Keresés

Részletes keresés

rainman Creative Commons License 2005.10.24 0 0 243
Jó kis stratégia. csak áttételesen utalni holmi fizetésekre, csak konzekvensen egy nickre reagálva felemlegetni bonnt, meg a fizetést, persze nem leírva a nick-nevet, aztán benyögni, hogy eleddig nem írtad le. Csak rendre zörgetni a harasztot, noha a szél sem fúj, aztán majdan azt kinyilatkoztatni, hogy nem zöröz ám a haraszt... Túldimenzionálom? egy munkanélküli feleség, három gyerek, melyből egy soha nem lesz teljes értékű állampolgár, a napi gondok, és jössz itt a bonni fizetésemmel... Csodálkozol, hogy érzékenyen érint? Talán ha bele sem kezdtél volna...
Előzmény: Törölt nick (242)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.24 0 0 242

Félek tőle, szándékosan magyarázod félre a mondandómat.

Bonn: arra céloztam ezzel, hogy ha Téged itthon fizetnek, akkor az a te zsebedet is húzza, ha különféle trükkökkel húzzák a költségvetést. Kicsit túldimenzionálod a kérdést. Továbbá SOHA nem kérdeztem mennyit keresel. Ja és most első alkalommal írom le a rainman nevet. Olvass Te is vissza, ha akarsz.

Üdv.

Előzmény: rainman (240)
battila63 Creative Commons License 2005.10.24 0 0 241

Hi!

Azért írtam, hogy mindkettőtök véleményét csítítsam valamennyire!

Én azt tartom, ha érdemi véleményt kell kialakítani, szükség van minden ellenvéleményre is!

Őszintén mondom, a Matávnál eltöltött ídő nem múlhatott el nyomtalanul, de ahogy visszaemlékszem már akkor is kerestem, mint MATÁVOS az ellenvéleményeket, hiszen ha valaki korrekt álláspontot szeretne kialakítani magában szüksége van minden oldal véleményére.

Pontosan ezért van szükség a korrekt véleményetekre, és mindekiére akit érdekel a távközlés mint olyan.

A cégosszevonás és a trükközések természetesen nem a mi érdekünket szolgálja....... egyenlőre, de mivel ezzel pozíciót teremt a T csoport, hosszútávon nem biztos hogy ez nekünk mint előfizetőknek rossz lenne. Fel kell vennie a kesztyűt amit az utóbbi időkben dobtak elé /Pantel-Invitel-Tele2/.........sajnos úgy érzem a könnyebb ellenállás felé mozdult el, mert talán nem akart vagy tudott önnállóan újabb pénzeket beinvesztálni.

De egyébként a T-com, T-online, T-mobile cégcsoportok egyesítése eddig is kézenfekvő volt, az hogy ez eddig tolódott csak a jó öreg Sugár bácsinak köszönhető, szerintem!

ui: Tényleg nem tudtok róla valamit, sok hírt nem találtam ez ügyben.Sztem nagy koponya és valamire készül! Nem lennék meglepve, túl nagy a csend!

Hi!

Előzmény: Törölt nick (239)
rainman Creative Commons License 2005.10.24 0 0 240
Ha sérelmezed a többszörös felkijáltójeleket, hát tisztelettel felkérlek, hogy olvassál már vissza, hogy mi is váltotta ki a többszörös felkijáltójeles mondatokat! Pl. ki foglalkozott azzal, hogy ki honnan és mennyi fizetést is kap? Kérdeztem, hogy te honnan mennyit kapsz? Ugye nem! Mondtam volt: próbálj meg megélni annyiból, amennyit én bonnból kapok! No meg az az érdekes felfogásod a netikettről, miszerint szerinted egy nickről bármit lehet mondani, merthogy a nick nem nevesíti Kovács János ügyintézőt anyjanevével, hatpéldányban. Felhívom figyelmedet, hogy a nickem csak, és kizárólag engem azonosít, tehát ha bármit is mondasz a nickemről, akkor egyúttal azt rólam is mondod, a személyemről. Szóval légyszives vizsgáld felül ezen álláspontodat, és mélyedj el magadban! A kioktatásokkal, mellébeszélésekkel kapcsolatban: Jön ide valaki hogy aztamocskosszemét bandáját, hogy milyen piti lenyúlások vannak. De semmi konkrétum, semmi kézzelfogható, tökre zagyva a történet. Te tudtad értelmezni? taglald hát a részleteket, a konkrétumokat! Persze azt hiszem, szerinted itt csak és kizárólag az az egyedül elfogadható, hogy kórusban rábólintani, hogy aztamocskosszemét bandáját, és az a vélemény, hogy netán tisztázandó a vélt, vagy valós sérelem, na az szerinted a topik szétverésének minősül. Hogy esetleg egy válasz a felvetésre netán segítő szándékú, ami rávilágít esetleges buktatókra.... Ha az tőlem származik, akkor topikszétverés.... Hát legyen neked...
Előzmény: Törölt nick (239)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.24 0 0 239

