Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
MM II. 4.) A fórumokat minden felhasználó saját kizárólagos felelősségére használja. MM 8.f. Ha így folytatod, akkor a következő tiltás még akár végleges is lehet a topikban, az itteniekre a 21. állásfoglalás vonatkozik.
kedbves modik,kérném,, h innen: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9186552
a 2236-ot töröljétek, mert jelentősége nincs, viszont első helyen hozza a google:o) és kissé aggaszt, nehogy a dokim rá(m)találjon (igen, paranoid is vagyok) köszi.
Megkérdezhetem hogy miért nem védekezhetek a hazugságok, provokációk és rágalmak ellen az ÁLTALAM NYITOTT TOPIKBAN???
Egy ember majdnem meghal, segíteni próbálok. Rosszindulat, aljasság céltáblájá válok, majd a saját topikomból rendszeresen tiltva vagyok. A törlését kérem és megtagadjátok. Elnézést kérek, de mi folyik ott nálatok az Index szerkesztőségben? Mert ez egyre gusztustalanabb....
Ez egy nagyon érdekes új nick egy hozzászólással, akinek a személyéről semmit nem lehet tudni, viszont e-mailben ad tanácsokat anorexiásoknak, és saját fejlesztésű online terápiát folytat. Úgy hiszem, ez a nem tolerált kategóriába tartozik itt.
Azonkívül a topikleírásban bennemaradt egy hajdanvolt mondatnak a pontja, ami már magányos így a nyeregben, mióta meghalt a ló.
oké, megkaptam válaszméleteket, elolvastam a 11-es irányelvet. Sajnos, nem tettem korábban.
Mégis arra kérnélek titeket, h szoros kivételként azt a 65 hsz-t szedjétek ki.
Indokom: nagyjából 15 topicban oszlanak meg hsz-eim, átlagosan 2-3 db. Az adott topic a törlendő hsz hiányát nem fogja megérezni, nem fog felborulni nélkülük.
Öhm, izé, a mai szocfób-csettopikos ámokfutásomat szedje ki valaki légyszi, asszem elvetettem a súlykot, és eléggé rombolja a topikot.. (Pedig nem volt szándékos, csak most így egyben visszanézve..) Nagyon megköszönném.
Értem. De miért lett törőlve végérvényesen az a nick amelyik a legkevésvé ártott.Ha módodban áll viszaolvasni, láthatod. Tán azért mert újjabb nickjeivel próbált hozzászólni. Nem anyázott, nem provokált sem nem kötekedett. Tehát ezért érdekelne a végleges tőrlés indoka,de nagyon??Ugyanis így igazságtalannak tűnik,de ha megindokolnátok megérteném (s most nem a házirendre volnék kiváncsi).
Értelemszerű. Ahol szerepel, hogy mennyi időre van kitiltva egy nick, azokat az automata visszaereszti magától. Ahol nincs ilyen adat, azokat nem ereszti vissza.
Rauslander, Einstand, Ájnstánd és Tagesbericht még mindig nem tud írni a "Kenyában rekedt egy ismerősünk-SOS című topicba" . Miért hiszen akkora galibát nem követett el? Tessé utánna nézni! Köszönöm
A rendszer magától küldi ki a mailt, nekem csak be kell pipálni. A nickhedhez megadott címre kell menjen. A fórummotor és az Indamail biznisze a többi. A kommentem az volt, hogy túl sok volt az IRL viszonyokat firtató kérdésed.
Táncoltatjátok. Azt javaslom, hogy olvass előbb mailt, üzentem ugyanis. Vitát viszont nem nyitok az ügyről. Alternatíva: minden rossz mozdulatra törölni és tiltani is fogok.
Nem kaptam ezzel kapcsolatban levelet senkitől. TáncoltatJUK? Nekem senkivel nincs és nem is volt konfliktusom ebben a topicban. Továbbra is áll a kérdés, hogy mi volt a gond a hozzászólásommal? Ha semmi, akkor kérem visszaállítani.
Levelet olvastál már? Ha a moderátornka van vele gondja, akkor szerinted először írja ide be, és utána menjen intézkedni? Több moderátornál is be vagytok kedvencelve. Még most is kardélen táncoltatjátok a topikot.
Könkrétan milyen moderációs probléma volt vele? Vagy ha valakinek nem tetszik egy hozzászólás, telefonál a megfelelő helyre és törlik? mert mintha ez történt volna...
5 és fél perc alatt még a Kedvencek listában sem buggyan fel a topik, ráadásul a beírásod alapján a moderátornak még fingja sem lesz arról, hogy mit és hol töröltek tőled. Ha lehiggadtál, jelentkezhetsz a nickedért.
Köszönöm a gyors és korrekt válasz HIÁNYÁT. Csak tudnám minek vannak moderátorok ha válaszrase méltatják az embert. Egy egyszerűbb program is képes lenne kulcsszavakra pl: zsid@ cig@ny stb szűrni ill indok nélkül randomszámítás alapján törölni...