Sziasztok! Kérlek segítsetek nekem! Jártunk már Görög országban többször is de Pargán még sosem, szeretném kérdezni,hogy Parga szebb vagy Lefkada sztetek?
Gyönyörű ez a sziget is, nem nagyon tudok választani :( de ha ti segítetek akkor talán könnyebben megy, busszal mennénk egyébként és azt sem tudom hol lenne jobb megszállni..melyik partszakaszon...köszönöm előre is a segítségeteket!
Hahó mindenkinek! Azt hiszem még korai a kérdésem de hátha nem. Nem hallottatok valami "pletykafélét " arról,h. nem akarnak Pargán vagy a közelében repteret kialakítani?
Szia villavasso! Ti még javában nyaraltok (érezzétek jó magatokat!!!), én meg már türelmetlenül várom a beszámolódat a Villa Vasso-ról, mivel mi is oda megyünk 07.02-től! :) Nekünk a tavalyi nyaralásunk alkalmával ajánlották Pargát, megismerkedtünk Sartin egy kedves kis családdal, akik látták mennyire szeretünk kirándulgatni, ezért mondták, hogy Parga biztos nagyon tetszene nekünk. Mikor hazaértünk, az első dolgom volt utánanézni Pargának, és hát egyből beleszerettem :)) Úgyhogy egy éve oda vágyom...
Szia! Tavaly mi is velük utaztunk Pargára, és magyon jók voltak. Hajni telefon száma meg van és így eltudtam érni sajna megszüntek de Hajni próbál valmilyen formába újra kezdeni de sajna a nyári szezon ki marad . Ősszel leghamarább. Sajna ennyi az infóm.Igy mi is az Apollónál fizetünk be,mert Parga kedvenc helyünk lett.
Nekem is ez a véleményem, még nem volt rossz tapasztalatom. Hát akkor majd írunk később és számoljuk a napokat. Teszek fel egy szép képet . További szép napot!
Sokadszor megyünk az Apollonnal, semmi panaszom nincs rájuk, eddig minden úgy volt, ahogy az irodában lebeszéltük. A buszok is korrektek, a sofőrök hordják a kávét, sört. üdítőt a macedon határőröknek, hogy ne kelljen sokat várni.
Tavaly mi március végén foglaltunk, de az idén már nem volt hely a Garden apartmanba pedig nekünk is nagyon jó volt, most tényleg mindenki nagyon korán foglalta le a szállást. Pedig nincs pénz..........és mégis jut nyaralásra?????? Azért jó ez így. A képekről annyit, hogy igen mondtál újat, mert én azért teszek itt fel, mert nekem ez egyszerű a lányom ért jobban hozzá, de Ő ilyenkor nincs itthon. Azt mondta majd megtanít arra amit írtál, sajnos én nem vagyok valami nagy hozzáértő. Neked volt rossz tapasztalatod az APOLLONNAL????
Igen, május 28.-án indulunk, egyel később akartunk menni, de jan 2.-án 13 órakor már nem volt hely, pedig aznap nyitottak idén , ez azért nem semmi. Tavaly is akkor mentünk, idén is ugyanabba az aprtmanba megyünk, (Bakas, a Cryo strandtól 5 percre, nekünk nagyon bejött. Amúgy képeket, mutatóba nem fórumba érdemes rakni, hanem letöltöd a Picasát, az lesz a gépeden az alap képnézegető, rendezgető, szerkesztgető progid és egyuttal komplett albumokat tölt fel, szinte automatikusan a saját webes tárhelyedre (amit szintén ő hoz létre) .Pofon egyszerű és jó minőségűek maradnak a feltöltött képek. Ha netán nem mondtam újat, akkor bocsi érte.
Azért örülök, hogy írtál. A Hellasz fórum nagyon jól működik, sajnos ide kevesen írnak, oda csak a képeket nehéz feltölteni, pedig gyönyörű képeim vannak. Akkor TE már májusban indulsz? Nekünk az a suli miatt korai, bár akkor nagyon jók az árak.
Sziasztok! Jön valaki jún. 11.-én az Apollonnal Pargára? Mi 3-an megyünk és Pesten szállunk fel a férjemmel és 16- éves kislányommal. Két turnusra fizetünk be, mert Pargán kevés egy hét. Várom a válaszokat.
VILLA VASSO!!!!!!!!!! rosszul írtam az előbb. A PARGA BEACH nagyon szép, de drága, ja és tavaly az AEOLUS-sal voltunk, nagyon jók az árak és vannak hosszú turnusok . Imádjuk Pargát!!!!!
Sziasztok, ma foglaltam le az Apollon -nál a Villa Vasta apartmant ÚJ!!!!!!! Szemben van a Valtos partja kb 100-m re!!!! Tavaly a Garden apartmanba voltunk, de az messzebb van, de nagyon szuper.
Szia! Az Apollonnál talán még van utószezonra a Bakas, vagy a Margarita apartmanban szoba. (busszal együtt kb. 35 E ft) Rálátás nincs a tengerre, de nagyon közel van a legkisebb, sziklás strand ( Piso). Mondjuk, én jan 2.-án mentem befizetni és az előszezonos utak már szinte mind elfogytak. Úgyhogy ne gondolkozz sokáig!
Sziasztok.Olyan olcsó apartmant keresek vagy buszos nyaralást pargába ahol vagy nagyon közel van a part (50m) vagy nagyon szép a teraszról a kilátás a tengerre,öbölre!!!!Elöre is köszönöm! A parga beach hotel az nem olcsó!!!Vagy valamit rosszul néztem?
Parga-n érdekelne olyan valaki beszámolója aki búvárkodott( félre értések elkerülése végett aki palackkal merült :D)illetve ha van valaki akinek tapasztalata van a Poseidon Diving centerről, mint búvár bázisról.
sziasztok! Tudtok olyan APARTMANT Pargán ami közvetlenül a tengerparton van, Vagy, szép kilátás van a tengerre az erkélyről? Puritán egyszerüséget ,semmi luxust,csak tisztaságot várunk ell a szállás iránt 6.hóban tervezünk ott kb. 10 napot. Előre is köszönöm a jó tanácsokat! üdv eggy utazó.