Szia Attila!

Osztom a véleményed, ütköztessünk véleményt.

Sajna viszont, eddig csak kioktatást és mellébeszélést kaptam azügyben kinek az érdekét szolgálja a cégösszevonás és az egyéb számszaki trükközések. Erre csak egy valag felkiáltójel a válasz:)

Üdvözöl: Zoltán

Előzmény: battila63 (238)
battila63 Creative Commons License 2005.10.24 0 0 238

Üdv mindenkinek!

Megpróbálkozom a lehetetlennel, kibékíteni a feleket, még akkor is ha ezután én kapom a míves hozzászólásokat!

Miért lenne baj ha pro és kontra vélemények ütköznek, igenis kell ha közelálló mond véleményt kell ha ellenálló, és kell középről. MATÁV szenyázó topik van bőven!

De korrekt véleményt abból nehéz kialakítani!

A Bonnból történő fizetésről meg mindenki tudja mekkora marhaság, hiszen majd mindenki megegyezett abban, hogy a németek csak viszik innen a pénzt nem hozzák!

Egymás pocskondiázásának meg végképp semmi értelme, hiszen attól nem lessz jobb senkinek, se Matáv dolgozónak, se ügyfélnek, se annak aki már rég otthagyta!

ui: kicsit olyan ez mint a nagypolitika, k....ra mindegy hogy igaza van-é a másik félnek, ha ő a "másik" oldalon tartózkodik!

Hali!

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.24 0 0 237

Én kérek elnézést!

Sajna nekem nincsen kinek a zsebéből - értsd ezalatt a magyar adófizető állampolgárokat - ellopnom a pénzt, így nem fejlesztem a lakásom, a kocsim, az életem. Ajánlom ezt a módszer a Ti figyelmetekbe is, ha a tisztességesen? szerzett haszonból nem telik fejlesztésre, ne az adófizetők pénzéből tegyétek azt, különösen ne azokéból, akik fikarcnyit sem kiváncsiak a szolgáltatásotokra.

Ja és nyugi, ne pazarold a felkiáltójeleket, hátha jövőre nem telik már rá :)

Előzmény: rainman (236)
rainman Creative Commons License 2005.10.23 0 0 236
"tavalyi évet érdemi nyereség nélkül záró Magyar Telekom számára"

ember! gondókozzá' má!!!!

aszongya az általad hivatkozott, hogy "érdemi eredmény nélküli"!!!!!!!

Szóval ha nincs az általad hivatkozott szerint érdemi eredmény, akkor ugyanmá' súgjál má', hogy miből feljesszen például?

Hogy legyen pl. szélessáv a nem gazdaságos területeken is? Ha nincs érdemi eredmény, akkor miből adjon még ócsóbbat? Aggyá' hát tippeket!

feladat: érdemi eredmény nélküli egyenleg esetére korszakos feljesztés véghezvitele pl szélessáv ügyén, ugyanakkor korszakos árcsökkentés véghezvitele a szolgáltatási színvonal érdemi csökkenése nélkül!!!!!

Kérlek: nyújts be egy stratégiát a vezetés felé!!!! Tudsz ilyet????

Talán bonnból honorálnák!!!!!

