De csak 5 nap :) Jó, nyilván, ezt még meg is értem, ahogy sok Óbudai minden évben szidja a Szigetet :) De itt inkább azokra utalok akik egyből szapulnak, általánosítanak és szidják a BS-t mert csak.
Engem azért zavar, mert pont Zamárdiban van s ott elég sok mindent felforgat. Például mentem volna szívesen ez a hétvégén, de nem tudok emiatt. Meg ami utána ottmarad a helyén.
Amúgy nagyjából annyit foglalkoznék vele, mint a Volt fesztivállal, vagy a Szigettel, vagyis semennyit.
Amúgy nevetséges a BS szapulása, de minden évben ez megy.
Semmi gond nincs vele, én is mennék de nagyon nem szeretem ezt a fajta zenéz, és itt csak tucctucc van, ugye. Ha pl. olyan lenne mint VOLT-on vagy Szigeten ( változatosak ) akkor mennék. Jó idő, strand, buli, nincs ezzel semmi gond. Általában akik szapulják ( meg általánosítanak, tuti minden csaj szop a jegyekért és minden pasi páva, stb. ) az rohadtul irigy valamire vagy nem tudom, így adja ki a frusztráltságát.
Én leginkább a Sparban tapasztalom (de előfordult már újságosnál és más boltban is), hogy bizonyos politikai beállítottságú egyének a szívüknek nem oly kedves sajtótermékeket letakarják egyéb sajtótermékkel. Az elhivatottabbak ezt nekik tetsző sajtótermékekkel teszik, de megfelel a célra egy Blikk vagy sportújság is. Ennek következtében a gyengébbek azt hiszik nincs a keresett sajtótermék, és lemondanak a vásárlásról, én kitúrom a kupac alól, és eltakarítom róla a sallangot. Ha éppen nem veszek újságot akkor is szoktam nézni, és rendet rakok, ha kell. A második ilyen volt. A Sparban még néha lehet véletlen is - akárki tologathatja az újságokat keresgélés közben -, de a Tescoban, ahol külön polc van minden napilapnak, kicsit gyanús egy Magyar Idők a Népszava kupac tetején...
Igazából nekem tényleg nem célom, hogy így kiizmosodjak (bár tényleg van egy-két csaj, akinek nagyon jól áll). Inkább csak úgy csinálgatom és vmit biztos javít azért rajtam:-).
Meg kajálás terén én amúgy sem vagyok teljesen normális, így óvatos vagyok ,hogy ilyen fehérjeporokkal is még belerondítsak.