintén megmondom azért nem tudok róla szinte semmit, mert egy utazásról hazaérve meglepetésként várt, a hátam mögött leszervezték mert tudták, hogy a régi már kissé rozoga a maga 7 évével. (nile) Mondjuk teljesítményben ez sem nevezhető rossznak, mert a megadott adatok szerint 2,7 Kw-os, de 3,5-öt is kihoz magából ha nagyon akarja persze nem hosszú távon. Visszatérve a Samsungokra nem azt írtam h mindegyik rossz, de nagy része igen. pontosabban nem mind úgy működik a vezérlés szempontjából mint ahogyan kellene, legalább is eddig pár szerelőtől ezt hallottam még tavaly. Azóta lehet h a samsung is rájött és kijavította azt ami rossz. Azért is kérdeztem meg, hogy van -e alkatrész mert ha valami baja lenne akkor legalább lehet javítani, és akkor nem faragok be vele mint a Nile line-nal pedig amúgy egy jó berendezés. Az alkatrészellátásról annyit, hogy utána jártam pár dolognak ezzel kapcsolatban. Ugye az mindenki számára teljesen világos és logikus, hogy amíg a készülék garanciás, addig biztosítani kötelező alkatrészt, vagy cseregépet. Utána sajnos a törvény szerint jogukban áll azt mondani, hogy ha van akkor is h nincs. Sajnos megtehetik. A lényeg az, hogy a szervízpapíron a Flag Kft. volt feltüntetve mint szervízhálózat. A hiba ott kezdődik, hog a flag szegedi képviselete a Tábor utcai Szuper elszo Kft. lett volna. El is mentem, hogy remek, majd én ott szerzek alkatrészt ha már Pesten többszöri próbálkozásra sem küldték el a megígért alkatrészt. Mikor közöltem kívánságom a kirendeltséggel közölték velem, hogy szerződést bontottak kb egy éve, mert nem voltak hajlandók megfelelő alkatrészt biztosítani és könyörögni kellett nekik h hozzanak. ha hoztak is, akkor sem azt és annyit amennyit kellett volna. A vicc az, hogy nem csak kílmához nincs alkatrész, de semmi nile termékhez. A másik vicces kis csavar, hogy azóta a Nile line cég mint olyan megszünt. Helyette a Nile cool néven forgalmazzák ugyanazokat még kinézetre is annyi különbséggel, hogy tükrös előlapja van. És amúgy melyik klímtechnikai vállalkozás áll a háttérben?

Előre is köszönöm, Üdv: B.
Előzmény: asha09lcc (2022)
asha09lcc Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2022
Ha a pontos típust megadod vagy a kültéri adattáblát lefényképezed megmondom mi van benne.
Ha Toshiba kompresszoros akkor a MIDEA által előállított technika van benne ugyanis a Midea cég gyártja ezeket a kompresszorokat a Toshibának is.
Inverter sokféle lehet mögötte Hisense is ami szintén nem kis cég.
Akár AC akár DC inverter is lehet, ha AC akkor nem igazán energiatakarékos, de komoly teljesítményt leher belőle kiszorítani.

A Samsungoknak valóban volt rossz invertere szériája, de azt kijelenteni hogy mindegyik selejt nem lehet van igen kifinomult vezérlésú is közöttük.
A garanciális része viszont korrekt a Samsungnak nemértek egyet azon állítással, hogy rossz.

Az általad vásárolt géphez hasonló a Midea Vertu ami akcióban igen kedvező áron 2008 augusztustól folyamatosan elérhető volt dc inverteres változatban is br 140 körüli áron.

A Te gépednek ha jól tudom szintén klímatechnikai vállalkozás a háttere tehát az alkatrész azért biztosított.
Akármi is az alapgép ismert márkák közül, az ilyen cégek gondosan ügyelnek az alkatrészellátásra nem a jogszabály hanem az üzleti érdek miatt.A NILE esetében a minden szemetet multikba behozó importőr esetén akinek csak a mennyiségi forgalmazás az egyetlen érdeke ez nem volt elmondható, de ezt magad is megtapasztalhattad.

Azonban megjegyezném, hogy a szerelődnek ezekre a kérdésekre illett volna tudnia válaszolni ha ő szállította a készüléket.
És szerencsésebb ha a részleteket vásárlás előtt tudod meg.
Előzmény: B.. (2021)
B.. Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2021

Üdv!!

Olvasgattam a sorok között, és eszembe jutott amit a szreleőm mondott a samsungokról, hogy nem valami korektek a garanciális javítást illetően. A másik pedig az, hogy nem szabad inverteres gépüket venni, mert az inverterük hát fogalmazzunk úgy, hogy nem a legjobb állítólag. Ha a szóbeszéd igaz akkor elég pontatlanul vezérel, nem úgy ahogy kellene. Ezek igazak lehetnek? Amúgy nekem egy inverteres ozone art X-em van, szép fekete előlappal ami kinyílik bekapcsoláskor. Annyit tudok róla, hogy az inverterét a HISENS gyártja és a saját fejlesztése. MOst lett ősszel beszerelve, majd kiderül, hogy működik. Szerelőm szerint jó. Ja, és mielőtt elfelejtem nem vagyok benne biztos, de mintha TOSHIBA kompresszor lenne benne. Ha valaki van közöttetek szakértő tudna többet mesélni még róla, h menniyre jó vagy nem? Azt megköszönném. Vagy h van e hozzá alkatrész ha netán baj lenne vagy ismét ráfaragtam mint a Nile line-val ami alapvetően nagyon jó, csak a cég megszűnt és 3 év folyamatosan jön a beígért alkatrész a Flag kft-tól?????? :(

A segítséget előre is köszönöm.

Üdv:B.

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.11 0 0 2018
Csináld magad klíma a mindent árusító boltból...
Előzmény: viricsi (2017)
viricsi Creative Commons License 2008.10.11 0 0 2017
Merném feltételezni, hogy ez inkább házilagos kivitelezés Mr. Igénytelennél.
Előzmény: Dr. Klíma (2015)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.10 0 0 2016
Te jószagú málnabokor... És ezt a megrendelő át is vette...?
Előzmény: hopiheszerviz (2014)
Dr. Klíma Creative Commons License 2008.10.09 0 0 2015
láttam egy pár "jó" munkát az idei szezonális szerelők után, de azt hiszem a te képed minden fantáziát túlszárnyal... :)

Előzmény: hopiheszerviz (2014)
hopiheszerviz Creative Commons License 2008.10.08 0 0 2014
hopiheszerviz Creative Commons License 2008.10.08 0 0 2013
Itt egy gyöngyszem, speciális olajvisszavezetési technika a kompresszorba.
viricsi Creative Commons License 2008.09.23 0 0 2012
klimakiraly Creative Commons License 2008.09.22 0 0 2011
Szia!

Nem gondolom hogy viccelt. :-) 10 perc helyszíni bejárás plusz beszélgetés, 5 óra tervrajz nézegetésnél és meditálásnál hogy mit is ajánljaknál többet ér ...
Előzmény: katonalajos (2010)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!