Előzmény: Törölt nick (226)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.23 0 0 235
Mikor mondtam azt, hogy nem érdekel ez a téma?
Előzmény: rainman (234)
rainman Creative Commons License 2005.10.23 0 0 234
Na szóval ki is van ráizgulva ezekszerint a topikra?

Aki rácsap bármi hozzászólásra?

Előzmény: Törölt nick (232)
rainman Creative Commons License 2005.10.23 0 0 233
Na most itt elővezettél valami nagyon zagyva dolgot! miféle kedvezményekről van szó? miféle félhónapokról, miféle teljeshónapokról? és hogy jön a képbe a tele2?

Netán arra számítottál, hogy szeptember 1-től benevezel a felezőbe, ötnap alatt lebeszéled a felét, és gyorsan átváltasz csevegőre, hogy lenetezhesd a másikfelét?

Na az nem úgy működik, bármennyire is szeretnéd!

Szóval csak tisztán, szépen, higgadtan vezesd elő az eseményeket! mikor mit akartál, és mi szerint fizettél!
Meglehet: ha kérsz egy tételes listát, minden stimelni fog, de azzal nem fogsz ide jönni, mert az ciki lenne...
Vagy ha netán mégis korrekció szükséges (rendesen a következő számlán jelenik meg) akkor sem jössz ide tényközölni, mert az már nem anyázás lenne....
Előzmény: wendor (229)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.23 0 0 232

Rendben!

Ez volt egyúttal a válaszod a 226-ra is?

Előzmény: rainman (231)
rainman Creative Commons License 2005.10.23 0 0 231
ember! kapjál már magadhoz!

Ha netán reagálok egy felvetésre, azt találod mondani, hogy "nocsak, idetalált!"

Na errefel észrevételezem, hogy a legutóbbi egyik hozzászólás és a rá teáltalad adott reakció között mennyi időnek kellet is eltellnie? Kérlek válaszolj!

Szóval ki is van ráizgulva erre a topikra?

Aztán azt találod sérelmezni, hogy nem reagálok azonnal, mert netán "összedugják a fejüket a megmondóemberek". Viszont ha hozzászólok, azzal vádolsz, hogy szétverem a topikot.

Szóval egyezz már ki magaddal, hogy mit is akarsz!

Magadban fortyogni itt, meg a hasonszőrűekkel, vagy érdemi vitát folytatni? Vélem inkább az előbbi...

Noés: érdekes felfogásod lehet a netikettről, amiennyiben azt tartod, hogy egy nicket elmondhatsz mindennek, a sárba tiporhatod, merthogy nem egyértelmű, hogy a nick mögött Kovács János T-comos akármilyen ügyintéző leledzik.
Ez nem így megy!!!!!
Mert ha netán netszerte elkezdeném híresztelni a nickedről, hogya mögötte lévő személy egy pedofil állat, egy szoftverkalóz, meg hasonlók, akkor az elmenne szerinted, merthogy csakcsupán egy személytelen nick?

Szóval kéretik ezennel a rainman nicket a "megmondóember" a "T-com-bérenc" a "Bonnból fizetett" jelzőkkel a továbbiakban nem illetni, merthogy ez engem személyemben sért a nickemen keresztül!!!!!

Veszed az adást?

Kérlek idézd, ha rólad, vagy a nickedről bármit mondtam volna!

Ha nem tudsz idézni, hát te se tedd!!!!!

Előzmény: Törölt nick (230)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.23 0 0 230
Úgy érzem, hamarosan jön a kedvezmény-kánaán, mert nagyon eltüntek a Matávos megmondóemberek a topicból. Biztos tanácskoznak, hogy tegyék jobbá az életünket:)))
Előzmény: wendor (229)
wendor Creative Commons License 2005.10.23 0 0 229
Helo,

sokan nézik hülyének az embert, ez alól miért a Matáv (T-mindegy) lenne kivétel:

A díjcsomag fele leinternetezhető, vagy lebeszélhető.

A valóság:
Mikor hónap közepétől, mikor az elejétől számítja a kedvezményt.
Amikor pl. egész hónapról áttér a másikra, csak a hónap közepéig számolja a kedvezményt a fennmaradót teljes díjjal kiszámlázza. A visszatérésnél hónap elejére fél hónap veszett, a többség észre sem veszi a trükközést.

