A Jeanne d'Arc kérdésnél magatehetetlenül kiestem volna a helyedben, de a Traviatánál meg a MIÉNK-nél nem is gondolkodtam volna, ezek régről megvoltak.
Köszönöm! Gondolom neked nem okoztak volna gondot a problémás kérdéseim, de ott az ember már semmiben sem biztos, és a töri tényleg nem az erősségem. A világ leggazdagabb emberében sem voltam biztos, mert tényleg nem tudtam az aktuális listát, és annyira nagyon nem is érdekel a dolog.
Kedves L. Ildikó — köszönöm kitüntető figyelmedet!
Egyszersmind a t. olvtársak figyelmébe ajánlom Vágó vetélkedőjének mai adását, amelyben KMG topictársunk folytatja diadalútját, remélhetőleg észbontóan magas összegig.
Még annyit a filmről, hogy van benne egy bárjelenet, amiben az általam nagyon kedvelt Tainted love c. dalnak egy pompás, szvinges váltizatát adja elő egy hölgy, aki egyébként Roger nyúl (a pácban) barátnőjének a ruhájában virít.
Bocsánat a névelírásért. Tegnap éjjel lusta voltam utána keresni a név pontos írásának. Kérhetek belőle én is egy másolatot? Akkor topic kollégánkat teljesen mentesíthetnénk a macerától.
A Ciceró prospektusban ez van: Előkészületben: Jeeves, a nemes lélek ford.: Kövesdi Miklós Gábor Forduljunk Jeeveshez! ford.: Révbíró Tamás Szajré a Budoárban 2. kiadás ford.: Molnár Zoltán Halihó Jeeves, utánnyomás Révbíró is átment a Ciceróhoz? Úgy tűnik a Ciceró mindenkit beszippant...
Köszönöm, valaki rejtekutakon tudomást szerzett erről a fórumról, és felajánlotta, hogy a következő ismétlésnél dvd-re veszi nekem a filmet. Nem a Galaxis útikalauzt ( a regényben egyébként Zaphod Beeblebrox a neve a tagnak), hanem Jimet. Úgyhogy kösz, Youwine, inkább őhozzá fordulok.
Most látom, hogy ez a Sam Rockwell játssza a Galaxis útikalauzban Zaphod Biberboxot is. Egyik filmet se láttam még, de nehéz elképzelni ugyanazt az embert Zaphodént és Jimként.
Tegnap leadta a HBO a Piccadilly Jim-et. Nem sok jóra számítottam, pl. a főszereplő Sam Rockwell fizimiskája kifejezetten ellenszenves nekem.
Nagyon kellemesen csalódtam! Sajnos csak kb. 30 percet láttam a filmből, akkor rajtaütésszerűen vendégek érkeztek, de addig egy kimondottan hangulatos, szépen fényképezett, jól pergő alkotást láttam.
Még Rockwell is egészen elviselhető volt, a női főszereplő pedig, aki egyébként gyalázatos kritikákat kapott, szintén kellemes volt.
Szóval ha legközelebb adják, felveszem és végignézem.