Ki tudja teljesen egyenletesen elosztani a hívásait a hónapban.
Esetleg próbálkozna, hogy kihasználja a kedvezményt, majd TELE2-n hív a hátralevő időben.
De nem lenne Matáv, vagy T-akármi, a név olyan mindegy, ha nem trükközne még ilyen kis tételekkel is.
Persze nem kell lebecsülni, a sok millió kis tétel egész tekintélyes összegre rúg.

És ez csak egy a szemét kis trükkök sorozatában. Ugyanez megy az összes hangzatosan megfogalmazott kedvezményes ajánlatuk esetén. A hírközlési felügyeletet roppant nem érdekli a dolog, az a néhány ürge, aki rájön, meg nem kavar sok vizet.

Üdv.
Endre
battila63 Creative Commons License 2005.10.19 0 0 228

Aztán eszembe jutott, hogy a folyamatos Off-ért, jogosan kirakhatnak innen!

Előzmény: battila63 (227)
battila63 Creative Commons License 2005.10.19 0 0 227

Hali!

Előljáróban összekevertem az externetet és az enternetet, viszont egyiknél sem találtam távközlési szolgáltatást csak internetet!

Te tudsz már valamit?

ui: Az externet ugyan 100% magyarként indult de kivásárolta az Econet Rt. aki most 100% tulaj, igaz az Econet is magyar...............??

Távközlési szolgáltatón közcélú távközlési és informatikai szolgáltatást értettem, bocsi félreérthető volt!

Előzmény: Törölt nick (223)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.19 0 0 226
"Piaci szereplők becslései szerint 6-8 milliárd forintot is bukhat az állam a T-Com cégek összeolvadásával: legalábbis a tavalyi évet érdemi nyereség nélkül záró Magyar Telekom számára - a T-Mobile nyereségének beolvadásával - körülbelül ekkora adókedvezmény lehívásának lehetősége nyílhat meg. Az Index információi szerint bár nem született megállapodás, a kormány, amely a T-Mobile, de akár a Magyar Telekom részéről is vétózhatná az egyesülést, informálisan már jóváhagyta az egyesülést."

http://index.hu/tech/uzlet/matav051019/

Na, most üssétek össze a szokásos okos kommentárt, miért is jó ez a magyar adófizetőknek???

Legyünk demagógok, ebből hány csóringer gyereknek lehetne vacsorát adni, drága, drága szolgáltató, AKI AZ ÉN ÉRDEKEMBEN EGYESÜL!

Zoltán

Előzmény: rainman (221)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.19 0 0 225

Hello!

Ma olvastam a T-Com honlapon, hogy a vezetékes SMS központszáma megváltozik a 0641202020 helyett 0680302020 lesz. Esetleg tudjátok hogy mi áll a háttérben esetleg van valami terv a 41-es körzetszámmal?

Üdv!

battila63 Creative Commons License 2005.10.18 0 0 224

Hali!

Továbbra is úgy érzem mintha azt hinnéd a MATÁV-ot védem, peddiglen nem!

Lehet béna vagyok!

Az hogy miért jó ha egy magyar érdekeltségű szolgáltatónál használlod a szolgáltatásokat.....???? Úgy láccik csak én hittem azt hogy ha képződőtt nyereség a magyar gazdaságban marad akkor az a vásárlóerőt növeli, netán annak nagyobb mértékénél magyar tulajdonú beruházások is születhetnek.

Ha egy magyar termelőt, vállakozót " tartasz" el, és megkapod az általad ígényelt érték/ár arányt, pl. egy külföldi helyett, az neked nem jelent semmit?

Externet?! Nem tudtam, pediglen az orrom előtt volt, több ponton is használják körülöttem lévő cégek a szolgáltatásaikat....és szidják is rendesen.....lehet ezé nem néztem utána....de megteszem. Kösz!

Amint azt leírtam a magyar termékek és szolgáltatások használatát azért ésszerű keretek között tartom! A pénzemnek én sem vagyok ellensége.

Viszont értelmes érték/ár viszony esetén, hajlamos vagyok a magyart választani!

Ilyen vagyok!

ui:Kérettik elfelejteni mindenféle lejáratott agyonkiabált stb. "magyarságot", mert az nem ez a topik, és a kettő hasonlósága csak a képzelet szüleménye.

Előzmény: Törölt nick (223)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.18 0 0 222

Irónia, ismered ezt a szót ugye?

Tételesen:

• bértollnokként szana-szét cseszitek a topicokat. A közelmúltban egy másik fórumon azt mondtad akkor írsz, ha technikai segítség vagy egyéb - belülről intézhető - megoldásra van szükség. Valóban Rád értettem a szócsövet, cáfold, ha itt nem akként funkcionálsz.
  • Nem mondtam, hogy nem jártál itt, finoman céloztam rá, ahol szó éri a T-ház elejét, hamar megjelensz Super..., mit nem mondok T-man pólódban.
  • Személyeskedés. Az lenne, ha Téged, mint "Kovács János, Matáv főosztályvezetőt" támadnálak, én azt hiszem, egy hozzám hasonlóan, nick mögé bújt, öntudatos alkalmazottal ironizálok.
  • Ha nem Bonnból - vagy a tököm tudja, hol a központotok - kapod a pénzed, akkor értened kellett volna a problémát, amiről a hozzászólásom szólt, nem "Kovács Jánost" támadtam, hanem a kenyéradó gazdáját, aki újabb és újabb trükkökkel veszi ki a pénzt a zsebemből(most, mint adófizetőnek és nem ügyfélnek),  (és ha nem Bonnból jön a borítékod a Tiedből is) ezúttal az adókedvezményekkel szarrá támogatot nagyvállalat szerepében.
  • Ha ezeket nem érted, akár vedd nyugodtan személyeskedésnek, bár szerintem a személyeskedés pl. az lenne, hogy csúnyán racsoló törpe vagy (remélem nem).

Tisztelettel üdvözöllek:

Zoltán

Előzmény: rainman (221)
rainman Creative Commons License 2005.10.18 0 0 221
"Végre, végre, végre ide is eltalált a vállalat szócsöve."
na most nekem reagáltál, és az az első mondatod, hogy végre valahára ide is eltalált....
Kérdeném: akkor a "szócsövet" kire is értetted? mert ha netán rám, akkor felkérlek tisztelettel, hogy ugyanmá' olvassad végig a topikot, és gondolkodj el azon, hogy ki is tanált végre valahára ide, és mikor is? Aszz'em én némiképpen hamarabb voltam itt jelen. Szóval ki is az, aki végre valahára idetanált?

"De hát kit érdekel ez, rénmen Bonnból kapja a fizetést a többek pedig le vannak szarva."

Azt hiszem, eleddig a személyeddel nem foglalkoztam, te miért is teszed velem?

De tudodmit? Éljél meg mondjuk egy hónapig annyi pénzből, amennyit én egy, vagy akárhány év alatt Bonnból kapok!
Mennyit tartalékod van? asszem felélnéd, aztán éhkoppon lennél hamarvást....

Mellesleg ez az általad alkalmazott módszer otromba, és netán vét a fórumszabályzat ellen is....
Úgy vélem alanti hozzászólásoddal személyemben támadtál meg! Szerinted ez így helyénvaló?
Előzmény: Törölt nick (217)
battila63 Creative Commons License 2005.10.18 0 0 220

Sugár az egy nagy koponya, vajh hol lukad ki? Tud valamit valaki??

Elek ténykedése már akkoriban sem teccett amikor még ott voltam, megszállotja az összevonósdinak! Mintha a hatalom mániának kielégítése folyt volna és soxor eszetlenül!

No meg az "ótszörszing", a hátamon feláll a szőr!

De ugyanez a "dejavu" érzés amikor a Matávcom / az alközponti üzletág / hirtelen új felsővezetést kapott, majd azalatt gyorsan szarráment...aztán láss csodát lett belőle BCN üzletház megint új vezetéssel.........mindig gyanús az ilyen!

Előzmény: Törölt nick (219)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.18 0 0 218

Ezt mekegte ma Elek:

"A T-Mobile révén kimutatható nagyobb nyereségünkkel az elmúlt években kapott adókedvezményeket gyorsabban tudjuk majd felhasználni."

Olvasgass, ha van kedved:

http://www.vg.hu/index3.php?app=cikk&datum=2005-10-18&d=2005-10-18&r=&c=116

Előzmény: rainman (213)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.18 0 0 217

Végre, végre, végre ide is eltalált a vállalat szócsöve.

Nekem ugyan a mai egyesüléses cikkből, asszem VG, nem az jött le, hogy az én seggemet akarják nyalni, hanem valamiféle újabb adókedvezményekkel akarnak élni - általuk is elismerten. Ezt persze már nem csak a nálunk telefonáló tömegek zsebéből lopják ki, hanem minden magyar adófizető zsebéből. De hát kit érdekel ez, rénmen Bonnból kapja a fizetést a többek pedig le vannak szarva.

Előzmény: rainman (213)
battila63 Creative Commons License 2005.10.18 0 0 216

Hát perszehogy erre megy ki a játék, mint minden profitorientált cégnél.

És ebből a szempontból a Tele2 sem külömb, tán azt hiszed neki nem arra megy ki a játék hogy minnél többet vigyen "haza a sajátjainak"?

A kettő ilyen szempontból egykutya........rainman ezt írta magyarul, a tele2 is tolyik az ef. fejére a lényeg a lóvé és hogy azt minnél óccsóbban.... nagyot.

És ha ez jó most a használónak az csak adalék, és persze jó adalék, de hosszútávon ki fog pénz bele tenni a távközlésinformatikába?

Ha problémád van a vonaladdal zsigerből a Matávot hívod.....és ő pénzt áldoz /jó esetben /.......a problémád elhárításában. Próbáld meg ezt a tele2-vel de akár említhetném az egyéb szolgáltatókat is. Persze vannak kivételek!

Ez nem Matáv sajnálat ahogy írod! Sajnálja aki akarja!

Biztos hogy a kapcsolástechnikába a tele2 is pénzt tett, de az egyéb infrastrutúra fenntartásába annyival száll be hogy leadja a Matávnak a forgalmi jutalékokat?

Meggyőzödésem az tesz hosszútávon jót az előfizetőknek ha az egyéb infrastruktúrába is pénzt tesz az alternatív...hisz az hoz technológiai fejlődést ami hosszútávon jó nekünk.

És vannak erre is jó példák, lásd UPC kábeltévételefon, Pantel saját hálózat, Invitel rádiós lefedettségi próbálkozások a VOIP,stb.stb., nem mind tökéletes és olcsó de ez a jó irány és nem a "ráakaszkodás". Én úgy érzem erről volt szó.

off

Tényleg egy Tele2-ős is jó lenne, mint cégközeli megcáfolhatna.........de az már a Tele kontra T topik!

on

Ui: továbbra is keresek többségi magyar tulajdonú távközlési szolgáltatót!

Előzmény: Törölt nick (215)
rainman Creative Commons License 2005.10.17 0 0 213
elsőkörben sikerült máshova postolnom, de tán nem meddő talajra hullt ott sem...
Szóval ilyesmit fogalmaztam:

sokmindenről szó esett: pl. tulajdonviszonyokról, alkalmazottszámról. nagykereskedőkről.

Na most egy alternatív szolgáltató az indulásakor kb nem több, mint húsz alkalmazottal indokolta az ócsó árait. merthogy ő egy nagykeresekedő...
Beruházásról, értékteremtésről szó sem esett! Csak arról, ócsóbb a termelőnél! De meddig is? Az előrehaladást, a fejlesztést ki fogja finanaszírozni?

Ugye ismerős, hogy a zőccségnagyker agyonnyomja a hazai termelőt, merthogy ócsóbban adja a betevőt a piaci árnál. a honi kistermelő becsődől, és szabad az út a nagykernek az akármilyen ár felé....

perpill a fogyasztó ujjong, majd később lesz kénytelen ráeszmélni!

Érdekes: az a bizonyos nagyker is ment a zovónénihez árulkodni, miszerint a csúnya "Őstermelő" összeállni számndékozik a léányválalatával amelynek egyben tulaja lenne alapvetően.
Rinyálnak, hogy netán ütős, igazán felhasználóbarát konstrukciókkal jönnek majd ki.
Az alternatívot nem az hajtja, hogy a használónak jó legyen! nem ám!!!
Mert akkor nem ment volna árulkodni, feljelenteni!

Igenis a saját zsebe érdekli egyedül!
Ha már nem éri meg neki, simán kivonul a piacról, merthogy nem kötelezett szolgáltató, semmi kötelezett szolgáltatás nyújtására nem kötelezett!
Ha beaszarik a rendszere? na bumm!! Ö csak egy alternatív, nyújtsa a szolgáltatást a kötelezett szolgáltató! Ha bármi gond van, verje kőccségbe magát a kivizsálás okán a kötelezett...

Na ilyen feltételek mellett lehet emberkedni....
battila63 Creative Commons License 2005.10.17 0 0 212

Sajna való igaz....tisztán magyar tulajdonú távközlési céget nagyon nagyon nehezen találhatunk! Van ilyen egyáltalán.?????

Kérés! /Összenéztem egy párat és nem találtam 50 %-nál nagyobb tulajdont./ Ha van ilyen írjátok le!

Asszem már a Hungarotel se! Vagy tán az se volt?? 

A Magyar Távközlési Vállalat legalább a nevében magyar volt, eddig!

OFF

A magyar termékek védelméről annyi negatív tapasztalatom van, hogyha csak egy részében tenni tudnánk valamit! Már MDF piac is alig van, és amint olvashattuk másik topikban sokan azzal keresnek sok pénz, hogy az olcsó szar külföldit "átcsomagolják" és magyar áruként terítik..........

Lenne mit tennünk!

Ja és meggyőződésem, ha egyre többen keresnénk a magyar árút, talán olcsóbb is lehetne!

ON

Hali!

Előzmény: Törölt nick (211)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.17 0 0 211

Nem hülyeség a magyar árú védelme, de a Tele2 / Matáv viszonylatban nem találsz magyarabb céget. Ha ilyentől akarsz vásárolni, menj ki az MDF piacra. Az utcánkban volt egy echte magyar bolt, személyesen Usztics Mátyás nyitotta meg, no ez a bolt fél év alatt halt meg. Sajnos ahhoz, hogy a magyar ipart támogasd (van még ilyen?), ahhoz tehetősnek kell, lenned, hiszen minden sokkal drágábban állítodik elő itthon, mint pl. Kinában. De még azt a kurva zöldséget, amiben ugye nagyhatalom lennénk, sem tudjuk normális áron előállítani. Asszem a magyar ipar már csak manufakturális szinten létezik, drága, de jó esetben minőségi termékekkel.

Előzmény: battila63 (210)
battila63 Creative Commons License 2005.10.16 0 0 210

Abszolút igazad van!

Én sem azt írtam szegény Matáv, mi lesz vele!

Nehommá, most úgy tünik a fatávot védem! Ez tiszta ciki!

Azt írtam ezelőtt, próbálom reálisan nézni a piacot és nem mindig sikerül!

Ha visszaolvastál akkor azt is olvashattad, milyen jó hogy van választási lehetőség és az előfizetők el kezdtek választani!

Belátom a 300 kontra 1500 dolgozó érdekvédelme szarul sült el!

A németek "beruházásait" végigasszisztáltam, és az valóban arra volt jó hogy a németek otthon olcsóbban telefonálhassanak, és jó valag lóvét fizethessenek a részvényeseknek akik ugyanők nagyvolumenben.

Lehet hogy ez az én bajom de.........SOHA SENKINEK NEM MONDTAM, HOGY NE HASZNÁLLJA A TELE2-őt, ÉS MÁS ALTERNATÍV SZOLGÁLTATÓT....SŐT! 

ui: A dolgozói érdekvédelem csak arra szolgált volna, hogy azt a tévhitemet ábrázoljam, hogy igyekszem mindenben a magyart választani és számomra a Matáv még mindig magyarabb mint a tele2.Hülyeség! 

Előzmény: Törölt nick (209)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!